Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, 2026

Απλά Ψηφιακά 198: Η Wocap και ο νέος τρόπος δημιουργίας ρευστότητας, η ΕΕΤΤ και η κίνηση της Xiaomi

- Advertisement -

Toυς τρόπους με τους οποίους η Wocap αξιοποιεί τη ρευστότητα των αγοραστών για να προσφέρει κεφάλαιο κίνηση στους προμηθευτές τους χωρίς τραπεζική διαμεσολάβηση εξήγησε ο Πέτρος Πατρώνης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στον Δημήτρη Μαλλά και τη Νίκη Παπάζογλου σε αυτό το επεισόδιο του Απλά Ψηφιακά.

Ο κ. Πατρώνης αφού εξήγησε την ιδέα πίσω από την δημιουργία της Wocap ανέλυσε στο podcast του Moved.gr το τι σημαίνει ρευστότητα χωρίς τράπεζες καθώς και την στρατηγική σημασία της για το οικοσύστημα αγοραστών και προμηθευτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της λύσης καθώς και στους κλάδους και τις εταιρείες που την αξιοποιούν αυτή τη στιγμή. Τέλος ανέλυσε τα χρηματοδοτικά βήματα της εταιρείας καθώς και τα επόμενα βήματα της.

Φάσμα κινητής και νέα smartphones

Στη συνέχεια του Απλά Ψηφιακά Νίκη και Δημήτρης συζήτησαν για τις εξελίξεις στον χώρο των τηλεπικοινωνιών με την αφορμή της εκκίνησης της διαδικασίας για την επαναδιάθεση του φάσματος κινητής τηλεφωνίας από πλευράς της ΕΕΤΤ, αλλά και με την νέα συμφωνία της Intracom Telecom με τη Nova.

Παράλληλα ανέλυσαν τις εξελίξεις στον εγχώριο κλάδο των smartphones μετά και την παρουσίαση της νέας σειρά της Xiaomi Redmi Note 15 αλλά και την είσοδο της εταιρείας στις μεγάλες λευκές συσκευές και την αντίστοιχη παρουσίαση της σειράς Reno 15 από την Oppo.

Τα επεισόδια του «Απλά Ψηφιακά» μπορείτε να τα βρείτε στο YouTube κανάλι του MoveD.gr όπως και σε audio μορφή στο Spotify.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Απλά Ψηφιακά 197: Οι νέες επενδύσεις του Evercurious VC (Ι. Πουλάκη) και οι φήμες...

Για την στήριξη που προσφέρει το Evercurious VC στο...

MoveD.gr: Νέα εικόνα, σταθερή δέσμευση στην αξιόπιστη ενημέρωση

Αγαπητοί αναγνώστες, Το MoveD.gr αλλάζει εμφάνιση και περνά σε μια...

Έκρηξη παραπόνων σε ταχυδρομεία και τηλεπικοινωνίες το 2024

Καθυστερήσεις εβδομάδων στα ΕΛΤΑ, ανεξήγητες χρεώσεις στη σταθερή και...

Συναρπαστικό θέαμα με Stoiximan Super League, Premier League και διοργανώσεις UEFA στα κανάλια Novasports

Καθηλωτική δράση από τα γήπεδα της Ελλάδας και της...

O πρώτος χρόνος λειτουργίας της Bolt στην Ελλάδα ενίσχυσε τις επιλογές αστικής μετακίνησης για...

Η Bolt, η κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αστικής κινητικότητας με...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η AEGEAN επενδύει σε συμμετοχή 45% στην εταιρεία APELLA

Η AEGEAN γνωστοποιεί ότι η θυγατρική της εταιρεία Olympic...

Σε νέα απεργία 3 και 4 Φεβρουαρίου προχωρούν οι οδηγοί ταξί

Προς νέα απεργιακή κινητοποίηση προσανατολίζονται οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, σε...

Η HP ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της έξυπνης εργασίας

Η HP Inc. (NYSE: HPQ) παρουσίασε τη σειρά HP...

Νέα μελέτη: Τα κλειστά βιομηχανικά συστήματα κοστίζουν έως 11,28 εκατ. δολάρια ετησίως στις μεσαίες επιχειρήσεις

Τα κλειστά βιομηχανικά συστήματα αυτοματισμού προκαλούν σημαντικές οικονομικές απώλειες...