19.2 C
Athens
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα για την Xerox Hellas

 

  • Η εταιρεία, που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1972 και άλλαξε τα δεδομένα, ως η εταιρεία που έφερε στη χώρα το πρώτο φωτοτυπικό μηχάνημα.
  • Η επιτυχημένη πορεία της Xerox στην Ελλάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα των ανθρώπων της, εργαζόμενων και συνεργατών που αποτελούν σταθερούς συνοδοιπόρους της.

Το 2022 η Xerox Hellas συμπληρώνει μισό αιώνα παρουσίας στην ελληνική αγορά έχοντας ως κεντρικό στόχο την υποστήριξη των πελατών της στην αντιμετώπιση των διαρκώς μεταβαλλόμενων επιχειρηματικών προκλήσεων, προσφέροντας τις πιο καινοτόμες και διεθνώς καταξιωμένες λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα της δημιουργίας, παραγωγής και διαχείρισης εντύπων αλλά και στην απλοποίηση των ροών εργασίας.

Η εταιρεία, που εισήγαγε στην αγορά το πρώτο φωτοτυπικό μηχάνημα, το φαξ, το laser εκτυπωτή, την ψηφιακή εκτύπωση, τις υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων, πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού και πολλά ακόμη τεχνολογικά επιτεύγματα που απλοποιούν την εργασία, είναι η Xerox, η οποία ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1972 και άλλαξε τα δεδομένα. Η Xerox Hellas συνεχίζει να θέτει νέους στόχους με έμφαση στην καινοτομία και την τεχνογνωσία που βελτιώνουν την καθημερινή εργασία μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, βοηθώντας να μειωθούν τα κόστη τους και να αυξηθεί η παραγωγικότητά τους.

Η Xerox αναπτύσσεται συνεχώς

Έχοντας στον πυρήνα της τη φιλοσοφία της καινοτομίας, η Xerox αναπτύσσεται συνεχώς, και ακόμη και σε περιόδους προκλήσεων ανταποκρίνεται με επιτυχία στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. Ξεκινώντας ως μια εταιρεία που ανέδειξε πρωτοποριακές hardware λύσεις, η Xerox έχει μετασχηματιστεί σε μια εταιρεία που διαμορφώνει το μέλλον της εργασίας δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη εξελιγμένων και πρωτοποριακών λύσεων για το χώρο εργασίας.

Από τις διαδεδομένες πλέον υπηρεσίες σύγχρονης διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS), επεκτάθηκε σε προηγμένες λύσεις ψηφιοποίησης και λογισμικών, ενώ τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν την τρισδιάστατη εκτύπωση με χρήση υγρού μετάλλου, τη δημιουργία προηγμένων έξυπνων συσκευασιών, λύσεις IOT, αλλά και τη σύγχρονη πλατφόρμα CareAR που προσφέρει real-time τεχνική υποστήριξη βασισμένη στην τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Οι συγκεκριμένες καινοτομίες βρίσκουν ήδη εφαρμογή στο εξωτερικό και δεν αργεί η ώρα που θα κατακλύσουν και την ελληνική αγορά.

Η επιτυχημένη πορεία της Xerox στην Ελλάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα των ανθρώπων της, εργαζόμενων και συνεργατών που αποτελούν σταθερούς συνοδοιπόρους της. Η τεχνογνωσία και η αφοσίωσή τους δημιουργούν ένα κλίμα συλλογικότητας που διευκολύνει την επίτευξη στόχων. Οι αξίες της εταιρείας έχουν στο επίκεντρό τους το σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνική υπευθυνότητα, δράσεις που προωθούν τη βιωσιμότητα, την προάσπιση της διαφορετικότητας, την υψηλή ποιότητα και το πάθος για καινοτομία.

Προσφορά της Xerox στην ελληνική οικονομία

Την ίδια στιγμή, μεγάλη είναι και η προσφορά της Xerox στην ελληνική οικονομία μέσω των επενδύσεων που πραγματοποιεί και βοηθώντας σημαντικά τις ελληνικές επιχειρήσεις με τις λύσεις της να απλοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να βελτιώσουν την καθημερινή τους εργασία. Η Xerox Hellas επιδιώκει μια σταθερή σχέση με τους συνεργάτες της που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, προσφέροντας τα κατάλληλα εργαλεία για τη δημιουργία λύσεων end to end όπως και λύσεων για κάθετες αγορές. Το δίκτυο των αντιπροσώπων και των συνεργατών της εταιρείας διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική εξειδίκευσή του και το μεγάλο εύρος εξελιγμένων υπηρεσιών που παρέχουν σε όλη την Ελλάδα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων παρουσίας της Xerox στην ελληνική αγορά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Βασίλης Ραμπάτ δήλωσε: «Η επέτειος των 50 χρόνων της Xerox στην Ελλάδα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανακαλέσουμε τις αναμνήσεις μας από το επιτυχημένο ταξίδι της εταιρείας και να επιβραβεύσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη σταθερά ακμάζουσα πορεία της. Ο υγιής οργανισμός μας έχει προχωρήσει ενσωματώνοντας βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η ακεραιότητα και η ομαδική εργασία.

Η διαχρονική εικόνα της Xerox ως σταθερής και αξιόπιστης εταιρείας οφείλεται στην ποιότητα των ανθρώπων της, των συναδέλφων και των συνεργατών της. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε, να μαθαίνουμε και να χρησιμοποιούμε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες για να αναπτύξουμε τις δυνάμεις μας. Χρόνια πολλά Xerox Hellas!»

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

27ο Θερινό Σχολείο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Δράσεων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών διοργανώθηκε διαδικτυακά στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2022 θερινό Σχολείο, με θέμα «Το Σύμπαν, και οι...

Ψηφιακά εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την COSMOTE με επιδότηση 90%

  -Η COSMOTE συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» - Έως 31/10, οι αιτήσεις για...

AEGEAN: διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards

Για 11η συνεχή χρονιά και 12η συνολικά, ανακηρύσσεται πρώτη, στις προτιμήσεις των επιβατών Μια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η AEGEAN στα φετινά 2022 Skytrax...

Εμβάθυνση της συνεργασίας ΣΕΒ & Junior Achievement Greece 

Για περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης κρίσιμων γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων για μαθητές και σπουδαστές Με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας εμβαθύνεται η σχέση μεταξύ του ΣΕΒ και...

ΣΕΠΕ: Πρόγραμμα Ανέργων Νέων 25-29 ετών στον κλάδο Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης, κατάρτισης και πιστοποίησης και προώθησης στην απασχόληση Ανέργων Νέων 25-29 ετών στον κλάδο Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνιών  σε όλη την Ελλάδα...