19.1 C
Athens
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Την εξωστρέφειά του ενισχύει το Vimodji με τη «βοήθεια» της Silicon Valley

Σημαντικά βήματα προς την ενίσχυση της εξωστρέφειας  και της παρουσίας του εκτός Ελλάδας πραγματοποιεί το Vimodji, το καινοτόμο ελληνικό startup, το οποίο δίνει τη δυνατότητα αποστολής video μηνυμάτων, που εκφράζουν τα συναισθήματα και τη διάθεση των χρηστών. Παράλληλα, το Vimodji συνεχίζει να βοηθά τις επιχειρήσεις να καινοτομούν, όσον αφορά στην προώθηση των προϊόντων τους, και να αποσπούν σημαντικές διακρίσεις, όπως αυτή της καλύτερης καμπάνιας μέσω κινητών συσκευών στα πρόσφατα MiiX Awards.

Η καινοτόμα ελληνική νεοφυής επιχείρηση επιλέχθηκε να συνεχίσει στη 2η φάση του προγράμματος με τίτλο «Εξωστρεφής Επιχειρηματική Επιτάχυνση» (Thriving Global), που υλοποιεί η ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με την USMAC. Η αξιολόγηση έγινε από ανεξάρτητους αξιολογητές – επενδυτές από τη Silicon Valley.

Στο πλαίσιο της 2ης φάσης, το Vimodji θα αντιστοιχηθεί με έναν εμπειρογνώμονα από τη Silicon Valley, ενώ θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει 10 συναντήσεις με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, αλλά και να παρουσιάσει την ιδέα του σε ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή επενδυτών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2023, οπότε οι τελευταίες δύο εβδομάδες θα διεξαχθούν δια ζώσης στη Silicon Valley (ενδεικτική ημερομηνία έναρξης 16 Οκτωβρίου 2023).

Αναγνώριση

«Η επιλογή μας να συμμετάσχουμε στην επόμενη φάση του Thriving Global δείχνει τις προοπτικές που έχει το Vimodji. Με δεδομένο ότι η επιλογή μας έγινε από ανεξάρτητους αξιολογητές, που δραστηριοποιούνται στη Silicon Valley και έχουν μεγάλη εμπειρία, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η πλατφόρμα του Vimodji έχει όλες τις δυνατότητες να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία σε χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο», τόνισε ο Βασίλης Καλλίτσης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του Vimodji.

Ένα ακόμη δείγμα της εξωστρέφειας του Vimodji είναι ότι επάνω στην πλατφόρμα του βασίστηκε η Tempo OMD Hellas για να «τρέξει» μία διαφορετική καμπάνια για την Continental. Η συγκεκριμένη καμπάνια διακρίθηκε στα Mixx Awards 2022-2023, που διοργανώθηκαν από το IAB Hellas σε συνεργασία με την Direction Business Network. Η καμπάνια της Tempo OMD Hellas για τα ελαστικά Continental απέσπασε Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία Mobile Advertising, ενώ η καμπάνια συμμετείχε και στα MiiX Awards Europe.

«Η βράβευση αυτή αποδεικνύει την καινοτομία της πλατφόρμας του Vimodji και αποτελεί ένδειξη ότι τα ελληνικά media shops κατανοούν πλέον τις δυνατότητες, που προσφέρουμε και πως μπορούν να τις αξιοποιήσουν, προκειμένου να ενισχύσουν το engagement των brands με τους πελάτες τους», σημείωσε η Ελευθερία Μαμιδάκη, COO και συνιδρύτρια του Vimodji.

Εκφράστε τα συναισθήματά σας

Το Vimodji είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη startup εταιρεία, με γραφεία στη Βρετανία και την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με video, που επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματά/μηνύματά τους και να τα μοιράζονται με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη και μέσα από τις επιλογές του Viber.

Ο χρήστης αφού εισέλθει σε μια επαφή του, πατάει το κουμπί Gif+ και επιλέγει τη φράουλα – το σήμα του Vimodji. Στη συνέχεια, μπορεί να αναζητήσει τα πιο δημοφιλή βίντεο της ημέρας ή εκείνο το Vimodji που εκφράζει τη διάθεσή του και να το στείλει στους φίλους του. Το Vimodji είναι επίσης διαθέσιμο σε λογισμικό iOS (iMessage) και Android, όπως και στο web (www.vimodji.com).

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Πυροσβεστικό Σώμα για την καλύτερη διαχείριση κρίσεων

Τα τελευταία χρόνια κρίνεται αναγκαία η χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για μια σύγχρονη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων των φυσικών καταστροφών τόσο...

Κατά 7% θα μειωθεί το Capex των τηλεπικοινωνιακών παρόχων έως το 2025

 Τάση επιβράδυνσης καταγράφουν οι επενδύσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων διεθνώς, με την Ελλάδα να κινείται, πάντως, σε αντίθετη τροχιά από τη διεθνή αγορά. Σύμφωνα με...

Αλέξανδρος Εξάρχου: Οι προκλήσεις της αγοράς ενέργειας για την πράσινη μετάβαση

Για τις προκλήσεις στην αγορά ενέργειας και την πράσινη μετάβαση μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, σε...

Hello Athens: Η Nova φέρνει υπερυψηλές ταχύτητες Internet σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αθήνας

Αναβαθμισμένη εμπειρία, γρήγορο και αξιόπιστο Ιnternet σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το Nova Fiber Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου...

Visa: Συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές εν όψει των εορταστικών αγορών

Αυξημένη δραστηριότητα σχετικά με απάτες κατά τη διάρκεια των εορτών, τόσο στις συναλλαγές με κάρτα με φυσική παρουσία (card present), όσο και μέσω ηλεκτρονικού...