“You. Made By You”: Επιστρέφει το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας για νέους από το WHAT’S UP της Cosmote

- Advertisement -

Το πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας του WHAT’S UP, “You. Made By You”, επιστρέφει με 2ο κύκλο. Στόχος τους προγράμματος είναι να βοηθήσει ακόμα περισσότερους νέους να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το “You. Made By You”, που απευθύνεται σε όλους τους νέους, ανεξαρτήτως σπουδών, εργασίας και κοινωνικής κατάστασης, έρχεται φέτος με 4 ολοήμερα live events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Απριλίου στο https://conferience.com/eventPage/youMadeByYouathens.

Το “You. Made By You” είναι μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στις δράσεις της Cosomote για την στήριξη της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ηλικίας 18-29 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μια βιωματική εμπειρία με εμπνευστικές ιστορίες, εποικοδομητικούς διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις και να αλληλεπιδράσουν με καταξιωμένους ανθρώπους από τον χώρο των τεχνών, του αθλητισμού, του εθελοντισμού, ακαδημαϊκούς και επιστήμονες. Στο πρώτο event της Αθήνας θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, ο τραγουδιστής Leon of Athens, η αθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, η καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και η ψυχολόγος Σάντυ Πολυμέρη.

«Η ανταπόκριση των νέων στο “You. Made By You” του WHAT’S UP ήταν εντυπωσιακή. Βγήκαν μπροστά με θάρρος, μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες και άνοιξαν την ψυχή τους. Αντιλαμβανόμενοι αυτή την ανάγκη, επιστρέφουμε φέτος με ένα νέο κύκλο του προγράμματος με 4 ολοήμερα βιωματικά events, σε 4 πόλεις της Ελλάδας με καταξιωμένους καλεσμένους που θα συνεισφέρουν σε ένα δημιουργικό διάλογο. Σκοπός μας είναι να στηρίζουμε τους νέους μέσα από δράσεις και προγράμματα που τους ενδυναμώνουν εσωτερικά, ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση και να βγουν νικητές», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy της Cosmote.

Τι περιλαμβάνει το “You. Made By You” του WHAT’S UP

Το βιωματικό πρόγραμμα “You. Made By You” εστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες:

  • «Ο εαυτός μου»: οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τι πραγματικά θέλουν και ποιες είναι οι επιλογές τους.
  • «Οι άλλοι»: οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με τους άλλους, να συνδεθούν με τους γύρω τους και να συνυπάρχουν αρμονικά.
  • «Η αλλαγή»: οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Μετά την Αθήνα, επόμενος σταθμός του “You. Made By You” είναι η Θεσσαλονίκη (18/5) και ακολουθούν η Λάρισα (25/5) και η Πάτρα (1/6). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διαδράσουν με τους ομιλητές και να ζήσουν την εμπειρία ενός ολοήμερου βιωματικού event.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Cosmos Business Systems: Η επόμενη ημέρα μετά το RRF περνά από AI, data centers και cybersecurity

Σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με μεγαλύτερη έμφαση στην...

Telekom: Νέα εποχή με δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες

Η νέα εποχή Telekom ξεκινά, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data...

Κ. Πιερρακάκης: «Κανένα κράτος δεν είναι αρκετά ισχυρό για να διαχειριστεί μόνο του την τεχνητή νοημοσύνη»

Την ανάγκη οι κυβερνήσεις να προσαρμοστούν με πολύ μεγαλύτερη...

Η Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του One UI 9 σε περισσότερες Galaxy συσκευές

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει τη διάθεση του...

Η CAPA ανακοινώνει τη θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για τις Εταιρικές Υποθέσεις

Ο Κώδικας αποτυπώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα και βασίζεται στην αλήθεια...