Για την ανακατασκευή του 3ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου καθώς και για την προώθηση της προσβασιμότητας στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου, συζήτησαν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Εταιρείας.
Συμφωνήθηκε η συνεργασία ΚΤΥΠ ΑΕ και Δήμου προκειμένου να υλοποιηθεί η ανακατασκευή του 3ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου. Ο Δήμος θα αναλάβει να εκπονήσει, με την συνδρομή της Εταιρείας την μελέτη στατικής ενίσχυσης καθώς και την μελέτη των Ηλεκτρο-Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων ενώ η ΚΤΥΠ ΑΕ θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης αρχιτεκτονικών στοιχείων.
Ακόμη, συμφωνήθηκε να συνδράμει η ΚΤΥΠ ΑΕ προκειμένου να εκτελεστούν έργα ενίσχυσης της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου και ο Δήμος θα πρέπει να αποστείλει στην Εταιρεία τα πλήρη στοιχεία.







