7.7 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Στη λύση δικτύου Data Center CloudFabric 3.0 Hyper-Converged της Huawei απονέμεται το παγκόσμιο βραβείο Technology Leadership

Aπό την Frost & Sullivan 2021

Πρόσφατα, η λύση δικτύου data center CloudFabric 3.0 Hyper-Converged της Huawei κέρδισε το Frost & Sullivan 2021 Global Technology Leadership Award για την απαράμιλλη απόδοση και την τεχνολογία αιχμής. Το βραβείο αντικατοπτρίζει την εξαιρετική καινοτομία της λύσης σύμφωνα με τη Frost & Sullivan.

Καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποκτά δυναμική, οι επιχειρήσεις αναζητούν data center δίκτυα που να μπορούν να προσφέρουν υψηλότερη υπολογιστική ισχύ και έτσι να ενισχύσουν την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητά τους. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα συμβατικά data center δίκτυα είναι επιρρεπή σε απώλεια πακέτων και ένα ποσοστό απώλειας μόλις 0,1% μπορεί να μειώσει την υπολογιστική ισχύ κατά 50% με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η καινοτομία στις επιχειρήσεις.

Tα data centers  των επιχειρήσεων συνεχίζουν να αναπτύσσουν υπηρεσίες με μεγαλύτερη ταχύτητα

Επιπλέον, οι συμβατικές μέθοδοι δικτύωσης (SDN) που βασίζονται σε ημι-αυτοματοποιημένες λειτουργίες και συντήρηση (O&M) καθίστανται σταδιακά μη πρακτικές καθώς τα data centers  των επιχειρήσεων συνεχίζουν να αναπτύσσουν υπηρεσίες με μεγαλύτερη ταχύτητα. Τα αυξανόμενα σενάρια υπηρεσιών θέτουν ολοένα και υψηλότερες απαιτήσεις στη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα συστήματα καθώς και στις δυνατότητες παροχής του δικτύου ως υπηρεσία (NaaS).

«Για να επιταχυνθεί η ροή δεδομένων και να βελτιωθεί η υπολογιστική ισχύς, η Huawei επενδύει συνεχώς σε έρευνες όσον αφορά στο Ethernet χωρίς απώλειες καθώς και σε αυτόνομα δίκτυα, έχοντας επιτύχει πολλά, συμπεριλαμβανομένων: του fully lossless Ethernet, της αυτοματοποιημένης διαχείρισης του κύκλου ζωής και της παροχής του δικτύου ως υπηρεσία (NaaS) σε διαφορετικά σενάρια.

Τα επιτεύγματα αυτά είναι ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμα στον κλάδο», δήλωσε ο Leon Wang, Πρόεδρος του Τομέα Data Center Network της Huawei. «Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή η διάκριση της λύσης δικτύου Hyper-Converged Data Center της Huawei. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε την πελατοκεντρική μας προσέγγιση και να επενδύουμε στην τεχνολογική καινοτομία για να διατηρήσουμε την πρωτοκαθεδρία μας σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες μας.»

H λύση δικτύου CloudFabric 3.0 Hyper-Converged Data Center της Huawei

Πιο αναλυτικά, η λύση δικτύου CloudFabric 3.0 Hyper-Converged Data Center της Huawei μπορεί να μεγιστοποιήσει τη ροή δεδομένων και την αποδοτικότητα λειτουργίας και να απελευθερώσει πλήρως την πιθανή υπολογιστική ισχύ των data centers χάρη στις κάτωθι διαφοροποιήσεις:

  • Ethernet χωρίς απώλειες: Το Ethernet είναι εγγενώς επιρρεπές σε απώλεια πακέτων. Προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, η Huawei δημιούργησε έναν πρωτοποριακό αλγόριθμο το iLossless που επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο και την εξάλειψη της μεγάλης εξάρτησης (heavy dependency) από έμπειρους ειδικούς. Ο αλγόριθμος εξασφαλίζει μηδενική απώλεια πακέτων στο Ethernet και βοηθάει επίσης στην απελευθέρωση της υπολογιστικής ισχύος σε ποσοστό 100%.
  • Αυτοματοποιημένη διαχείριση πλήρους κύκλου ζωής: Το CloudFabric 3.0 της Huawei επιτρέπει το πρώτο αυτόνομο δίκτυο οδήγησης L3 της βιομηχανίας που υιοθετεί πρωτοποριακά digital twins, γραφικές παραστάσεις γνώσης και τεχνολογίες μοντελοποίησης big data για τη διαχείριση δικτύων. Τα οφέλη που προκύπτουν περιλαμβάνουν: την παροχή υπηρεσιών σε δευτερόλεπτα, τον εντοπισμό σφαλμάτων σε λεπτά και την προληπτική ανίχνευση των κινδύνων του δικτύου σε ποσοστό 90%.
  • NaaS για όλα τα σενάρια: Το Huawei CloudFabric 3.0 ενοποιεί το μοντέλο network element (NE) και παρέχει για πρώτη φορά περισσότερους από 1000 τύπους διεπαφών API, κεντρική διαχείριση multi-vendor συσκευών και ενορχήστρωση multi-cloud δικτύων. Η λύση της Huawei μειώνει επίσης τη διάρκεια ανάπτυξης των cross-cloud ετερογενών δικτύων από μήνες σε ημέρες καθώς και την περίοδο παροχής υπηρεσιών από μερικούς μήνες σε μόλις μία εβδομάδα.

Η λύση δικτύου Hyper-Converged Data Center της Huawei έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες από 12.000 επιχειρήσεις σε περισσότερες από 140 χώρες και περιοχές, ενισχύοντας την επιτυχία των πελατών σε διάφορους τομείς, ιδίως των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), των παρόχων υπηρεσιών cloud και των παρόχων τηλεπικοινωνιών. Αυτή η παγκόσμια επιτυχία θέτει μια σταθερή υπολογιστική βάση για την ψηφιακή οικονομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Brussels Airlines: Νέες πτήσεις προς Ρόδο και Κω το καλοκαίρι του 2022

Τα ελληνικά νησιά, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία αναμένεται να είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί της βελγικής αεροπορικής εταιρείας Brussels Airlines το καλοκαίρι...

«Ξαναμοιράζεται» η τράπουλα στη συνδρομητική τηλεόραση – Οι νέοι «παίκτες» και ο ανταγωνισμός

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Ισχυροί διεθνείς παίκτες, όπως η Warner Media και η Walt Disney, υλοποιούν το 2022 τα πλάνα επέκτασής του HBO ΜΑΧ...

Χάρτα για τα ψηφιακά δικαιώματα συντάσσει η Ευρώπη

  Η Ευρώπη θέλει να αποκτήσει την πρώτη -παγκοσμίως- διακήρυξη για τα ψηφιακά δικαιώματα και τις ψηφιακές αρχές της Νατάσας Φραγκούλη Ένα όραμα, που προώθησε σθεναρά ο...

ΕΕΚΕ: Δείτε τι δικαιούστε αν εγκλωβιστήκατε οδικώς ή σιδηροδρομικώς στην κακοκαιρία

Αποζημίωση σε κάθε επιβάτη και όχι μόνο στον οδηγό του εγκλωβισμένου οχήματος προβλέπει η νομοθεσία σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας...

Δίμηνη παράταση για τη διαδικασία μεταβιβάσεων ακινήτων μέσω βεβαίωσης μηχανικού

Σε συντονισμό με το Υπουργείο Οικονομικών που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δοθεί δίμηνη παράταση, έως τις 31 Μαρτίου 2022, για την υπογραφή συμβολαίων...