35 C
Athens
Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Το Papaki προσφέρει δύο νέα προνόμια στους εργαζόμενούς του

Το Papaki θέλοντας να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει στην πράξη τους εργαζόμενούς του, ενισχύει τη φαρέτρα των εργασιακών του προνομίων με δύο νέες παροχές.

Ειδικότερα, εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης ακρίβειας, προσφέρει με πάγια εντολή μέσω της κάρτας Ticket Restaurant της Edenred ένα ποσό σε μηνιαίες δαπάνες στον κλάδο της εστίασης. Οι εργαζόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την κάρτα σε σούπερ μάρκετ, ηλεκτρονικά καταστήματα εστίασης, καφέ, εστιατόρια και ό,τι άλλο επιλέξουν.

Επιπλέον, το Papaki προσφέρει για το 2022 μια extra ημέρα άδειας σε όλους τους εργαζόμενούς του! Πρόκειται για ένα προνόμιο που παρέχεται σε όλο τον όμιλο team.blue στον οποίο ανήκει το Papaki. Η ημέρα αυτή στην team.blue ονομάστηκε “Blue Monday”, ανατρέποντας το νόημα της πιο καταθλιπτικής ημέρας του χρόνου. Είναι μια μέρα χαράς και ξεκούρασης, και φυσικά δεν είναι απαραίτητα μια Δευτέρα, αλλά μπορεί να επιλέξει ο καθένας πότε θα προγραμματίσει τη δική του “Blue Monday”.

Όλα τα εργασιακά προνόμια του Papaki

Τα δύο παραπάνω προνόμια προστίθενται σε μια σειρά πολλών προνομίων που ήδη παρέχονται στους εργαζόμενους του Papaki εδώ και χρόνια, με στόχο την επαγγελματική ικανοποίηση, την ανταμοιβή και την αναγνώριση του κάθε μέλους ξεχωριστά. To Papaki, άλλωστε, είναι οι άνθρωποί του!

Τηλεργασία

Το πιο βασικό προνόμιο στο Papaki είναι η τηλεργασία. Όλοι μπορούν να εργαστούν πραγματικά από οπουδήποτε ενώ η εταιρεία παρέχει όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εργασία.

Ευελιξία ωραρίου

Με στόχο την καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, οι εργαζόμενοι έχουν δυνατότητα ευελιξίας ωραρίου. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να διακόψουν για 2 ώρες το μεσημέρι, να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο και να γευματίσουν μαζί. Επίσης, όποιος θέλει ρυθμίζει τη δουλειά του και τα meetings του και μπορεί να διακόψει πέραν του διαλείμματος και να συνεχίσει αργότερα.

Ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Η υγεία έρχεται πάντα πρώτη και το Papaki παρέχει ιδιωτική ασφάλιση υγείας μέσω της Interamerican σε όλους τους εργαζομένους του. Ετήσια check ups, ιατρικές εξετάσεις, επισκέψεις σε ιατρούς και κλινικές είναι όλα προγραμματισμένα και προβλέπεται η ανάλογη κάλυψη κόστους.

Ευκαιρίες εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο των ετήσιων παροχών, ο κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα σεμινάριο ή μια εκπαίδευση που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει και η εταιρεία καλύπτει το κόστος.

Ημέρα γενεθλίων

Και επειδή τα γενέθλια είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον καθένα, στο Papaki είναι ημέρα άδειας. Ακόμη και αν η ημέρα γενεθλίων τύχει σε ημέρα αργίας, τότε η άδεια μετακινείται την πρώτη εργάσιμη που ακολουθεί και είναι μια καλή ευκαιρία για εκδρομή και ξεκούραση.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Ο πόλεμος «σκοτώνει» τα smartphones σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη  

 της Νατάσας Φραγκούλη Σε ισχυρή περιδίνηση βρίσκεται η παγκόσμια αγορά smartphones, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 8,7% το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Εν...

Προσοχή: Τρεις συμβουλές για να μην πέσετε θύμα κυβερνοεπίθεσης εσείς και οι αγαπημένοι σας

Θα μπορούσαν τα λάθη σας στην κυβερνοασφάλεια να θέσουν σε κίνδυνο τους αγαπημένους σας; Η απάντηση είναι ναι. Τα λάθη που κάνουμε στους προσωπικούς μας...

ΕΕΤΤ: Γιατί δεν μπαίνουν νέοι παίκτες στα ελληνικά telecoms…

Δύσκολο να εισέλθει νέος παίκτης στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, όπου τα τελευταία χρόνια καταγράφονται περισσότερες αποχωρήσεις παρά... ντεμπούτα. Εξαίρεση τον τελευταίο χρόνο αποτελεί η...

Έρχονται τα big data στο ελληνικό δημόσιο

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συγκεντρώσει, μελετήσει και εντέλει αξιοποίησει τον ασύλληπτα μεγάλο όγκο δεδομένων του το ελληνικό δημόσιο και να μπει...

ΥΠΑ: Νέες αποθήκες καυσίμων στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αδειοδότησης, πιστοποίησης και εγκατάστασης των αποθηκών, δεξαμενών, παροχής αεροπορικού καυσίμου τύπου JET A1 στον Κρατικό...