27.9 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Τα δεδομένα της επιχείρησής σας χρειάζονται τα κορυφαία συστήματα και τους καλύτερους συνεργάτες

Bewise: Προστασία και αξιοποίηση των δεδομένων της επιχείρησης, με την εγγύηση της Dell Technologies

Μία από τις συνηθισμένες φράσεις που ακούγονται τα τελευταία χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων είναι πως τα δεδομένα ή data -αν προτιμάτε την αγγλική λέξη που χρησιμοποιείται ευρέως- είναι το νέο «πετρέλαιο». Όπερ σημαίνει ότι τα δεδομένα που παράγει και αποθηκεύει μία επιχείρηση αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της.

Με αυτό ως αφετηρία, είναι προφανές ότι κάθε επιχείρηση -οποιοδήποτε και αν είναι το μέγεθος της και οι απαιτήσεις της- θα πρέπει να φροντίζει τόσο να αποθηκεύει με τον σωστό τρόπο τα δεδομένα της, όσο και να τα προστατεύει. Εξίσου σημαντικό είναι να μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα και να μπορεί να τα διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη και πολλαπλασιαστική αξία.

Για να γίνει αυτό εφικτό, η επιχείρηση θα πρέπει να διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές πληροφορικής (ΙΤ). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή, που θα της προσφέρει όλες τις παραπάνω δυνατότητες τόσο όσον αφορά στον κατασκευαστή του εξοπλισμού, όσο και στον συνεργάτη, ο οποίος θα προσφέρει την κατάλληλη καθοδήγηση για την υλοποίηση του όλου έργου με τον βέλτιστο τρόπο.

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στην υλοποίηση τέτοιου είδους έργων είναι η Bewise. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πληροφορικής, η οποία σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έχει συνδράμει εκατοντάδες επιχειρήσεις να αποκτήσουν τις υποδομές που τους επιτρέπουν να προστατεύουν και να αξιοποιούν τα δεδομένα τους.

Η Bewise είναι Gold συνεργάτης της Dell Technologies, εκ των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως στις λύσεις πληροφορικής. Ειδικά στον τομέα της αποθήκευσης, προστασίας και διαχείρισης δεδομένων, οι λύσεις Dell EMC, όσον αφορά servers και storage συστήματα, αποτελούν κορυφαία επιλογή και καλύπτουν κάθε είδους ανάγκες, μικρές ή μεγάλες.

Υποδομές υψηλής διαθεσιμότητας

Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν τη Bewise ως συνεργάτη, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα δεδομένα τους, έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα λύσεων για τη δημιουργία υποδομών υψηλής διαθεσιμότητας. Για τη δημιουργία αυτών των υποδομών χρησιμοποιούνται συστήματα αποθήκευσης της σειράς Dell EMC Powerstore, τα οποία προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Η ομπρέλα των επιλογών περιλαμβάνει και λύσεις για ενοποιημένες υποδομές (hyper-converged infrastructure – HCI), όπου αξιοποιούνται εφαρμογές virtualization, οι οποίες προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ευελιξίας και διαχειρισιμότητας. Οι λύσεις HCI της Dell EMC μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υποδομές που περιλαμβάνουν Dell Ready Nodes (AX) και Microsoft Hyper-V λογισμικό virtualization ή ακόμη για συστήματα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης και χρησιμοποιούν servers συμβατούς με το Azure Stack HCI.

Διασύνδεση με το cloud

Επιπλέον, οι παρεχόμενες λύσεις μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο για συστήματα που διαχειρίζεται η ίδια η επιχείρηση (on premise), όσο και για «υβριδικές» υποδομές, που διασυνδέονται με το cloud. Βασική αρχή σε κάθε περίπτωση είναι η εγγύηση της ασφάλειας, της υψηλής απόδοσης και της βέλτιστης διαχείρισης των δεδομένων  κάθε επιχείρησης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των Dell EMC Powerstore είναι ότι περιλαμβάνουν και λύσεις για την τήρηση αντιγράφων ασφαλείας, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως immutable backup. Τα αντίγραφα αυτά θωρακίζουν την επιχείρηση, ώστε να μην «υποκύψει» σε περίπτωση μίας κυβερνοεπίθεσης τύπου ransomware.

Τα συστήματα Dell EMC Powerstore έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν κάθε επιχειρησιακή ανάγκη, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή. Προσφέρουν ευελιξία και πολλές επιλογές, προκειμένου κάθε επιχείρηση να δημιουργεί την απαιτούμενη υποδομή ώστε να αποθηκεύει, προστατεύει, διαχειρίζεται και αξιοποιεί τα δεδομένα της.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...

Vodafone Ελλάδος: Αύξηση πελατειακής βάσης με ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων

Σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης στην κινητή και των εσόδων από υπηρεσίες, αλλά και ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κατέγραψε η Vodafone Ελλάδας το περασμένο...

Αύριο στο Ζάππειο το 5G Conference SΕ Europe 2022

Το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που αφορά στα κινητά δίκτυα 5ης γενιάς, το 5G Conference Southeastern Europe, διοργανώνεται την Τετάρτη, 18 Μαΐου στο...

Lenovo: Συνδυάζει εμφάνιση και κορυφαίες επιδόσεις μέσα από τα νέα gaming laptops της σειράς Legion 7

  H νέα γενιά των Lenovo Legion Slim 7i και 7 είναι τα πλέον ευέλικτα gaming laptops 16 ιντσών σε ολόκληρο τον κόσμο H...