9 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

SKY express: Ένας χρόνος Θεσσαλονίκη

Ένας χρόνος από την πρώτη πτήση στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία”,  με τη Θεσσαλονίκη σταθερά στο επίκεντρο  της αεροπορικής της νέας εποχής. 

Την προηγούμενη χρονιά η SKY express άνοιξε τα φτερά της για να πετάξει ψηλότερα από τη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύοντας τον κομβικό ρόλο της Β. Ελλάδας. Μέσα σε λίγους μήνες η εταιρεία αύξησε θεαματικά τις πτήσεις της, ενώ επεκτάθηκε και στο εξωτερικό με απευθείας δρομολόγιο προς Λάρνακα. 

Σήμερα, η SKY express προσφέρει στο επιβατικό κοινό από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, περισσότερες επιλογές, περισσότερα δρομολόγια, περισσότερα προνόμια και ακόμα περισσότερους προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα:

–   Αύξηση διαθέσιμων θέσεων κατά 250%.

–   Απευθείας σύνδεση με δύο ακόμα αγαπημένα νησιά, την Πάρο και τη Μύκονο που εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα και ενισχύουν σημαντικά το υφιστάμενο δίκτυο εσωτερικού (Αθήνα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Σκύρος, Κέρκυρα).

–   Συχνότερα δρομολόγια από και προς Αθήνα, αυξάνοντας τα σε έως 6 ημερησίως. 

–   Απευθείας πτήσεις από και προς Λάρνακα και προγραμματισμός δρομολογίων για εύκολη πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού της SKY express μέσω Αθήνας (Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βρυξέλλες), χωρίς αναμονή. 

Όλα τα δρομολόγια εξυπηρετούνται από το νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης. Τόσο τα Airbus Α320neo ανάμεσα στα οποία και το αεροσκάφος με το όνομα “My Thessaloniki”, όσο και τα νεοαφιχθέντα ATR 72-600 εγγυώνται ένα άνετο ταξίδι και μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία εν πτήσει. 

Περισσότερες προτάσεις υψηλού επιπέδου

‘Όπως τονίζει κ. Γιώργος Λιούμπης, SKY express General Manager: “Στην SKY express έχoυμε αγκαλιάσει τη Θεσσαλονίκη από την πρώτη ημέρα των πτήσεών μας. Ένα χρόνο μετά είμαστε εδώ ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους κατοίκους της Β. Ελλάδας περισσότερες προτάσεις υψηλού επιπέδου με το νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα. Με κίνητρο την εμπιστοσύνη τους, θα συνεχίσουμε να πετάμε μαζί και να αναπτυσσόμαστε κάθε μέρα μακρύτερα, κάθε μέρα ψηλότερα!” 

Οι ταξιδιώτες από και προς Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στο πρόσφατα ανακαινισμένο Lounge της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα Lounges Αθήνας και Λάρνακας, καθώς και χρήση του Fast Lane και λοιπών υπηρεσιών στα αντίστοιχα αεροδρόμια. 

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Σε λειτουργία η νέα Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου

Απλούστερη η διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία της νέας Αρχής Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου...

Sony Group Corporation: Δοκιμές οδήγησης με 5G και ένα πρωτότυπο όχημα

Στην CES 2020, η Sony Group Corporation ("Sony") ανακοίνωσε το "VISION-S", μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να συμβάλλει στην εξέλιξη των μεταφορών, και εξέθεσε...

Οι προτεραιότητες της LG για το 2022

Στόχος της εταιρείας να εισάγει κορυφαίες καινοτομίες στον τρόπο ζωής και να παρέχει λύσεις εν μέσω αβέβαιων καιρών Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της LG...

Οι προβλέψεις της TeamViewer για το 2022

Τα trends του 2021 συνεχίζονται στο 2022 → Η φύση της δουλειάς: ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η δουλειά από το σπίτι ήρθε για να μείνει. Αυτό θα...

Το νέο ελαστικό ADVAN Sport V107 της YOKOHAMA εγκρίθηκε για τα BRABUS 700, 800 και 900 Off Roader  

Η Yokohama Rubber Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι το ADVAN Sport V107, το παγκόσμιο εμβληματικό ελαστικό της εταιρείας,  έχει εγκριθεί από την BRABUS GmbH της...