Νέα σειρά Συζητήσεων στο Μουσείο της ΤτΕ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου – Πρώτος καλεσμένος ο Κυριάκος Πιερρακάκης

- Advertisement -

Μια νέα σειρά συζητήσεων οργανώνει το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος με αφορμή την περιοδική έκθεση «e-Πληρωμές: ένας οδικός χάρτης» που παρουσιάζει αυτή την περίοδο, αλλά και την έναρξη λειτουργίας το 2019 στην Τράπεζα της Ελλάδος του Κόμβου Καινοτομίας FinTech.

Οι συζητήσεις θα εστιάσουν στις ψηφιακές τεχνολογίες και στο πώς μετασχηματίζουν τη Δημόσια Διοίκηση, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την οικονομία γενικότερα. Οι συζητήσεις αυτές θα έχουν οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Γιάννη Παλαιολόγο, οποίος θα συνομιλήσει με διακεκριμένους Έλληνες από το χώρο της πολιτικής, την ακαδημαϊκή κοινότητα και το επιχειρείν. Εντάσσονται δε στην προσπάθεια του Μουσείου να συμβάλει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και τεχνολογίας.

Πρώτος προσκεκλημένος στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00, θα είναι ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, με θέμα συζήτησης «Ψηφιακές τεχνολογίες και Δημόσια Διοίκηση». Κεντρικός άξονας της συζήτησης θα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να αξιοποιηθούν οι τεράστιες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών για την αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00

με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) Γεώργιο Ι. Δουκίδη και θέμα: «Ψηφιακές τεχνολογίες και επιχειρηματική δραστηριότητα».

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της σελίδας του Μουσείου στο Facebook: https://www.facebook.com/BoGMuseum.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο...

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει το μέλλον της βιομηχανικής παραγωγής με λύσεις smart factory και...

Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής εισέρχεται σε μια περίοδο ριζικών...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...