Στην ATHENS BEACH CLUB, 100% θυγατρική της ΤΕΜΕΣ, κατακυρώθηκε η υπομίσθωση της Ακτής B’ Βούλας

- Advertisement -

Στην Athens Beach Club A.E, 100% θυγατρική της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., κατακυρώθηκε η υπομίσθωση των τριών τμημάτων (Ζώνες 1, 2 και 3) της έκτασης της Ακτής Β΄ Βούλας, έπειτα από την ολοκλήρωση της πλειοδοτικής δημοπρασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019  ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών.

Η Athens Beach Club συμμετείχε στη διαδικασία διεκδικώντας και τα τρία ως άνω υπομισθούμενα τμήματα της έκτασης, μαζί με τα αντίστοιχα ακίνητα και τις εμπορικές εκμεταλλεύσεις, όπως αυτά αποτυπώνονται στη Μελέτη Διαμόρφωσης που έχει εκπονήσει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Κεντρικός πυρήνας της ανάπτυξης που προγραμματίζει η Athens Beach Club για την Ακτή Β΄ Βούλας είναι η ανάπλαση της Ακτής με όρους ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης και με τρόπο που θα σέβεται τις ανάγκες και επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα, θα δημιουργηθεί και ένας παραθαλάσσιος χώρος για τους ενοίκους του ξενοδοχείου και των μελλοντικών κατοικιών του νέου προορισμού στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις που σήμερα διαχειρίζεται η Hilton.

Σύμφωνα με τη σχετική Μελέτη Διαμόρφωσης, η αξιοποίηση των Ζωνών 1, 2 και 3 της Ακτής Β’ Βούλας που υπομισθώνονται στην Athens Beach Club προϋποθέτει συνολική επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα €7.000.000 και η οποία θα συμβάλει στη συνολική αναβάθμιση της περιοχής, μέσω και της προσέλκυσης υψηλού προφίλ επισκεπτών, αλλά και θα σημάνει άμεσα και έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, ως πρόσθετη παροχή, η Athens Beach Club αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκτελέσει επ’ ωφέλειά του Δήμου τις εργασίες που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων της έκτασης που δεν αποτελούν αντικείμενο της υπομίσθωσης.

Η υπομίσθωση των ως άνω τμημάτων της Ακτής Β’ Βούλας τελεί υπό την προϋπόθεση της υπογραφής των σχετικών συμβάσεων υπομίσθωσης με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου μήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Η CAPA ανακοινώνει τη θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για τις Εταιρικές Υποθέσεις

Ο Κώδικας αποτυπώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα και βασίζεται στην αλήθεια...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν Robux; Τι ισχύει στην πραγματικότητα και τι είναι απάτη

Αν εσείς ή η οικογένειά σας χρησιμοποιείτε τη διαδικτυακή...

Το 83% των ελληνικών εταιρειών έχει αυξήσει τη χρήση AI

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, οι ελληνικές...

Ο Όμιλος AKTOR παραδίδει ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο που θωρακίζει το Θριάσιο Πεδίο

Ο Όμιλος AKTOR ολοκλήρωσε και παρέδωσε ένα πολύ σημαντικό...