10.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΣΑ με τη Διοίκηση του ομίλου LG

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, σήμερα, η Διοίκηση του ΟΑΣΑ με τη Διοίκηση του διεθνούς ομίλου LG, που σε κοινοπραξία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, κατασκεύασαν και λειτουργούν το «Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου» (ηλεκτρονικό εισιτήριο), με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Στη συνάντηση, από πλευράς ΟΑΣΑ, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Ταστάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Σκουμπούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από πλευράς  LG, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Billy Back και συμμετέχοντες τον Γενικό Οικονομικό Διευθυντή Thomas Kim, τον Αντιπρόσωπο Πωλήσεων John Lee, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LG CNS Ελλάς Yoo Matthew και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και επιβεβαιώθηκε το καλό και εποικοδομητικό κλίμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, «θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου που ο ΟΑΣΑ συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς ομίλους διεθνώς στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου, αυτό του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου, η εφαρμογή του οποίου, παρά τις οποιεσδήποτε δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται, για ένα έργο εκσυγχρονισμού, στρατηγικού χαρακτήρα για τον Οργανισμό που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχει προς το επιβατικό κοινό της Αθήνας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε ότι «επιδίωξη του ΟΑΣΑ είναι η μετατροπή της ATH.ENA Card στην ‘‘έξυπνη’’ ηλεκτρονική κάρτα της πόλης των Αθηνών, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητά της.

Ολοένα και περισσότεροι επιβάτες εμπιστεύονται τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, όπως αποδεικνύει η αυξανόμενη διάθεση προσωποποιημένων και απρόσωπων ATH. ENA Card.

Τα πρώτα αποτελέσματα από το κλείσιμο των πυλών είναι εξόχως ενθαρρυντικά, κάτι το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική του ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

LG: Ποιες καινοτομίες λαμβάνουν ρεκόρ βραβείων στη CES 2023

Η LG συνεχίζει τη μακρόχρονη ιστορία των διακρίσεων στο κορυφαίο Παγκόσμιο Συνέδριο Consumer Technology Show με περισσότερα από 220 βραβεία και διακρίσεις Πραγματοποιώντας μια θριαμβευτική...

“The Last of Us”: Η πολυαναμένομενη σειρά του ΗΒΟ αποκλειστικά διαθέσιμη στο Vodafone TV

Το “The Last of Us”, η πρώτη σειρά παραγωγής ΗΒΟ που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Sony για το Playstation από το 2013, με...

Huawei FreeBuds 5i: Τα καλύτερα TWS ακουστικά, με τιμή κάτω από 100 ευρώ

HUAWEI FreeBuds 5i: Ήχος Hi-Res, άνεση και υψηλή τεχνολογία, όλα σε ένα ζευγάρι ακουστικά Κυκλοφόρησαν 26 Ιανουαρίου από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei Κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά...

Απλά Ψηφιακά 85: H eTurn (Δημήτρης Θεοφάνους) και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι phygital καταναλωτές και το ελληνικό γραφείο του Viber

Τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που προσφέρει στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και το πως ψηφιοποιεί τη Φωνή του Δημότη ώστε να εισακούεται από τις αυτοδιοικητικές...

Αυξάνεται η πίτα των online αγορών-Ρhygital γίνονται οι Έλληνες

της Νατάσας Φραγκούλη Αυξάνεται η πίτα του e-commerce στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή, ωστόσο, οι καταναλωτές δείχνουν να επιλέγουν το πάντρεμα των online αγορών...