«Printing Smiles» από τη Xerox: Όταν οι εκτυπωτές μοιράζουν Χαμόγελα!

- Advertisement -

Η Xerox Hellas στηρίζει για μία ακόμη φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη νέα της δράση, «Printing Smiles», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης δράσης με τίτλο «Αυθεντικά Χαμόγελα», που η Xerox Hellas υλοποίησε το 2016 σε συνεργασία με «To Χαμόγελο του Παιδιού» και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον εξοπλισμό δύο κινητών μονάδων τροφοδοσίας για παιδιά που έχουν ανάγκη. Στο ίδιο πνεύμα κοινωνικής προσφοράς, με την καμπάνια «Printing Smiles» η Xerox Hellas έρχεται και πάλι για να μοιράσει χαμόγελα ευτυχίας. Πιο συγκεκριμένα, από τις 10 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Μαρτίου 2020, η Xerox Hellas θα ενισχύσει τον Οργανισμό με 10 ευρώ, από την πώληση κάθε Α4 ασπρόμαυρου ή έγχρωμου εκτυπωτή ή πολυμηχανήματος που περιλαμβάνεται στην ενέργεια, δηλαδή από τα μοντέλα Workcenter 6515V DN, Workcenter 6515V DNΙ, B210V DNI, B215V DNI και B205V NI

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του Οργανισμού στον Καρέα Αττικής, ενός από τα έξι τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, και τα οποία είναι διαθέσιμα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο, όλο το 24ωρο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» διανύει τον 24ο χρόνο δράσης του, έχοντας ως αποστολή την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την εξεύρεση λύσεων σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα ίδια, όσο και οι οικογένειές τους. Μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός λειτουργεί τρείς τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης και βοήθειας (Γραμμή SOS 1056, Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111) οι οποίες στελεχώνονται από Κοινωνικούς λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαχειρίζονται περισσότερες από 300.000 κλήσεις ετησίως.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, πανελλαδικά, στους κρίσιμους τομείς της Βίας, της Υγείας, της Εξαφάνισης και της Φτώχειας.

Για περισσότερα από 5 χρόνια, η Xerox Hellas υποστηρίζει το έργο του Οργανισμού, μέσω προσφοράς εξοπλισμού αξίας άνω των 150.000 ευρώ, δημιουργίας προωθητικών υλικών, φιλοξενίας bazaar, διοργάνωσης εκδηλώσεων (όπως ο φιλανθρωπικός αγώνας με μέλη της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Αίγιο, το 2018) και πρωτότυπων δράσεων (όπως η ενέργεια Printing Smiles).

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: «η σχέση μας με την Xerox είναι μακρόχρονη και αληθινή. Πρόκειται για μια εταιρεία που υποστηρίζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους το έργο μας και γι’ αυτό την ευχαριστούμε θερμά».

Ο Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ακολουθώντας μια μεγάλη παράδοση της εταιρείας μας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν θετικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Με τη νέα μας δράση, «Printing Smiles», είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε για ακόμη μια φορά δίπλα στο Χαμόγελο, στηρίζοντας τις επιδιώξεις του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται νέες εξαγορές για τη ΔΕΗ – Προχωρούν οι συζητήσεις για το mega Data Center έως 1 GW

Με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, επιβεβαίωση των στόχων για το...

1 στους 2 CEOs βάζει την ΑΙ στις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παύει να αποτελεί ένα ακόμη έργο...

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...

Η αύξηση του κόστους μνήμης δημιουργεί «δύο ταχύτητες» στα smartphones

Η άνοδος του κόστους των τσιπ μνήμης αναδιαμορφώνει τη...

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...