19.1 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Taxiplon: Με καινοτόμες υπηρεσίες ταξί, αλλάζει τις αστικές μετακινήσεις

Στη σύγχρονη εποχή των μεταφορών, όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν αλλάξει την καθημερινή λειτουργία τους, τα βασικά ζητούμενα είναι η ευελιξία και η ταχύτητα. Πολίτες και επιχειρήσεις αναζητούν επιλογές και εναλλακτικές λύσεις, που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους και, ταυτόχρονα, είναι προσαρμοσμένες στις δικές τους απαιτήσεις.

Τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί επηρεάζουν άμεσα και τις υπηρεσίες ταξί, που επιλέγει κανείς για να καλύψει τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές ανάγκες του. Τη διαφορά κάνει μία ελληνική λύση, η Taxiplon, που προσφέρει τις περισσότερες επιλογές και καινοτομεί διαρκώς, προκειμένου να παρέχει ακόμη πιο διευρυμένες υπηρεσίες και δυνατότητες στους πελάτες της.

Η Taxiplon έχει αναπτύξει μία πλήρως «made in Greece» εφαρμογή, για να καλεί κανείς ταξί. Η εταιρεία έχει επιτύχει να είναι κερδοφόρα και με σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον έντονο ανταγωνισμό. Μάλιστα, συνεργάζεται με έναν στόλο 1.500 οχημάτων ταξί, εκ των οποίων τα 400 αποτελούν τον business στόλο της, ενώ εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες σε καθημερινή βάση.

Taxiplon mobile app, με εξυπηρέτηση και υποστήριξη 24/7

Ένα από τα σημαντικότερα «ατού» της εταιρείας είναι ότι διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο άρτια εκπαιδευμένο τηλεφωνικό κέντρο στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσης, 7 ημέρες την εβδομάδα και, φυσικά, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου ο πελάτης να έχει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, με ανθρώπινο πρόσωπο και φωνή. Μάλιστα, η επικοινωνία με το call center της Taxiplon γίνεται εύκολα και απλά, με ένα μόνο «κλικ», μέσα από το app της πλατφόρμας.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση αποτελεί βασικό άξονα της φιλοσοφίας της Taxiplon, έχοντας σε πρώτο πλάνο τόσο τους συνεργάτες της οδηγούς ταξί, με τους οποίους έχει μακροχρόνια συνεργασία, όσο και τους πελάτες της.

Taxiplon Business Solutions, η απόλυτη λύση για εταιρείες και ξενοδοχεία

Ένας τομέας όπου η Taxiplon δίνει ιδιαίτερη έμφαση είναι οι μεταφορές στελεχών και εργαζομένων σε εταιρείες. Εκατοντάδες επιχειρήσεις, όπως φαρμακευτικές και ναυτιλιακές εταιρείες, τηλεοπτικοί σταθμοί, καθώς και εκπρόσωποι μιας σειράς άλλων κλάδων, έχουν εμπιστευτεί την Taxiplon για τη διαχείριση των μεταφορών τους. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο στόλο οχημάτων ταξί, που επικεντρώνεται στον τομέα των εταιρικών μεταφορών και προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, καθώς και επιπλέον παροχές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, η 24/7 υποστήριξη από εξειδικευμένο τμήμα business της εταιρείας και η πλήρης και άμεση εξυπηρέτηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, μέσα από ειδική πλατφόρμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται και να έχουν άμεση εικόνα των εταιρικών εξόδων που αφορούν στις μετακινήσεις των εργαζόμενων τους με ταξί, κάνοντας την κράτησή τους χωρίς τηλέφωνο, με λίγα κλικ, μέσα από την πλατφόρμα Taxiplon e-smart business.

