Η εξέταση αιτημάτων του Δήμου Πετρούπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής με τα δημόσια αστικά μέσα μεταφοράς ήταν το θέμα συνάντησης του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, με τον δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο, στα γραφεία του Οργανισμού.
Ειδικότερα βασικό αίτημα του δημάρχου Βαγγέλη Σίμου, ο οποίος δήλωσε πως υπάρχει μια καλή συνεργασία με τον Οργανισμό, είναι η τροποποίηση δρομολογίων συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την Πετρούπολη, ώστε να έχουν καλύτερη σύνδεση με μέσα σταθερής τροχιάς, τόσο με το μετρό όσο και με τον προαστιακό.
Ο Τάσος Ταστάνης από την πλευρά του τόνισε ότι η Διοίκηση του Οργανισμού θεωρεί πολύτιμη και επιδιώκει τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές του μετακινήσεις. Επισήμανε επίσης ότι βασικός στόχος της αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού χάρτη της Αθήνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η διασύνδεση ακόμη περισσότερων δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ με σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς. Για το λόγο αυτό τα αιτήματα που υποβλήθηκαν από τον δήμαρχο εξετάζονται με θετικό πνεύμα από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, ώστε σύντομα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις που θα προβλέπουν τις βέλτιστες λύσεις.