Παράταση στο διαγωνισμό για τα νέα λεωφορεία σε ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ

- Advertisement -

Μετατίθεται  για τις 17 Σεπτεμβρίου 2019 (αντί 1 Ιουλίου 2019) η προθεσμία για την υποβολή προσφορών στο διαγωνισμό για την προμήθεια 750 λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καθώς και τη συντήρηση- επισκευή αυτών,  που είχε προκηρύξει το υπουργείο Υποδομών.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη νέα καταληκτική ημερομηνία ορίσθηκε η 17η Σεπτεμβρίου 2019 (Τρίτη,17:00) και  η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών μία εβδομάδα αργότερα (24 Σεπτεμβρίου 10:00). Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από αιτήματα εταιρειών για παροχή διευκρινίσεων παράταση καθώς και μετάθεση της  ημερομηνίας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού της προμήθειας συντήρησης ανέρχεται σε 461 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 89.εκ ευρώ), εκ των οποίων τα 215 εκ. ευρώ. για τη Θεσσαλονίκη και 246 εκ. ευρώ για την Αττική.

Η προμήθεια αφορά 320 Ηλεκτροκίνητα (12m), 330 με κινητήρα Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (12m) και 100πετρελαιοκίνητα Euro (18 m). Πιο συγκεκριμένα, για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται συνολικά 350 λεωφορεία, εκ των οποίων τα 150 Ηλεκτροκίνητα (12m), τα 150 με κινητήρα Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (12m) και τα 50 πετρελαιοκίνητα Euro VI (18 m). Στην Αττική τα 400 λεωφορεία είναι 170 Ηλεκτροκίνητα (12m),180 με κινητήρα Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (12m) και 50 πετρελαιοκίνητα Euro IV (18 m). Για την προμήθεια έχει υπογραφεί και η προβλεπόμενη συμφωνία με τους εποπτευόμενους φορείς ΟΑΣΘ και ΟΣΥ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο...

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει το μέλλον της βιομηχανικής παραγωγής με λύσεις smart factory και...

Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής εισέρχεται σε μια περίοδο ριζικών...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...