27.5 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

LG: Ηχος υψηλής ανάλυσης με το νέο soundbar S75Q

Καθηλωτικός ήχος για μέγιστη απόλαυση οικιακής ψυχαγωγίας  

 Εάν η ψυχαγωγία είναι η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια, το νέο soundbar S75Q θα σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, συνδυάζοντας όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σήμερα με τη διαχρονική ποιότητα της LG.

Με Dolby Atmos και DTS:X, η νέα μπάρα ήχου προσφέρει υπέροχο και καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο 3.1.2 καναλιών με ισχύ 380W, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου οικιακή ψυχαγωγία με ήχο surround.

Διαθέτοντας τεχνολογία ™Meridian Audio, ηγέτη στον τομέα ήχου υψηλής ανάλυσης, η μπάρα ήχου αναβαθμίζει την μουσική και τις ταινίες και προσφέρει πραγματικό ήχο. Η εμπειρία ακρόασης είναι υψηλής ανάλυσης για να μπορείς να απολαμβάνεις τη μουσική του αγαπημένου σου καλλιτέχνη όπως εκείνος πραγματικά θα ήθελε, με ήχο υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη ακρίβεια.

Αποδίδει περιεχόμενο 4K

Το LG Soundbar S75Q αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision επιτυγχάνει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση.

Ακόμα, το Dolby Atmos Virtual θα αλλάξει τα δεδομένα του ήχου για να μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια και να βυθιστείς στη δράση με ήχο κορυφαίου επιπέδου, καθώς επίσης το Dolby Atmos® θα δώσει πνοή στο αγαπημένο σου τραγούδι ζωντανεύοντας τον ήχο.

Η μπάρα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερο ήχο σε ό,τι απολαμβάνεις και με τη βοήθεια του AI Sound Pro, του έξυπνου αλγόριθμο του LG Soundbar να αναλύει το περιεχόμενό σου, είτε παρακολουθείς ταινίες είτε βλέπεις ειδήσεις είτε ακούς μουσική, ο ήχος θα είναι ο βέλτιστος που θα μπορούσες να έχεις, αποκομίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Εάν επιθυμείς μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σετάρεις τη μπάρα ήχου με την LG TV σου, για να μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτο ήχο και εικόνα που κόβει την ανάσα. Το νέο soundbar σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει μοναδικά με την τηλεόραση LG για να σου χαρίζει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG.

Ο AI επεξεργαστής της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το soundbar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει αγαπημένο σου περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο.

Αντίστοιχα, με το τηλεχειριστήριο LG, ήχος και εικόνα γίνονται ένα και μπορείς να χειρίζεσαι τις λειτουργίες, την ένταση ήχου και τις λειτουργίες του soundbar από το τηλεχειριστήριό σου για μέγιστη ευκολία.

Είναι από την παραγωγή έως την αποστολή φιλική στο περιβάλλον

Η μπάρα ήχου είναι από την παραγωγή έως την αποστολή φιλική στο περιβάλλον καθώς διαθέτει εξαρτήματα από ανακυκλωμένο πλαστικό μέσα έξω και είναι πιστοποιημένη από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος της μπάρας είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Αντίστοιχα, το ύφασμα που χρησιμοποιείται έχει πιστοποιηθεί ότι είναι από πολυεστερικό ζέρσεϊ κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης.

Το LG soundbar είναι πιστοποιημένο ως οικολογικό προϊόν από την SGS επειδή η εσωτερική συσκευασία έχει αλλάξει σε ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια και πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση συσκευασίας για την προστασία του προϊόντος.

Τέλος, τα ανασχεδιασμένα κουτιά συσκευασίας του soundbar διευκολύνουν την αποστολή περισσότερων προϊόντων με φορτηγά κάθε φορά και αυτό σημαίνει χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Και κάπως έτσι, ό,τι αγαπάς να ζεις γίνεται καλύτερο με την LG!

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Το realme c51 έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους χρήστες

Το στοίχημα που έχει βάλει να επαναπροσδιορίζει τα standard της entry-level κατηγορίας smartphones, φαίνεται ότι κερδίζει, για άλλη μια φορά, η realme με το...

Μπαράζ προσλήψεων στην ελληνική αγορά Πληροφορικής

Τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων έναντι όλων των άλλων κλάδων της εγχώριας οικονομίας καταγράφει για το 4ο τρίμηνο του 2023 ο τομέας της Πληροφορικής. Παρά...

Η United Media ορίζει τον George Makris ως Programming Director

Η United Media, η εταιρεία MME της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova,...

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις… καλύτεροι πελάτες για τους κυβερνοεγκληματίες

Αυξανόμενος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) στο σημερινό τοπίο ψηφιακών απειλών. Καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν ένα αξιοσημείωτο...

Στο κόκκινο το 2023 η αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων

Σε στενωπό βρίσκεται η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, καθώς η πίεση που ασκεί ο πληθωρισμός και η οικονομική αβεβαιότητα περιορίζουν το διαθέσιμο εισόδημα...