Στα επιχειρηματικά πλάνα των Καφεκοπτείων Λουμίδη το Αεροδρόμιο Αθηνών, η Aegean και τα ξενοδοχεία

- Advertisement -
  • Της Ελενας Ερμείδου

Να διευρύνουν την παρουσία τους και  αυξήσουν τα μερίδια τους στην αγορά μέσω νέων στρατηγικών συνεργασιών επιδιώκουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Στα επιχειρηματικά τους σχέδια μεταξύ άλλων η προσέγγιση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος (ΔΑΑ),  η Aegean και ο κλάδος των ξενοδοχείων.

Πυλώνας ανάπτυξης, μεταξύ άλλων αποτελεί για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει δει τις πωλήσεις της αυξάνονται μέσα από την άνοδο του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό βλέπει ως καλούς σύμμαχους  για την περαιτέρω ώθηση των πωλήσεων, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ΔΑΑ και την Aegean Airlines. Ένα Coffee Kit που είναι έτοιμο να λανσάρει στην αγορά μπορεί να μπει στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών αλλά και στις προωθητικές ενέργειες που κάνει η Aegean στις πτήσεις του εξωτερικού με στόχο να ενισχύει τα ελληνικά προϊόντα και τις μικρές παραγωγές δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος των Καφεκοπτείων στο Movenews.gr.

Η εταιρεία βλέπει και τα ξενοδοχεία 4 αστέρων ή τα Boutique Hotel ως σύμμαχους για την ενίσχυση των πωλήσεων τους, τονίζοντας ότι μελετά και βλέπει με θετικό μάτι την πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το Ελληνικό Πρωϊνό.

Θεσσαλονίκη κυρίως, λόγω της ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης αλλά και Πειραιάς και Αθήνα είναι οι κύριες γεωγραφικές επιλογές της εταιρείας.  Ηδη η εταιρεία έχει κάνει ενέργειες συνεργασίας για την προβολή της σε τουριστικό οδηγό, στοχεύοντας στην αγορά της Ρωσίας.  Οι αφίξεις των νέων αεροπορικών εταιρειών  στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπως της Wizz Air έχουν ενδυναμώσει την τουριστική κίνηση της Θεσσαλονίκης έμμεσα και τις πωλήσεις των Καφεκοπτείων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Είναι επιχείρηση ελληνική, τρίτης γενιάς, από τις ελάχιστες που έχουν επιβιώσει στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.  «Η ομόνοια πίσω από το όραμα» είναι αυτό που κράτησε την εταιρεία ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια απαντά σε σχετική ερώτηση του Movenews.gr στέλεχος της Εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο...

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ευρώπη «θωρακίζει» με ΑΙ και 5G τον εναέριο χώρο έναντι των drones

Η αυξανόμενη παρουσία μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον ευρωπαϊκό εναέριο...

Digital Europe: Νέες παρεμβάσεις για σχολεία, υγεία και ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της στον ψηφιακό...

Φορολογική στρατηγική: Το 70% των πολυεθνικών επενδύει σε εργαλεία ΑΙ

Η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπεται σε βασικό εργαλείο διαχείρισης φορολογικών...

Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Accenture ανακοινώνουν τη σημαντική...

Zalando: Στοίχημα σε AI, προσωποποίηση και logistics για την επόμενη ημέρα του retail

Την επόμενη φάση του ψηφιακού λιανεμπορίου επιχειρεί να «χτίσει»...