Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια»    

- Advertisement -

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάμεσα στον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και εκπροσώπους της «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Από πλευράς της εταιρείας συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κ. Τάσος Γκόβας, ο κ. Χρήστος Χρήστου (Διευθυντής λειτουργίας της ΑΚΤΩΡ Facility Management) εταίρου της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και η κ. Ρεβέκκα Γκόβα (Υπεύθυνη Οργάνωσης & Ανθρώπινου δυναμικού).Ο κύριος Υπουργός, δίνοντας το στίγμα της Κυβερνητικής Βούλησης, αναφέρθηκε στην Διϋπουργική σύσκεψη για τα υδατοδρόμια που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην οποία, μαζί με τον  κύριο Πλακιωτάκη, μετείχαν οι Υπουργοί: Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Οι Υπουργοί έθεσαν χρονοδιάγραμμα εντός διμήνου να παρουσιαστεί το νέο απλουστευμένο θεσμικό πλαίσιο για την λειτουργία των υδατοδρομίων που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» ενημέρωσαν τον κύριο Υπουργό για τους τομείς δράσης της εταιρείας, για την πορεία δημιουργίας εκτενούς δικτύου Υδατοδρομίων σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές στην Ελληνική επικράτεια καθώς και για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Physical AI: 400.000 εγκαταστάσεις έως το 2030 σε βιομηχανία και logistics

Σε φάση εκρηκτικής ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά της Φυσικής...

Γνωστική AI: Η νέα μάχη για τη νοητική ιδιωτικότητα – Οι τέσσερις απειλές

Μια νέα γενιά κινδύνων για την ιδιωτικότητα, την ανθρώπινη...