17.4 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Profile Vote: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για online ψηφοφορίες

  • Το ‘Profile Vote’ είναι μια πλατφόρμα ψηφοφορίας νέας γενιάς και χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία στην online διεξαγωγή μιας ιδιαίτερα απαιτητικής Συνέλευσης.

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, παρουσίασε την νέα πλατφόρμα ψηφιακής ψηφοφορίας για Γενικές Συνελεύσεις καθώς και κάθε μορφής online ψηφοφορία, Profile Vote. Η πλατφόρμα αποτελεί ένα νέο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας με τους μετόχους, ώστε να δρομολογούν τις ψήφους τους στις Συνελεύσεις αξιοποιώντας ψηφιακή και αξιόπιστη τεχνολογία.

Μέσω της οποίας μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων σε σημαντικά γεγονότα της εταιρείας ενώ οι χρήστες να βλέπουν τα αποτελέσματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, σε πραγματικό χρόνο, άμεσα.

Το ‘Profile Vote’ είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα διεξαγωγής ψηφιακής ψηφοφορίας που ανταποκρίνεται πλήρως στις πλέον απαιτητικές και προηγμένες ανάγκες, καλύπτοντας μεγάλο εύρος πολυπλοκότητας. Διαθέτει online οθόνη παρακολούθησης στοιχείων των μετόχων, των αντιπροσώπων, των μελών, των ψήφων κ.ά. Το σύστημα επιτρέπει αυτοματοποιημένη διαδικασία για την ψηφοφορία των αντιπροσώπων παρέχοντας τους δυνατότητα ‘μαζικής’ ψηφοφορίας για τους μετόχους που εκπροσωπούν.

Ευελιξία, αξιοπιστία και ασφάλεια στους συμμετέχοντες

Η πλατφόρμα ‘Profile Vote’ χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική Γενική Συνέλευση, παρέχοντας ευελιξία, αξιοπιστία και ασφάλεια στους συμμετέχοντες, κι αποσπώντας τις καλύτερες των κριτικών, λόγω της ταχύτητας επεξεργασίας, της σχεδόν άμεσης έκδοσης των αποτελεσμάτων με ακρίβεια, αλλά και της δυνατότητας δυναμικής προσαρμογής της. Επιπλέον, χαρακτηρίστηκε ως η πλέον ανταγωνιστική λύση, λόγω των δυνατότητων που προσφέρει στη δυναμική υποστήριξη πολύπλοκων απαιτήσεων.

Επίσης, το σύστημα παρέχει πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας SRD-II (Shareholder Rights Directive), που αφορά σε μεγαλύτερη διαφάνεια στις σχέσεις μεταξύ εταιρειών και μετόχων, με δυνατότητα συμμετοχής εξ’ αποστάσεως. Η πρόβλεψη αυτή, σε συνδυασμό με τις συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία της COVID-19 προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για την πλήρη αξιοποίηση του.

Το ‘Profile Vote’ αποτελεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση αξιοποιώντας cloud τεχνολογίες και ενσωματώνοντας την εμπειρία και τη γνώση της δυναμικής ομάδας του Profile Registry, που είναι το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης μετοχολογίου της ελληνικής αγοράς και διαθέτει τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση στο χώρο, προσφέροντας προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας.

Βασική προτεραιότητα η αξιόπιστη και ασφαλή απόδοση

Με βασική προτεραιότητα την αξιόπιστη και ασφαλή απόδοση (performance) της απομακρυσμένης ψηφοφορίας των μετόχων, το ‘Profile Vote’ αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τις Συνελεύσεις, όπου ο αριθμός των μετόχων είναι μεγάλος και τα προς συζήτηση θέματα πολλά, έχοντας την σφραγίδα ενός παρόχου με πολυετή και αποδεδειγμένη εμπειρία στην χρηματοοικονομική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ‘Profile Vote’ δεν απευθύνεται μόνο σε εισηγμένες εταιρείες, αλλά και σε κάθε είδους νομικά πρόσωπα, σωματεία, οργανισμούς που απευθύνουν ερωτήματα προς τα μέλη τους με την μορφή ψηφοφορίας προσφέροντας άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...