13.8 C
Athens
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Αναταράξεις στο τηλεπικοινωνιακό τοπίο φέρνει η νέα Nova

  • Γράφει η Μαρία Μόσχου 

Θέλοντας να ταράξει τα… νερά η νέα Nova, που ξεκίνησε χθες εκ νέου την πορεία στις τηλεπικοινωνίες και την ψυχαγωγία ως ενοποιημένη εταιρεία με τη Wind, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια εταιρικής εκδήλωσης στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο, πακέτα με δελεαστικές τιμές από 13 ευρώ θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές.

Η νέα Νova γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική της ιστορία από χθες και «πάτησε τη σκανδάλη» για ένα νέο εμπορικό πόλεμο στα τηλεπικοινωνιακά πακέτα. H εταιρεία δίνει ένα πρώτο δείγμα των εμπορικών της διαθέσεων ανακοινώνοντας απεριόριστη επικοινωνία με συμβόλαια από 13 ευρώ και πρόγραμμα, Unlimited All, που προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένα, έναντι 33 ευρώ τον μήνα.

Πέντε κανόνες

Όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν τόσο ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, όσο και ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, στόχος είναι η αύξηση της συνδρομητικής βάσης της Nova με την προσέλκυση νέων συνδρομητών με πακέτα ελκυστικά.

Η νέα πολιτική για το πελάτη της Nova εστιάζει σε πέντε κανόνες που θα ισχύουν πλέον και συγκεκριμένα:

Κανόνας 1: Σπάνε το τιμολογιακό Taboo! Από σήμερα τα συμβόλαια για όλα τα νοικοκυριά της Nova είναι, όπως ανακοίνωσαν πραγματικά προσιτά για όλους, με την απεριόριστη επικοινωνία να κοστίζει 13 ευρώ.

Κανόνας 2: Τέλος πια οι εκπλήξεις στο λογαριασμό ακόμα και να τελειώσουν τα data του προγράμματός αφήνουν nελεύθερη την πρόσβαση για βασική χρήση του internet εντελώς δωρεάν.

Κανόνας 3: Τα απεριόριστα data δεν είναι για λίγους, είναι για όλους καθώς πλέον κοστίζουν 27 ευρώ το μήνα.

Κανόνας 4: Αλλάζουν τους κανόνες και στις ταχύτητες του internet με ελκυστικά πακέτα προσφεροντας ταχύτητες έως 1 Mb.

Κανόνας 5: Είναι απόλυτα διαφανείς , ξεκάθαροι και δίκαιοι! Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι πελάτες όλοι θα απολαμβάνουν τις ίδιες τιμές.

Μέλη της διοικητικής ομάδας της Nova, Χρήστος Νούλης – Chief Commercial Officer, Κική Σιλβεστριάδου – CEO της Nova Media, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, Μιχάλης Αναγνωστάκος – Chief Marketing Officer

Επενδύσεις 2 δισ. ευρώ

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Σταθόπουλο και στις επενδύσεις του Ομίλου που θα αγγίξουν τα 2 δισ. ευρώ, επενδύοντας, όπως είπε,  σε κρίσιμες υποδομές, σε τεχνολογία, σε περιεχόμενο καθώς και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

«Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κλείσω με μία προτροπή σε αυτούς που ανεξαρτήτως μεγέθους και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να οραματίζονται και επιμένουν να τολμούν», κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους ο κ. Σταθόπουλος ερωτήθηκε για τις εκλογές στην χώρα μας απαντώντας με νόημα ότι οι επενδυτές απαιτούν σταθερότητα.

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας τις χαρακτήρισε ιδιαίτερα εφόσον, βέβαια, δεν υπάρξει κάποιο ατύχημα πολιτικό, γεωπολιτικό κ.τ.λ. Συμμερίζεται επίσης το consensus των οικονομολόγων για το outlook της οικονομίας, δηλαδή ότι δεν αναμένεται ύφεση για την Ελλάδα το 2023.

Από την πλευρά του ο κ.  Γεωργιόπουλος υποστήριξε ότι έχουν 22.000 χιλιόμετρα οπτικής ίνας και μέσα σε 4 χρόνια στόχος είναι να τα διπλασιάσουν και να εξυπηρετούν 2,3 εκατομμύρια νοικοκυριά.

«Η NOVA είναι εδώ, είναι ισχυρή, διαφορετική και υιοθετεί κανόνες για τον πελάτη για να έχει καλύτερα προϊόντα,  καλύτερες τιμές και καλύτερη εμπειρία» είπε με νόημα.

Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners

H ανακοίνωση της NOVA

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων

Η Nova ολοκλήρωσε την ενοποίηση της με τη Wind ύστερα από τη συμφωνία εξαγοράς που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2022. Η Nova επίσης ανακοίνωσε τα ανανεωμένα προϊόντα για κινητή, σταθερή, internet και ψυχαγωγία.

Η νέα Nova παρουσίασε σήμερα τα προϊόντα κινητής, “Unlimited+”, σχεδιασμένα για να  παρέχουν υπερεπάρκεια δεδομένων, απεριόριστη ομιλία και απεριόριστα μηνύματα. Τα νέα προϊόντα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για κάθε χρήστη κινητής, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτοκινητών, καθώς τα νέα συμβόλαια ξεκινούν από μόλις €13.

Το πρόγραμμα Unlimited+

Το πρόγραμμα Unlimited+ σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στα συμβόλαια κινητής, που γίνονται πλέον προσιτά σε όλους. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα για τις τιμές που πληρώνουν σήμερα.

Η Nova ανακοίνωσε επιπλέον τις νέες προσφορές για internet μέσω δικτύου οπτικών ινών  με υψηλές ταχύτητες 500Mbps και 1Gbps στα 26€ και 33€, αντίστοιχα. Οι ταχύτητες αυτές θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το δικό της, διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τη διείσδυση της οπτικής ίνας στα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που θα επιταχύνει την ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών στην χώρα.

Νέο κεφάλαιο για τις τηλεπικοινωνίες

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: «Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο στην Ελλάδα προσφέροντας μέσα από τα νέα μας προϊόντα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η τεχνολογία, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι που ζητούν οι πελάτες και απαντάμε σε αυτές τις ανάγκες μέσα από σημαντικές επενδύσεις. Από σήμερα, η απεριόριστη επικοινωνία και οι υψηλές ταχύτητες ακόμα και στο 1Gbps είναι προσιτές, χωρίς ψιλά γράμματα και χρονικούς περιορισμούς. Η νέα Nova τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και αυτή είναι μόνο η αρχή».

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Nova για τη διάθεση του καλύτερου ψυχαγωγικού περιεχομένου στους πελάτες της, η EON TV ήδη προσφέρει στην ελληνική αγορά πρόσβαση σε κορυφαίο αθλητικό, κινηματογραφικό περιεχόμενο, αλλά και περιεχόμενο για παιδιά, για μια υψηλής ποιότητας εμπειρία.

Ένας ισχυρός και διαφορετικός πάροχος

Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, δήλωσε: «Σήμερα, γίνεται πράξη ένα ορόσημο για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των media στην Ελλάδα. Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της συνένωσης Nova-Wind, διαμορφώνοντας έναν ισχυρό και διαφορετικό πάροχο που θα συμβάλει ουσιαστικά στις προοπτικές ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας αξιοποιώντας επενδύσεις σε υποδομές δικτύου, σε περιεχόμενο, στην τεχνολογία και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η νέα Nova είναι εδώ ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ένα τολμηρό όραμα μπορεί να υποστηρίξει συνολικά τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας».

Με εφόδιο την επένδυση της United Group στην Ελλάδα, αλλά και την εμπειρία της στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών σε διεθνείς αγορές, η Nova επενδύει τόσο στην διαπροσωπική επαφή όσο και στην ψηφιακή εμπειρία. Μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, που θα περιλαμβάνει σχεδόν 300 σημεία, και εγκαινιάζει ένα ολοκαίνουριο website. Με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα και εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, η Nova βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα από τη Vodafone

Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες για να απολαύσουν απεριόριστο...

Αναστάσιος Αρανίτης: Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο το 2024

Το μεγάλο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο το 2024 ώστε να εισέλθει σε διαδικασία έναρξης λειτουργίας, τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Intrakat,...

Δωρεάν εκπαίδευση 1000 ατόμων από τη Microsoft & το ReGeneration

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης είναι εδώ: η Microsoft σε συνεργασία με το ReGeneration εκπαιδεύει και πιστοποιεί δωρεάν 1.000 άτομα από όλη τη χώρα...

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου που σημαίνει ανάγκη για μεγαλύτερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας...

ADAPTIT: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και διεύρυνση των συνεργασιών

Την πορεία της ADAPTIT το τελευταίο έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου διεύρυνε σημαντικά το πελατολόγιο και τις συνεργασίες της, καθώς και τα σχέδιά...