36 C
Athens
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Oι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προστατεύονται από τις πιο προηγμένες κυβερνοεπιθέσεις με την Check Point

Η Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης μελέτης που διεξήχθη από τη Forrester Consulting, η οποία αναλύει το Total Economic Impact ™ (TEI) και τα οφέλη που απολαμβάνουν οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν τη λύση CloudGuard Cloud Network Security της Check Point.

Η μελέτη καταδεικνύει ότι το CloudGuard ανταπέδωσε την αρχική επένδυση σε λιγότερο από 3 μήνες, με 169% ROI σε διάστημα 3 ετών μέσω υψηλότερης παραγωγικότητας του προσωπικού, μειωμένου κόστους παραβίασης, εξοικονόμηση χρόνου στους προγραμματιστές και μειωμένα κόστη συμμόρφωσης και ελέγχου.

Για να κατανοήσει τα επιχειρηματικά οφέλη και την εξοικονόμηση κόστους με τη χρήση του CloudGuard, η Forrester πήρε συνέντευξη από έναν χρήστη του, μια μεγάλη εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης με έδρα τις ΗΠΑ και με ετήσια έσοδα άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία επέλεξε το CloudGuard για να προστατεύσει τις υβριδικές εφαρμογές cloud, επειδή ανησυχούσε ότι οι εγγενείς υπηρεσίες που διατίθενται από τους παρόχους cloud δεν ήταν επαρκείς για την διασφάλιση της προστασίας των πληροφοριών υγείας (PHI) που αποθηκεύει και επεξεργάζεται ο οργανισμός.

Η μελέτη καταδεικνύει ότι εκτός από το CloudGuard που προσφέρει ευέλικτη, απρόσκοπτη ασφάλεια στα υβριδικά στοιχεία του cloud του πελάτη, η εξοικονόμηση κόστους και τα οφέλη σε σύγκριση με τα εργαλεία ασφάλειας των παρόχων cloud περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη ασφάλεια υβριδικού cloud: Η μελέτη παρουσιάζει ότι η συχνότητα και το κόστος που σχετίζονται με παραβιάσεις δεδομένων cloud είναι χαμηλότερες με το CloudGuard από ό, τι με την εγγενή ασφάλεια που παρέχεται από προμηθευτές cloud. «Ο [πελάτης] είναι βέβαιος ότι η Check Point ικανοποιεί τις ανάγκες της εταιρείας, τώρα αλλά και στο μέλλον.»
  • Ταχεία απόσβεση και συνεχές ROI: Το CloudGuard αποσβένει την αρχική επένδυση σε λιγότερο από 3 μήνες, με 169% ROI σε διάστημα 3 ετών και καθαρή σημερινή αξία 1,25 εκατ. $. Τα μετρήσιμα οφέλη ήταν η υψηλότερη παραγωγικότητα προσωπικού, μειωμένο κόστος παραβίασης, εξοικονόμηση χρόνου στους προγραμματιστές και μειωμένο κόστος συμμόρφωσης και ελέγχου.
  • Απλοποιημένη διαχείριση ασφάλειας: Το CloudGuard παρέχει single-console ορατότητα και έλεγχο σε όλα τα multi-cloud περιβάλλοντα του οργανισμού. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία μιας συνεπούς κεντρικής πολιτικής ασφάλειας, εξαλείφοντας τα λάθη αναπαραγωγής, μειώνοντας τις εργασίες συντήρησης και τις ανάγκες κατάρτισης.
  • Ευέλικτη προστασία για εργασία σε πολλαπλά clouds: Ο οργανισμός μπορεί να προστατέψει αυτόματα διαφορετικά έργα με auto-provisioning, auto-scaling και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις. Το CloudGuard παρέχει συνεχή προβολή, ανάλυση και έλεγχο της κατάστασης ασφαλείας του cloud του πελάτη από το CI / CD έως την παραγωγή.
  • Συμμόρφωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο: Μια βασική ανησυχία του πελάτη ήταν η συμμόρφωση με ρυθμιστικές απαιτήσεις όπως ο HIPAA. Το CloudGuard παρέχει παρακολούθηση συμμόρφωσης σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την ποιότητα και αυτοματοποιώντας την παραγωγή αναφορών, η οποία μειώνει δραματικά την εργασία ελέγχου.

Η μελέτη της Forrester TEI  αναφέρει: «Μετά την επένδυση στο CloudGuard και τη μεταφορά πολλών έργων στο cloud, ο πελάτης αποκομίζει τώρα τα οφέλη από τη χρήση πολλαπλών υπηρεσιών cloud, ενώ όχι μόνο επιτυγχάνει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας, αλλά επίσης μειώνει το κόστος διαχείρισης ασφάλειας και διευκολύνει την παραγωγικότητα στους προγραμματιστές.

Το CloudGuard επέτρεψε στον πελάτη να ελέγχει καλύτερα την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας από τους προγραμματιστές χωρίς να τους εμποδίζει. Η απόκτηση της ασφάλειας εξαρχής έχει εξαλείψει την επανεπεξεργασία σε δεύτερο χρόνο.» Η μελέτη ανέφερε επίσης ότι «η εμπιστοσύνη στην ασφάλεια που παρέχει η Check Point οδηγεί σε ταχύτερη μετακίνηση σε cloud».

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

TÜV AUSTRIA TRUST IT: Νέα Εποχή στην Κυβερνοασφάλεια

Η TÜV AUSTRIA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ολιστικών υπηρεσιών τεχνικών ελέγχων, επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και εκπαίδευσης παγκοσμίως, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη...

Το Υπερταμείο παράγει οφέλη για τους πολίτες και το περιβάλλον μέσω των νέων τεχνολογιών

Στόχος η σταδιακή ενσωμάτωση έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών με βάση τα δεδομένα από τις θυγατρικές του Ομίλου, σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας «Αρχιμήδης» Το Υπερταμείο,...

5G+: Η Cosmote πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει εμπορικά δίκτυο τεχνολογίας 5G Stand-Alone

Για μια ακόμα φορά, η COSMOTE κάνει πρώτη το επόμενο βήμα στον τομέα των κινητών επικοινωνιών στην Ελλάδα, προχωρώντας στην εμπορική διάθεση του δικτύου...

Nova 5G Home Internet: Νέα προηγμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας, με ταχύτητες έως 100 Mbps

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Nova 5G...

Πώς θα γίνει mainstream η ηλεκτροκίνηση: Αύξηση 194% στα σημεία φόρτισης έως το 2029

Της Νατάσας Φραγκούλη Στροφή προς την ηλεκτροκίνηση -αν και όχι με τους αρχικά προβλεπόμενους υπερ-ταχείς ρυθμούς- κάνει η παγκόσμια κοινότητα. Με την έλλειψη συγκροτημένων δικτύων...