SingularLogic myCloud: Πρωτοποριακή πλατφόρμα υπηρεσιών Software as a Service για επιχειρήσεις και δημόσιο

- Advertisement -

Η SingularLogic, κορυφαία ελληνική εταιρεία Enterprise Software και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων πληροφορικής, μέλος του Ομίλου MIG, ανέπτυξε την πρωτοποριακή πλατφόρμα SingularLogic myCloud, μέσω της οποίας ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών (SaaS), ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιούν.

 

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επιχειρησιακές ανάγκες, είτε αυτές αφορούν ψηφιακές υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την καθημερινή λειτουργία και αποτελεσματικότητα ιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου, είτε φορολογιστικές απαιτήσεις, όπως Ηλεκτρονικά Βιβλία, Δηλώσεις ΦΠΑ, Δηλώσεις Εισοδήματος, διαχείριση και υποβολή λοιπών φόρων, διαχείριση των Οικονομικών Καταστάσεων κ.ά., με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.  Οι υπηρεσίες μπορούν να αξιοποιηθούν από οποιοδήποτε λογισμικό, παρέχοντας άμεση πρόσβαση και ευκολία διαχείρισης στα δεδομένα, 24×7. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα επιτρέπει αυτόματες ενημερώσεις, προσαρμογές, επεκτάσεις όσον αφορά στη λειτουργικότητα και στις συχνές νομοθετικές και άλλες αλλαγές, χωρίς να διαταράσσεται η καθημερινότητα και οι συνήθειες των τελικών χρηστών.

 

Η πλατφόρμα SingularLogic myCloud και οι υπηρεσίες της, προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία στη σύγχρονη επιχείρηση, διευκολύνοντάς τη να εστιάσει ακόμα περισσότερο στην επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην περαιτέρω ανάπτυξή της και εργαλεία ψηφιακού εκσυγχρονισμού σε οργανισμούς του Δημοσίου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της διαφάνειας και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Η πλατφόρμα φιλοξενείται στο Microsoft Azure και επιτρέπει τη διεπαφή και τη διαλειτουργικότητα, τόσο με τις εφαρμογές λογισμικού της SingularLogic όσο και τρίτων κατασκευαστών.

 

Η υπηρεσία ebooks είναι η πρώτη διαθέσιμη της πλατφόρμας SingularLogic myCloud και αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας και διάδρασης των επιχειρηματικών εφαρμογών με την πλατφόρμα myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την αποστολή και τον κεντρικό έλεγχο του συνόλου των συναλλαγών μιας επιχείρησης στην ΑΑΔΕ, όπως πωλήσεις, αγορές, έξοδα, εγγραφές τακτοποίησης κ.ά., ανεξάρτητα από το λογισμικό που διαθέτει η επιχείρηση, όπως επίσης και τη λήψη από την ΑΑΔΕ των στοιχείων παραστατικών που έχουν αναρτηθεί για λογαριασμό της επιχείρησης, με παράλληλη δυνατότητα πολλαπλών ελέγχων, εισαγωγή νέων και διορθωτικών εγγραφών, καθώς και διαχείριση βασικών δεδομένων σημαντικών για τα myDATA, όπως είναι οι χαρακτηρισμοί.

 

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, CEO στη SingularLogic ανέφερε: «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ελληνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και η τεράστια εμπειρία, τόσο από τις πολλές και διαφορετικές εφαρμογές και λύσεις που διαθέτουμε στη SingularLogic όσο και από τις εξελισσόμενες ανάγκες των χιλιάδων πελατών μας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα μας οδήγησαν, αξιοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά trends, να επενδύσουμε τα τελευταία δύο χρόνια και με ίδια κεφάλαια, στην ανάπτυξη της web πλατφόρμας myCloud.  Εστιάσαμε στην ευελιξία που απαιτούν οι σημερινές προκλήσεις της αγοράς, ώστε επιχειρήσεις και οργανισμοί να μπορούν να επιλέγουν τις κατάλληλες ψηφιακές δυνατότητες που χρειάζονται, όταν τις χρειάζονται, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδρομητικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά.»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται νέες εξαγορές για τη ΔΕΗ – Προχωρούν οι συζητήσεις για το mega Data Center έως 1 GW

Με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, επιβεβαίωση των στόχων για το...

1 στους 2 CEOs βάζει την ΑΙ στις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παύει να αποτελεί ένα ακόμη έργο...

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...

Η αύξηση του κόστους μνήμης δημιουργεί «δύο ταχύτητες» στα smartphones

Η άνοδος του κόστους των τσιπ μνήμης αναδιαμορφώνει τη...

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...