26.2 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα νέα προγράμματα Nova Family φέρνουν την οικογένεια πιο κοντά

Στη σύγχρονη εποχή όλοι μας θέλουμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και να μοιραζόμαστε έντονες στιγμές και εμπειρίες ψυχαγωγίας. Μια άλλη, ξεκάθαρη ακόμη ανάγκη είναι να περνάμε χρόνο με την οικογένεια μας και να είμαστε σε άμεση επαφή με όλα τα μέλη της.

Η κινητή τηλεφωνία, η γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση, καθώς και η συνδρομητική τηλεόραση είναι υπηρεσίες που μπορούν να μας καλύψουν όλες αυτές τις ανάγκες. Αυτό είναι κάτι που μάλλον γνωρίζαμε ήδη. Απλώς, μέχρι τώρα, ο συνδυασμός της κάλυψης των προσωπικών και των οικογενειακών αναγκών είχε ένα κόστος που σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο.

Αυτό έρχεται να αλλάξει η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, τα οποία παρέχουν σε κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή, καλύπτοντας την ανάγκη για συνεχή επαφή μεταξύ τους.

 

Εξοικονόμηση

Πρακτικά, η νέα πρόταση της Nova, η οποία συνεχίζει τη στρατηγική της για πελατοκεντρικές υπηρεσίες και προϊόντα, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξοικονομεί τα μέγιστα σε κάθε νοικοκυριό, χωρίς συμβιβασμούς.

Για παράδειγμα, ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων: το Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB, που προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS, αλλά και όγκο δεδομένων 10 GB με 18 ευρώ το μήνα. Αν θέλει περισσότερα λεπτά ομιλίας, τότε υπάρχει το Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB, που προσφέρει διπλάσιο όγκο δεδομένων, στα 21 ευρώ το μήνα. Και αν χρειάζεται απεριόριστα δεδομένα, τότε το μηνιαίο κόστος διαμορφώνεται μόλις στα 27 ευρώ το μήνα, με το Unlimited All. Τα προγράμματα είναι τώρα διαθέσιμα τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες, που συνδυάζουν σταθερή και κινητή Nova με 1 επιπλέον σύνδεση κινητής.

Εκεί, όμως, που το Nova Family προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση είναι όταν συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ειδικότερα, για κάθε γραμμή που προστίθεται στο οικογενειακό πρόγραμμα, έως και 4 γραμμές, μειώνεται η τιμή για τα μέλη της οικογένειας που το επιλέγουν.

Για παράδειγμα, το Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB διαμορφώνεται στα 16 ευρώ τον μήνα, το Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB στα 18 ευρώ τον μήνα, ενώ το Unlimited All είναι στα 21 ευρώ μηνιαίως.

Με αυτές τις επιλογές, η δομή των προγραμμάτων Nova Family διασφαλίζει ότι κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας απολαμβάνει επιπλέον έκπτωση, καθιστώντας το ιδανική οικογενειακή επιλογή στην κινητή τηλεφωνία.

 

Απεριόριστη επικοινωνία

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και οφέλη πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων. Καταρχάς, προσφέρουν απεριόριστη ομιλία και μηνύματα σε όλα τα προγράμματα. Επίσης, υπάρχει μόνο ένας λογαριασμός για όλες τις οικογενειακές συνδέσεις, διευκολύνοντας τις διαδικασίες διαχείρισης των εξόδων και πληρωμής.

Συν την ευελιξία για κάθε μέλος της οικογένειας να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, διασφαλίζοντας βέλτιστη ικανοποίηση. Οφέλη που, σε συνδυασμό με το κόστος, καθιστούν το Nova Family μια έξυπνη και εξαιρετικά αποδοτική πρόταση για όλα τα μέλη μίας οικογένειας.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

MindTheHack: H 1η ελληνική πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας που κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Η MindΤheHack, νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, επαναπροσδιορίζει το πεδίο του τομέα αυτού με χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας. Σε μια εποχή όπου οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται κατά...

HPE: Η επόμενη γενιά διαχείρισης δεδομένων με software-defined storage και automation που στηρίζεται στο ΑΙ

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε νέες λύσεις, διαθέσιμες στην πλατφόρμα HPE GreenLake cloud, που έχουν ως στόχο να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο...

ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στον Δήμο Φυλής

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει την έναρξη του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου, για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού...

Aναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός»

Στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων σε σύγχρονους τεχνολογικούς τομείς στοχεύει η νέα πρόσκληση του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με...

Πάνω από 1 δισ. ευρώ έσοδα για τη Vodafone Ελλάδας σε ετήσια βάση

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα αποτελέσματα της Vodafone Ελλάδας κατά το οικονομικό έτος 2023-2024 που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2024), με τα έσοδα να σημειώνουν...