20.7 C
Athens
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΑΣΑ με τη Διοίκηση του ομίλου LG

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, σήμερα, η Διοίκηση του ΟΑΣΑ με τη Διοίκηση του διεθνούς ομίλου LG, που σε κοινοπραξία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, κατασκεύασαν και λειτουργούν το «Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου» (ηλεκτρονικό εισιτήριο), με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Στη συνάντηση, από πλευράς ΟΑΣΑ, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Ταστάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Σκουμπούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από πλευράς  LG, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Billy Back και συμμετέχοντες τον Γενικό Οικονομικό Διευθυντή Thomas Kim, τον Αντιπρόσωπο Πωλήσεων John Lee, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LG CNS Ελλάς Yoo Matthew και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και επιβεβαιώθηκε το καλό και εποικοδομητικό κλίμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, «θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου που ο ΟΑΣΑ συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς ομίλους διεθνώς στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου, αυτό του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου, η εφαρμογή του οποίου, παρά τις οποιεσδήποτε δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται, για ένα έργο εκσυγχρονισμού, στρατηγικού χαρακτήρα για τον Οργανισμό που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχει προς το επιβατικό κοινό της Αθήνας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε ότι «επιδίωξη του ΟΑΣΑ είναι η μετατροπή της ATH.ENA Card στην ‘‘έξυπνη’’ ηλεκτρονική κάρτα της πόλης των Αθηνών, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητά της.

Ολοένα και περισσότεροι επιβάτες εμπιστεύονται τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, όπως αποδεικνύει η αυξανόμενη διάθεση προσωποποιημένων και απρόσωπων ATH. ENA Card.

Τα πρώτα αποτελέσματα από το κλείσιμο των πυλών είναι εξόχως ενθαρρυντικά, κάτι το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική του ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεοπτικής πειρατείας με 13.000 πελάτες και κέρδη 25 εκατ. ευρώ

Εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Novacinema: Μεγάλες πρεμιέρες τον Οκτώβριο με «Hitman’s Bodyguard 2», «Plane» και νέες σειρές

O Οκτώβριος έρχεται να σε cineπάρει στα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, καθώς και στο Novalifε, το αγαπημένο κανάλι ψυχαγωγίας! Μεγάλες πρεμιέρες, συναρπαστικές νέες...

MyRoomie: Νέα υπηρεσία B2B για να βοηθήσει τις εταιρείες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στη μετεγκατάσταση υπαλλήλων

Η MyRoomie, η κορυφαία εφαρμογή για συγκατοίκηση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας B2B για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειριστούν...

Απλά Ψηφιακά 111: Τα σχέδια του Public Group (Ρόμπυ Μπουρλάς) και οι εξελίξεις στα 5G δίκτυα

Τον μετασχηματισμό μετά και την απορρόφηση των Media Markt, καθώς και τα σχέδια για την συνέχεια των καταστημάτων Public και γενικότερα της εταιρείας ανέλυσε...

Κατενάτσιο στο fintech παίζουν οι επενδυτές

Σημαντική μείωση στην παγκόσμια χρηματοδότηση του τομέα του fintech σημειώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2023. Η συνολική χρηματοδότηση και ο αριθμός των συναλλαγών πέριξ...