Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

- Advertisement -

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας, πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Ταμείου, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Πολίτη.

Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), θα επισκεφθεί αρχικά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του μέσα από την αξιοποίησή του, η οποία είναι σε εξέλιξη από το Ταμείο.

Οι κύριοι Ζηλιασκόπουλος και Πολίτης θα έχουν επίσης, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη και με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο.

Η πρώτη επίσκεψη της νέας Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει με έντονο βηματισμό την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, συμβάλλοντας στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντική η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, στο οποίο έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν αναξιοποίητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Cosmos Business Systems: Η επόμενη ημέρα μετά το RRF περνά από AI, data centers και cybersecurity

Σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με μεγαλύτερη έμφαση στην...

Telekom: Νέα εποχή με δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες

Η νέα εποχή Telekom ξεκινά, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα data...

Κ. Πιερρακάκης: «Κανένα κράτος δεν είναι αρκετά ισχυρό για να διαχειριστεί μόνο του την τεχνητή νοημοσύνη»

Την ανάγκη οι κυβερνήσεις να προσαρμοστούν με πολύ μεγαλύτερη...

Η Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του One UI 9 σε περισσότερες Galaxy συσκευές

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει τη διάθεση του...

Η CAPA ανακοινώνει τη θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για τις Εταιρικές Υποθέσεις

Ο Κώδικας αποτυπώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα και βασίζεται στην αλήθεια...