Space Hellas: Τρίτη τιμητική υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος»

- Advertisement -

Η Space Hellas με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τους υποτρόφους, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022.

Νικόλαος Ζαφειρόπουλος, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα” του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο Γεώργιος Αποστολάκης, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών” του Πολυτεχνείου Κρήτης, είναι οι δύο αριστούχοι στους οποίους απονεμήθηκε η τρίτη υποτροφία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας.

Η Space Hellas συγχαίρει τους υποτρόφους της, όπως και όλους τους αξιόλογους υπολοίπους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και τους εύχεται την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στις σπουδές τους.

Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas με στόχο, να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...