Παράλληλα, η Taxiplon συνεργάζεται με περισσότερα από 150 ξενοδοχεία στις πόλεις όπου είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες της, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης κλήσης ταξί για τη μεταφορά των πελατών τους. Η Taxiplon προσφέρει ειδικά και καινοτόμα εργαλεία, όπως είναι το Taxiplon Βutton για άμεση κλήση ταξί χωρίς την ανάγκη τηλεφωνήματος, αλλά και το Τaxiplon Ηotel Βooking, μία υπηρεσία που διευκολύνει τον πελάτη του ξενοδοχείου να κλείνει, μαζί με την κράτηση δωματίου, και το όχημα που θα τον μεταφέρει σε αυτό, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη σε ταξιδιώτες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, επιδιώκοντας να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό, η Taxiplon έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με πολλές διεθνείς πλατφόρμες διαμεσολάβησης, από τις οποίες οι πιο γνωστές και δημοφιλείς είναι οι Splyt και Karhoo, προκειμένου οι χρήστες τους να μπορούν να κλείνουν ταξί μέσω της Taxiplon όταν έρχονται στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία αναμένει να αυξήσει κατά περίπου 30% το μερίδιό της στις αφίξεις και αναχωρήσεις στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η εταιρεία συνεργάζεται με e-shops, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες άμεσης παράδοσης εντός μίας ώρας από την παραγγελία, μέσω της πλατφόρμας e-smart Box.

Καινοτομίες, Taxiplon Green και νέες προοπτικές

Πιστή στη στρατηγική της επιλογή για συνεχή καινοτομία, η Taxiplon παρουσίασε μέσα στο 2022 τη νέα έκδοση της εφαρμογής της για κινητά, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό. Ανάμεσα στις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή, περιλαμβάνονται οι ασφαλείς πληρωμές με κάρτα, καθώς και o προγραμματισμός ραντεβού.

Σύντομα αναμένεται και η νέα, ανανεωμένη εφαρμογή για τους συνεργαζόμενους οδηγούς, με πολλές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες, που υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά τους στο ταξί ακόμη πιο εύκολη. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καλή σχέση συνεργασίας με τους οδηγούς ταξί, προσφέροντας ένα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής στον οδηγό. Αυτή η πολιτική αποτελεί και έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες που το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν τη συνεργασία με την Taxiplon.

Ένας ακόμη τομέας που η Taxiplon πρωταγωνιστεί είναι αυτός της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα, ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα ηλεκτρικό ταξί το 2021. Με την προσοχή των οδηγών και πελατών να στρέφεται όλο και πιο έντονα στην ηλεκτροκίνηση, ο στόχος της Taxiplon είναι η συνεχής αύξηση του αριθμού ηλεκτρικών και υβριδικών ταξί που ενσωματώνονται στο στόλο της.

Σήμερα η εφαρμογή της Taxiplon είναι διαθέσιμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Τήνο και Ιωάννινα, με βλέψεις και στις αγορές γειτονικών χωρών. Πέραν της επέκτασης σε νέες πόλεις, στις στρατηγικές κινήσεις περιλαμβάνεται και η διεύρυνση του στόλου οχημάτων στις υφιστάμενες περιοχές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Θεσσαλονίκη, όπου η Taxiplon, σε συνεργασία με την Taxiwind, αναμένεται πως θα ξεπεράσει τα 250 οχήματα έως το τέλος του 2023.

Taxiplon Premium, η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία taxi στην Ελλάδα

Η νέα καινοτομία που έρχεται από την Taxiplon είναι η συνδρομητική υπηρεσία ταξί, μια υπηρεσία που λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να αλλάξει τα δεδομένα στις αστικές μετακινήσεις.

Η φιλοσοφία της δεν διαφέρει από αυτήν έχουμε γνωρίσει μέσα από συνδρομητικές υπηρεσίες σε άλλους τομείς τα τελευταία χρόνια: πάγιο μηνιαίο κόστος, με απεριόριστη χρήση και αποκλειστικά προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Taxiplon Premium έχει μηνιαία συνδρομή 9,90 ευρώ, με extra χρέωση €4 στο κόστος διαδρομής, για απεριόριστες διαδρομές κάθε μήνα. Δεν υπάρχουν πάγια κόστη ή άλλες δεσμεύσεις πέραν της μηνιαίας συνδρομής και μπορεί να ανανεωθεί όποτε το επιλέξει ο πελάτης.

Οι Premium συνδρομητές εξασφαλίζουν 100% εγγύηση στα προγραμματισμένα ραντεβού που κλείνονται τουλάχιστον 3 ώρες πριν, προτεραιότητα στα αιτήματα διαδρομών τελευταίας στιγμής, ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης και δυνατότητα προπληρωμής μέσω της πλατφόρμας.

Επίσης, οι συνδρομητές συμμετέχουν αυτόματα σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταμοιβής, απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...