20.9 C
Athens
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Welcome Pickups: Εφτασε τους 100 προορισμούς – Προετοιμάζεται για περαιτέρω διεθνή επέκταση

Η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών πρόσθεσε 33 νέους προορισμούς το 2022, με στόχο να φτάσει τους 200 έως το τέλος του 2023 και τους 400 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2024!

Η Welcome Pickups έφτασε το ορόσημο των 100 προορισμών. Έχοντας χρειαστεί τέσσερα χρόνια για να ανοίξει τους πρώτους 33 προορισμούς και άλλα δύο για τους επόμενους 34 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άνοιξε 33 νέα σημεία επιχειρησιακής λειτουργίας σε μόλις έναν χρόνο το 2022.

Πλέον, έχοντας καταφέρει να διπλασιάσει την ταχύτητα του ρυθμού επέκτασής της χρόνο με το χρόνο, η διεθνής startup ταξιδιωτικών μεταφορών εστιάζει στην επέκτασή της κυρίως στη Βόρεια (ΗΠΑ), Κεντρική και Λατινική Αμερική. Η πλειοψηφία των προορισμών που έχουν προγραμματιστεί για το 2023 έχουν παρόμοια ισχυρά ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά, εκθετική αύξηση αφίξεων και σταθερές συνθήκες λειτουργίας.

Στόχος να γίνει παγκόσμιος ηγέτης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Welcome Pickups, Αλέξανδρος Τρίμης, αναφέρει: «Στηρίζουμε τη διεθνή μας ανάπτυξη σε αποδεδειγμένα επιτυχείς πρακτικές επέκτασης, για να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο δραστηριοποίησής μας, συνεχίζοντας να προσφέρουμε απαράμιλλες και συνεπείς υπηρεσίες, καθώς παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας να αναπτυσσόμαστε οργανικά».

Σήμερα το γεωγραφικό αποτύπωμα μοιράζεται μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, με τα δύο-τρίτα των προορισμών να είναι στην Ευρώπη, ακολουθούμενη από την Αμερική (12%), τη Μέση Ανατολή (9%), την Άπω Ανατολή (8% ) και την Αφρική (6%).

10 τοποθεσίες στην Ελλάδα

Ειδικότερα στην Ελλάδα, η Welcome Pickups δραστηριοποιείται σε 10 τοποθεσίες, στοχεύοντας μέσα στα επόμενα χρόνια να είναι παρούσα σε όλους τους βασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στο δίκτυο των συνεργατών της περιλαμβάνονται περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και σημαντικοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί, όπως η Aegean, η Ferryhopper και η Blueground.

Καθώς το δίκτυο επεκτείνεται, η Welcome Pickups θα προσλάβει περισσότερα από 40 άτομα σε κρίσιμους ρόλους, τόσο στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και άλλα μέρη του κόσμου, αναζητώντας νέες στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες φιλοξενίας και ταξιδιών, για την περαιτέρω επιτάχυνσή της ανάπτυξής της.

Διαβάστε ακόμη: Απλά Ψηφιακά 83: Η Welcome Pickups και το ορόσημο των 100 προορισμών

Στο «Απλά Ψηφιακά» της Παρασκευής 13/1/2023, ο ιδρυτής της startup μίλησε στον Δημήτρη Μαλλά και την Νίκη Παπάζογλου για τα πρώτα βήματα και το pivot της εταιρείας, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει το ορόσημο των 100 προορισμών, το οποίο έφτασαν πρόσφατα ενώ απαρίθμησε και τα επόμενα βήματα της νεοφυής επιχείρησης.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Στρατηγική συνεργασία της Lancom με την EXA Infrastructure, για μία νέα εποχή συνδεσιμότητας στη ΝΑ Ευρώπη

Η Lancom, η ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center και τηλεπικοινωνιών, και η EXA Infrastructure, η εταιρεία με τη...

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο BigData – ΕY – OTE – REAL CONSULTING οι ανάδοχοι

Γράφει η Μαρία Μόσχου Την ανάθεση στην ένωση εταιρειών «ΕY – OTE – REAL CONSULTING» της 1ης Εκτελεστικής Σύμβασης για την υλοποίηση μέρους της...

Η «έξυπνη» διαχείριση κυκλοφορίας θα αποφέρει έσοδα 10,6 δισ. δολάρια το 2023  

    γράφει η Νατάσα Φραγκούλη   Αυξανόμενες βαίνουν οι παγκόσμιες επενδύσεις σε smart cities, με τον τομέα της «έξυπνης» διαχείρισης της κυκλοφορίας να απορροφά σημαντικό τμήμα...

Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Πυροσβεστικό Σώμα για την καλύτερη διαχείριση κρίσεων

Τα τελευταία χρόνια κρίνεται αναγκαία η χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για μια σύγχρονη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων των φυσικών καταστροφών τόσο...

Κατά 7% θα μειωθεί το Capex των τηλεπικοινωνιακών παρόχων έως το 2025

 Τάση επιβράδυνσης καταγράφουν οι επενδύσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων διεθνώς, με την Ελλάδα να κινείται, πάντως, σε αντίθετη τροχιά από τη διεθνή αγορά. Σύμφωνα με...