21.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Απλά Ψηφιακά 36: O Παναγιώτης Γεωργιόπουλος εφ’ όλης της ύλης για τη νέα εποχή της Nova

Για την νέα εποχή της Nova αλλά και τις αλλαγές που έρχονται τόσο στην συνδρομητική τηλεόραση όσο και στο εγχώριο τηλεπικοινωνιακό τοπίο, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του που ακολούθησε την εξαγορά της Forthnet από την United Group.

Συμμετέχοντας σε αυτό το επεισόδιο του Απλά Ψηφιακά, του εβδομαδιαίου podcast του Moved.gr για τις εξελιξεις στην αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών, ο κ. Γεωργιόπουλος συζήτησε με την Νίκη Παπάζογλου και τον Δημήτρη Μαλλά την μέχρι τώρα ανταπόκριση των καταναλωτών στην νέα πλατφόρμα ΕΟΝ που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία, καθώς και τα σχέδια του oμίλου για την παραγωγή τοπικού περιεχομένου. Παράλληλα μίλησε και για την γιγάντωση του φαινομένου της πειρατείας, αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα για την καταπολέμησή του.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους της νέας εποχής της Nova, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η διαφάνεια και η «μπέσα», όπως είπε χαρακτηριστικά, απέναντι στους καταναλωτές. Ο κ. Γεωργιόπουλος παρουσίασε τον χάρτη της τηλεπικοινωνιακής αγοράς και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις οπτικές ίνες οι οποίες, έχουν μετατραπεί σε μια ασφαλή επένδυση ακόμα και για όσους δεν έχουν πρότερη εμπειρία στο χώρο.

Τέλος αναφέρθηκε και στα σχέδια της εταιρείας για τα έργα ΤΠΕ μετά και την κινητικότητα που φέρνει στην αγορά το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ψηφιακός μετασχηματισμός στα ΕΛΤΑ

Δημήτρης και Νίκη αναφέρθηκαν στην συνέχεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΕΛΤΑ και τις νέες υπηρεσίες που έρχονται για τους καταναλωτές.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον νέο κώδικα δεοντολογίας της ΕΕΤΤ και τις αλλαγές που φέρνει τόσο στους παρόχους όσο και στους καταναλωτές και επεκτάθηκε στην έντονη κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην εγχώρια αγορά του fintech.

Τέλος, οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν και στο λανσάρισμα του Honor 50 και την προσπάθεια της εταιρείας να επανασυσταθεί στο κοινό μετά και την εξαγορά της από την κοινοπραξία κινεζικών εταιρειών.

Τα επεισόδια του «Απλά Ψηφιακά» μπορείτε να τα βρείτε στο YouTube κανάλι του MoveD.gr όπως και σε audio μορφή στο Spotify και στο Google Podcasts.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Αυτή η σεζόν δεν χάνεται με την EuroLeague και τη μεγάλη πρεμιέρα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αποκλειστικά στο Novasports!

Η EuroLeague της νέας σεζόν ετοιμάζεται για τζάμπολ και αναμένεται πιο συναρπαστική και ανατρεπτική από κάθε άλλη φορά σε μια σεζόν που δεν χάνεται...

Πέντε νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα του Generative AI ανακοινώνει η Amazon Web Services

Η Amazon Web Services (AWS) παρουσιάζει πέντε νέες καινοτόμες λύσεις στον τομέα του Generative AI, σχεδιασμένες με στόχο να υποστηρίξουν επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να...

Smart Readiness Vouchers: 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερυψηλές ταχύτητες

Συνολικά 120.000 ακίνητα αποκτούν υπερυψηλές ταχύτητες, μέσω του προγράμματος Smart Readiness Vouchers του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο με κοινωνικό και...

Έρχεται το πρώτο συνέδριο για Corporate & ScaleUp HR Professionals από τη Startup Pathways

Ένα διαφορετικό Συνέδριο για HR Professionals και CEOs που ενδιαφέρονται για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τους, διοργανώνει η Startup Pathways στις 5 Δεκεμβρίου...

Προσοχή στους νέους ψηφιακούς κινδύνους: 5 τάσεις για την κυβερνοασφάλεια που πρέπει να γνωρίζετε

Η επιβολή του νόμου είναι ένα σημαντικό κομμάτι του πάζλ στη μάχη κατά των εγκληματιών του ψηφιακού κόσμου. Ένα άλλο κομμάτι είναι οι καταναλωτές...