17 C
Athens
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

TP-Link: Λειτουργία WiFi δικτύων σε τρία ξενοδοχεία του Ομίλου Epic Hotel

Η TP-Link ανακοινώνει την εγκατάσταση πρωτοποριακών λύσεων WiFi δικτύων σε τρία ξενοδοχεία του Ομίλου Epic Hotel στην Κω:

 1. Στο 5 αστέρων Aqua Blue Boutique Hotel & Spa, το οποίο βρίσκεται στον Βόρειο Φάρο της χερσονήσου του λιμανιού της Κω.
 2. Στο Ιστορικό & Καλλιτεχνικό ξενοδοχείο, Albergo Gelsomino.
 3. Στο πολυτελές οικογενειακό ξενοδοχείο Pelagos Suites Hotel & Spa, στην παραλία Λάμπη.

Ο όμιλος Epic Hotel Group, συνεργάστηκε με την TP-Link Hellas & τη Datalab, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet.

Δράσεις και Στόχοι

 • Μελέτη ανάλυσης αναγκών και πρόταση της βέλτιστης τεχνικοοικονομικής λύσης
 • Ολοκληρωμένη λύση για όλες τις απαιτούμενες υποδομές ενσύρματου και ασύρματου δικτύου
 • Υψηλή ταχύτητα, αδιάλειπτη και ασφαλής πρόσβαση
 • Access Points που εναρμονίζονται με την υψηλή αισθητική του ξενοδοχείου
 • Κεντρική διαχείριση με πολλές πρόσθετες υπηρεσίες

Απoτελέσματα

 • Το Pelagos Suites Hotel & Spa ήταν το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Epic Hotel στο οποίο εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο της TP-Link. Στο ξενοδοχείο λειτουργούν 19 Jetstream switches και 138 Omada EAP access points, τα οποία διαχειρίζονται μέσω Cloud controller.
 • Οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν αδιάλειπτη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις καθορισμένες ταχύτητες ακόμη και σε περιόδους αιχμής με πολύ μεγάλο αριθμό διασυνδεδεμένων συσκευών.
 • Η διοίκηση του ξενοδοχείου, ικανοποιημένη με την υψηλού επιπέδου λειτουργία του δικτύου, προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία TP-Link δικτύων σε άλλα δύο ξενοδοχεία του ομίλου, αρχικά στο Albergo Gelsomino και πρόσφατα στο Aqua Blu Boutique Hotel & Spa.
 • Τα Omada EAP access points των ανωτέρω Ξενοδοχείων του Ομίλου Epic υποστηρίζουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως seamless roaming και mesh networking (EAP225 & EAP225-outdoor)

Ο κ. Πέτρος Κεφαλιανός, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Epic Hotel, δήλωσε σχετικά: «Στον όμιλο ξενοδοχείων Epic τα υψηλής ποιότητας δίκτυα WiFi είναι ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες μας. Ψάχναμε έναν προμηθευτή που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια μας ώστε να τοποθετήσει δίκτυα επόμενης γενιάς, διασφαλίζοντας τη συνέπεια της εμπειρίας των επισκεπτών μας αναφορικά με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το περιεχόμενο και την ταχύτητα. Η ομάδα της TPLink και της Datalab ήταν πολύ αποτελεσματική στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη λειτουργία της συνολικής λύσης στα ξενοδοχεία μας. Ως αποτέλεσμα, διαθέτουμε εξαιρετικά συστήματα που παρέχουν αξιοσημείωτη εμπειρία στους πελάτες μας».

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Revolut κυκλοφορεί τα RevPoints στην Ελλάδα, το πρώτο της πανευρωπαϊκό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Η Revolut, η διεθνής υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία των «RevPoints», ένα πρόγραμμα επιβράβευσης σε πόντους....

33η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT & χριστουγεννιάτικο παζάρι για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

H ΟΚΤΑΒΙΤ για ακόμα μια χρονιά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα διοργανώνει 2 δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της...

Βραβεία για 27 καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρείες στον Μεγάλο Τελικό του EIT Jumpstarter

Με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες με καινοτόμες ιδέες πραγματοποιήθηκε ο φετινός Μεγάλος Τελικός του EIT Jumpstarter στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν περισσότερες από 50...

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη έρμαιο των χάκερ λόγω έλλειψης προϋπολογισμού

Το 14% των εταιρειών στην Ευρώπη έχει βιώσει περιστατικά στον κυβερνοχώρο λόγω ανεπαρκών επενδύσεων στον τομέα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κατασκευαστικός κλάδος ήρθε...

The Best TV: H τηλεόραση που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV

Ιστορίες που άλλαξαν τους κανόνες της τηλεόρασης από τα μεγαλύτερα στούντιο, βραβευμένες σειρές που μένουν σταθερές μέσα στα χρόνια, βρίσκονται διαθέσιμες με όλους τους...