27.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Oι νικήτριες του 1ου Διαγωνισμού Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Viber και τον Enneas

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Womanitee, Rakuten Viber και Enneas.gr ανακοινώνουν τις νικήτριες του 1ου Διαγωνισμού Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε πέρσι, έχει για σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες του επιχειρείν  να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του Viber για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά, να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μετά από εξέταση όλων των συμμετοχών, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να απονείμει τα τρία βραβεία στις:

  1. Project Parenting – μια online πλατφόρμα για εκπαίδευση σε θέματα νέων γονιών.
  2. Grandmama.gr – πλατφόρμα για τη φροντίδα ανθρώπων στην 3η ηλικία, που συνδέει αυτούς που έχουν ανάγκη με αυτούς που μπορούν να τους φροντίσουν.
  3. Café Feminino – ένα καφέ κοινωνικής ευθύνης που έχει για σκοπό να φέρει μια θετική αλλαγή στη βιομηχανία του.

Και οι τρεις εταιρείες διευθύνονται από δυναμικές γυναίκες – επιχειρηματίες. Οι νικήτριες θα απολαύσουν δώρα συνολικής αξίας 60.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης προώθησης μάρκετινγκ εντός του Viber, που είναι η κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας στην Ελλάδα, και κατασκευή chatbot για την εφαρμογή από το Enneas.gr, που είναι ο κορυφαίος developer για λύσεις chatbots στην Ελλάδα.

Ενίσχυση των γυναικών

Το Womanitee βρίσκεται στο πλευρό των γυναικών επιχειρηματικών διοργανώνοντας τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, κινητοποιώντας και ενισχύοντας γυναίκες για ανάπτυξη σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε τόσες πολλές εταιρείες από την Ελλάδα που μας εμπνέουν και που προσφέρουν κάτι χρήσιμο και που μπορούν να επωφεληθούν από μια λύση ψηφιοποίησης. Είδαμε ότι το να έχει μια εταιρεία πρόσβαση ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε είναι φοβερά σημαντικό στο πλαίσιο των νέων οικονομικών και ανθρωπιστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Ανυπομονώ να δω τη νέα γενιά των ψηφιακών λύσεων που θα παρουσιάσουν οι νικήτριές μας», σχολίασε η Daniela Ivanova – Business Development Director Europe της Rakuten Viber.

Μερικά λόγια για τις νικήτριες

Το Project Parenting είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που βοηθά γυναίκες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσω μιας εκτενούς βάσης δεδομένων βίντεο και εκπαιδευτικού υλικού, ζωντανών συζητήσεων, social media groups και ερωταπαντήσεων προς ειδικούς.

Το Grandmamama.gr είναι ένα εργαλείο που βοηθά στην ανεύρεση ανθρώπων που προσφέρουν φροντίδα σε ανθρώπους στην 3η ηλικία. Συνδέει εύκολα ανθρώπους που έχου ανάγκη βοήθειας στο σπίτι με εξειδικευμένο προσωπικό και επίσης προσφέρει προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή όσων είναι πάνω από 60 ετών.

Το Café Feminino είναι αφοσιωμένο στην υποστήριξη γυναικών και στην ισότητα. Πουλάει καφέ από γυναίκες παραγωγούς και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων επιστρέφει σε αυτές, συνοδευόμενο από άλλους είδους υποστήριξη, όπως σε υποδομές για τις φυτείες τους.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Ο πόλεμος «σκοτώνει» τα smartphones σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη  

 της Νατάσας Φραγκούλη Σε ισχυρή περιδίνηση βρίσκεται η παγκόσμια αγορά smartphones, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 8,7% το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Εν...

Προσοχή: Τρεις συμβουλές για να μην πέσετε θύμα κυβερνοεπίθεσης εσείς και οι αγαπημένοι σας

Θα μπορούσαν τα λάθη σας στην κυβερνοασφάλεια να θέσουν σε κίνδυνο τους αγαπημένους σας; Η απάντηση είναι ναι. Τα λάθη που κάνουμε στους προσωπικούς μας...

ΕΕΤΤ: Γιατί δεν μπαίνουν νέοι παίκτες στα ελληνικά telecoms…

Δύσκολο να εισέλθει νέος παίκτης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, όπου τα τελευταία χρόνια καταγράφονται περισσότερες αποχωρήσεις παρά... ντεμπούτα. Εξαίρεση τον τελευταίο χρόνο αποτελεί η...

Έρχονται τα big data στο ελληνικό δημόσιο

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συγκεντρώσει, μελετήσει και εντέλει αξιοποίησει τον ασύλληπτα μεγάλο όγκο δεδομένων του το ελληνικό δημόσιο και να μπει...

ΥΠΑ: Νέες αποθήκες καυσίμων στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αδειοδότησης, πιστοποίησης και εγκατάστασης των αποθηκών, δεξαμενών, παροχής αεροπορικού καυσίμου τύπου JET A1 στον Κρατικό...