Το διεθνές πρόγραμμα Vodafone Campus Lab προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων σε νέα άτομα μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον

- Advertisement -

Το Vodafone Campus Lab, το διεθνές πρόγραμμα της Vodafone για την εκπαίδευση και καθοδήγηση νέων ταλέντων, απευθύνει κάλεσμα σε άτομα που σπουδάζουν ή αποφοίτησαν πρόσφατα από όλα τα επιστημονικά πεδία, να συμμετάσχουν σε μία εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία διάρκειας 6 μηνών, κατά την οποία θα έχουν την σπουδαία ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με κουλτούρα καινοτομίας, συνεργασίας και συμπερίληψης.

Όσα άτομα συμμετάσχουν στο Vodafone Campus Lab, θα δημιουργήσουν ομάδες εργασίας και θα συμμετάσχουν σε workshops μέσα από ένα πρόγραμμα δύο φάσεων, όπου στην πρώτη οι ομάδες θα συναντιούνται διαδικτυακά για 5 ώρες την εβδομάδα και θα εκπαιδεύονται στην ανάπτυξη soft skills και στην επίλυση προβλημάτων. Εν συνεχεία, στη δεύτερη φάση, οι ομάδες θα κληθούν να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο προβλέποντας τον αντίκτυπό του στο περιβάλλον, την κοινωνία, την υγεία, την οικονομία και την ψηφιοποίηση.

Οι τρεις νικητήριες ομάδες θα λάβουν χρηματικά έπαθλα για κάθε μέλος της ομάδας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν προτεραιότητα σε ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους στη Vodafone.

Οι συμμετέχοντες/ουσες του Vodafone Campus Lab θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις με έμπειρα στελέχη του Ομίλου Vodafone από διαφορετικές χώρες, που θα λειτουργούν ως μέντορες και σύμβουλοι προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους από την αγορά και τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι σήμερα, και στις χώρες όπου έχει ήδη πραγματοποιηθεί, το Vodafone Campus Lab έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 1.900 φοιτητές, ενισχύοντας κατά 40% τις πιθανότητες απορρόφησής τους από την αγορά εργασίας.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 15/12 και όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους στο Vodafone Campus Lab · International Edition

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

COSMOTE TV: Απρίλιος με την 4η σεζόν του «From» και το «Dracula» με τους...

Ο Απρίλιος έρχεται στην COSMOTE TV φέρνοντας την 4η...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...

Η Cisco προχωρά σε μια σημαντική διοικητική τοποθέτηση, ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στη ΝΑ Ευρώπη

Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Παναγιώτη Γκολέμη...

Δράση και αδρεναλίνη με «She Rides Shotgun» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

Την ταινία δράσης «She Rides Shotgun» («Ο Τιμωρός» 2025,...

Τηλεοπτική πειρατεία στη Θεσσαλονίκη: Έφοδοι, κατασχέσεις και «μαύρο» στην EuroLeague

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της τηλεοπτικής πειρατείας καταγράφηκε στη...