12.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Welcome Pickups: Εφτασε τους 100 προορισμούς – Προετοιμάζεται για περαιτέρω διεθνή επέκταση

Η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών πρόσθεσε 33 νέους προορισμούς το 2022, με στόχο να φτάσει τους 200 έως το τέλος του 2023 και τους 400 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2024!

Η Welcome Pickups έφτασε το ορόσημο των 100 προορισμών. Έχοντας χρειαστεί τέσσερα χρόνια για να ανοίξει τους πρώτους 33 προορισμούς και άλλα δύο για τους επόμενους 34 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άνοιξε 33 νέα σημεία επιχειρησιακής λειτουργίας σε μόλις έναν χρόνο το 2022.

Πλέον, έχοντας καταφέρει να διπλασιάσει την ταχύτητα του ρυθμού επέκτασής της χρόνο με το χρόνο, η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών εστιάζει στην επέκτασή της κυρίως στη Βόρεια (ΗΠΑ), Κεντρική και Λατινική Αμερική. Η πλειοψηφία των προορισμών που έχουν προγραμματιστεί για το 2023 έχουν παρόμοια ισχυρά ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά, εκθετική αύξηση αφίξεων και σταθερές συνθήκες λειτουργίας.

Στόχος να γίνει παγκόσμιος ηγέτης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Welcome Pickups, Αλέξανδρος Τρίμης, αναφέρει: «Στηρίζουμε τη διεθνή μας ανάπτυξη σε αποδεδειγμένα επιτυχείς πρακτικές επέκτασης, για να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δραστηριοποίησής μας, συνεχίζοντας να προσφέρουμε απαράμιλλες και συνεπείς υπηρεσίες, καθώς παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας να αναπτυσσόμαστε οργανικά».

Σήμερα το γεωγραφικό αποτύπωμα μοιράζεται μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, με τα δύο-τρίτα των προορισμών να είναι στην Ευρώπη, ακολουθούμενη από την Αμερική (12%), τη Μέση Ανατολή (9%), την Άπω Ανατολή (8% ) και την Αφρική (6%).

10 τοποθεσίες στην Ελλάδα

Ειδικότερα στην Ελλάδα, η Welcome Pickups δραστηριοποιείται σε 10 τοποθεσίες, στοχεύοντας μέσα στα επόμενα χρόνια να είναι παρούσα σε όλους τους βασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στο δίκτυο των συνεργατών της περιλαμβάνονται περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και σημαντικοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί, όπως η Aegean, η Ferryhopper και η Blueground.

Καθώς το δίκτυο επεκτείνεται, η Welcome Pickups θα προσλάβει περισσότερα από 40 άτομα σε κρίσιμους ρόλους, τόσο στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και άλλα μέρη του κόσμου, αναζητώντας νέες στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες φιλοξενίας και ταξιδιών, για την περαιτέρω επιτάχυνσή της ανάπτυξής της.

Διαβάστε ακόμη: Απλά Ψηφιακά 83: Η Welcome Pickups και το ορόσημο των 100 προορισμών

Στο «Απλά Ψηφιακά» της Παρασκευής 13/1/2023, ο ιδρυτής της startup μίλησε στον Δημήτρη Μαλλά και την Νίκη Παπάζογλου για τα πρώτα βήματα και το pivot της εταιρείας, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει το ορόσημο των 100 προορισμών, το οποίο έφτασαν πρόσφατα ενώ απαρίθμησε και τα επόμενα βήματα της νεοφυής επιχείρησης.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Ο Όμιλος Quest ολοκλήρωσε τoν 5ο κύκλο του Quest Mini MBA

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το Alba Graduate Business School αποκλειστικά για τις...

Πέντε ανανεωμένες ζώνες και τεράστιες επιλογές κινηματογραφικού περιεχομένου στα Novacinema

  ​Με «World Cinema», «Bloody Cinema», «Family Cinema», «Classic Cinema», και «Sunday Premiere», οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν μοναδική κινηματογραφική εμπειρία θέασης Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023. Novacinema,...

Προκήρυξη διαγωνισμού για τον οδικό άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι – Κακαβιά

Ένα σημαντικό έργο για την Ήπειρο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης καθώς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκήρυξε τον διαγωνισμό για τον οδικό άξονα «Ιωάννινα...

«Γκάζι» για την ανάπτυξη έξυπνων πόλεων με ΙοΤ και Ταμείο Ανάκαμψης

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Με στόχο οι μεγαλύτερες πόλεις της χώρας να μετατραπούν σε έξυπνες εξασφαλίζοντας το ψηφιακό αύριο της Ελλάδας η χώρα αποκτά...

Στα 23,3 δισ. ευρώ η ευρωπαϊκή αγορά βιντεοπαιχνιδιών

 Της Νατάσας Φραγκούλη Να δώσει ώθηση στην ευρωπαϊκή αγορά διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών, δημιουργώντας, παράλληλα, ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους παίκτες, επιδιώκει η Ευρώπη. Η αγορά...