Όμιλος ΆΒΑΞ: Ανέλαβε τη δωρεάν κατασκευή έργων αναβάθμισης σε περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της ευρύτερης ESG στρατηγικής του, ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανέλαβε την χρηματοδότηση και κατασκευή έργων αναβάθμισης στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Πιο αναλυτικά, τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή αγωγού απορροής όμβριων υδάτων και την μετακίνηση και επανεγκατάσταση των υφιστάμενων ιστών οδοφωτισμού από την πλευρά της Μαρίνας Αθηνών προς την πλευρά του ΣΕΦ, καθώς και την αναδιάταξη των καλωδιώσεων τροφοδοσίας αυτών.

Με την τοποθέτηση του αγωγού θα δοθεί οριστική λύση στο φαινόμενο της συγκέντρωσης όμβριων υδάτων μετά από περιόδους έντονης βροχόπτωσης, πρόβλημα το οποίο δυσχεραίνει την πρόσβαση στον χώρο και δημιουργεί εστίες μόλυνσης.

Αντίστοιχα, η μετακίνηση των ιστών οδοφωτισμού εντός της έκτασης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα διευκολύνει τη συντήρησή τους και θα αναβαθμίσει αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

H κυρία Ρόη Κωνσταντάρου, Διευθύντρια Ποιότητας, Ασφάλειας, Υγείας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΑΒΑΞ δήλωσε σχετικά «Ο Όμιλος ΑΒΑΞ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως το περιβάλλον και η κοινωνία, αποτελούν δυο βασικούς πυλώνες για το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης. Η τελευταία πρωτοβουλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έρχεται να υπενθυμίσει τη δέσμευση του Ομίλου να ανταποδίδει συστηματικά στην κοινωνία και στον περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η CAPA ανακοινώνει τη θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για τις Εταιρικές Υποθέσεις

Ο Κώδικας αποτυπώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα και βασίζεται στην αλήθεια...

Άνω του 1 τρισ. δολάρια η αξία της αγοράς wearables έως το 2032

Σε μια αγορά με σωρευτική αξία άνω του 1...

Data centers: Η έκρηξη της AI δημιουργεί νέα γενιά κινδύνων στις υποδομές

Η επενδυτική έκρηξη στα data centers, με βασικό επιταχυντή...

Amazon Web Services: Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αυξάνεται με τον τέταρτο ταχύτερο ρυθμό στην Ευρώπη

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες...

Vodafone Ελλάδας: Επιταχύνει την ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς

Την εξέλιξη των επενδύσεων της Vodafone Ελλάδας σε τηλεπικοινωνιακές...