8.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα της Nova

Η Νοva, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών, ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη μιας σειράς νέων στελεχών, με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας για να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας.

Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης.

Πρόγραμμα μετασχηματισμού

Με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, της United Group, η Nova βρίσκεται στη φάση υλοποίησης ενός προγράμματος μετασχηματισμού, χτίζοντας στη μακρά πορεία καινοτομίας που έχει να επιδείξει  και μεταμορφώνοντας την σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά Συνδρομητικής Τηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών.

«Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο  απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.», δήλωσε ο CEO της Nova, κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

«Με μια νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο, με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, είναι μια συναρπαστική περίοδος για να είναι κάποιος μέλος της ομάδας της Nova. Μετασχηματίζουμε την εταιρεία και δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, και ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιόπουλος.

Νέα στελέχη

Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media. Έμπειρο στέλεχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δύο δεκαετίες, η κα Σιλβεστριάδου έρχεται από το Open Beyond, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, όπως αυτή της Managing  Director και της Chief Operating Officer. H κα Σιλβεστριάδου έχει επίσης διατελέσει στέλεχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (ΜΕGA TV).

Ο Αλέξανδρος Ντάβος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer, επιστρέφοντας στη Nova ύστερα από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και των Καταναλωτικών Προϊόντων, όπως στον Όμιλο ΟΤΕ, στη FrieslandCampina και στη Schwarzkopf-Henkel.

Η Μαρία Στεργίου αναλαμβάνει τη θέση της Business Commercial Director. Η κα Στεργίου εντάσσεται στο δυναμικό της Nova προερχόμενη από την εταιρία τυχερών παιχνιδιών Intralot, όπου διετέλεσε Senior VP Group Chief Sales & Operations Officer, Global Operations Director και Group PMO Director.

Ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Director. Με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Επικοινωνιών, ο κ. Ζαρόγιαννης εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενος από τη Vikos SA, όπου κατείχε τον ρόλο του Director of Communications. Ο κ. Ζαρόγιαννης έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν στη διαφημιστική εταιρία Soho Square, καθώς και στην Oglivy και στη McCann Erickson.

Η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. Η κα Κάβουρα έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Human Resources Director, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.

Η Κατερίνα Μανιαδάκη αναλαμβάνει τη θέση της Legal & Regulatory Director. Η κα Μανιαδάκη εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενη από την ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου (Office of Communications (Ofcom), όπου εργάζονταν ως νομικός σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG CONNECT – Market Reviews Unit) και στο Institute for Information Law του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Tickets

H Public-MediaMarkt συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Viva.gr και εμπλουτίζει την υπηρεσία ticketing, δίνοντας στους λάτρεις του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού τη δυνατότητα ν’...

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer βασικός χορηγός της εκστρατείας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού «Sail for Pink»

To Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) υποστήριξε φέτος το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης και την ενέργεια “Sail for Pink” ως βασικός χορηγός (Pink...

Microsoft και ReGeneration ενώνουν δυνάμεις ξανά για το upskilling νέων σε ψηφιακές δεξιότητες

Το “The ReGeneration Initiative: Upskilling Greek Youth for the Digital Era powered by Microsoft” αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ψηφιακού αλφαβητισμού και υλοποιείται υπό την...

Nissan Ambition 2030: ένα όραμα πέρα από την κινητικότητα

Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της, η Nissan θα προσφέρει συναρπαστικά οχήματα και τεχνολογίες που ενδυναμώνουν την κινητικότητα των...

Η BEWISE υλοποιεί έργο digital transformation για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στη διαρκή βελτίωση των υποδομών της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέθεσε στη Bewise S.A. το έργο της αναβάθμισης των πληροφοριακών υποδομών της...