Το Papaki γίνεται μέλος του ομίλου team.blue

- Advertisement -

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Papaki καθώς 17 χρόνια μετά την ίδρυσή του, εντάσσεται στην team.blue, ηγετικό digital enabler για εταιρείες και επιχειρηματίες, που με ομάδα πάνω από 1.500 ανθρώπους, εξυπηρετεί στην Ευρώπη περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες.

«Στην Εnartia (σ.σ. Όμιλος εταιρειών στον οποίο εντάσσονται Papaki & Top.Host), στόχος μας είναι να βοηθάμε τους οργανισμούς και τους απλούς χρήστες να επιτύχουν τους ψηφιακούς τους στόχους. Τους προσφέρουμε ψηφιακή ενδυνάμωση. Με την ένταξή μας σε έναν ηγετικό όμιλο όπως αυτόν της team.blue, θα μπορέσουμε να πάμε το όραμά μας ένα βήμα πιο πέρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ευκαιρία που δίνεται στους πελάτες και τους εργαζόμενούς μας», δήλωσαν οι συνιδρυτές της Enartia, Φραγκούλης Μαούνης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Αγγέλα Ανθουλάκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε το success story μας στην Ελλάδα μαζί με την Enartia. Κατά τη διαδικασία της συμφωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι η Enartia μοιράζεται το ίδιο πάθος για customer success και τοπική εξυπηρέτηση. Είναι πράγματι οι digital enablers της Ελλάδας και γι’ αυτό ταίριαζαν απόλυτα στο όραμα της team.blue», δήλωσε ο CEO της team.blue Jonas Dhaenens.

Η εξαγορά, δε θα φέρει καμία αλλαγή στη διοίκηση και το προσωπικό της Enartia. Σχετική δήλωση ανακοινώθηκε επίσημα και από την team.blue.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...