Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας

- Advertisement -

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Κάτια Σταθάκη (έως σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Αλβανίας) αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων από την 1η Απριλίου 2023.

Η Κάτια Σταθάκη εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Vodafone Ελλάδας το 2002 και ανέλαβε σημαντικούς εμπορικούς ρόλους, ενώ το 2016 έγινε Διευθύντρια εταιρικών πελατών. Μεταξύ άλλων, η συμβολή της ήταν καταλυτική στην ανάπτυξη καινοτόμων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, στη δημιουργία τμήματος έργων δημοσίου τομέα και στην προώθηση λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Το 2021 η Κάτια ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας, και στα επιτεύγματα της περιλαμβάνονται η αύξηση των μεριδίων και εσόδων σε κινητή και σταθερή, το χαμηλότερο ως σήμερα churn πελατών και το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών στην αγορά της Αλβανίας.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε εκ νέου στην οικογένεια της Ελλάδας την Κάτια. Είμαστε βέβαιοι ότι η πολύτιμη εμπειρία της και η σημαντική πορεία της στο εξωτερικό καθώς και το πάθος της και η ικανότητά της να εμπνέει ανθρώπους και ομάδες θα συμβάλουν καθοριστικά στην ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πάντοτε στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή στη Γραμμή 1 – Σε κυκλοφορία ο πρώτος πλήρως ανακατασκευασμένος συρμός

Σε κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) τέθηκε...

Η Emirates διοργανώνει roadshow προσλήψεων πιλότων στην Αθήνα

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο,...

Η έκρηξη της AI εκτοξεύει την αγορά μνημών DRAM στα 97 δισ. δολ.

Σε μια από τις πιο εκρηκτικές περιόδους ανάπτυξης της...