20.3 C
Athens
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Logitech: H σειρά Webcam Brio 300 προσφέρει εξαιρετική αλλά και οικονομική εμπειρία βίντεο

 

 

Οι μοναδικές, βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p επιτρέπουν στους χρήστες να παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους σε βιντεοκλήσεις

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων σε μια ελκυστική τιμή.

«Ρωτήσαμε περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους σε τηλεργασία** και διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι χρήστες που δε χρησιμοποιούν webcam παλεύουν με κακές συνθήκες φωτισμού, μη κολακευτικές γωνίες κάμερας και ήχο χαμηλής ποιότητας από τα ηχεία του φορητού υπολογιστή.

Οι webcams της σειράς Brio 300 είναι ιδανικές για όσους θέλουν να κάνουν το εύκολο αλλά ουσιαστικό βήμα για να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία τους στις βιντεοσυσκέψεις με μια εξωτερική κάμερα web»,δήλωσε ο Scott Wharton, Γενικός Διευθυντής της Logitech B2B.  «Για τις εταιρείες που πρέπει να παρέχουν πιστοποιημένες, απλές στη χρήση κάμερες web στους σταθμούς εργασίας των εργαζομένων, η Brio 305 είναι η πιο οικονομική επιλογή», συμπληρώνει.

Η σειρά Brio 300 αποτελείται από τις Brio 300 για καταναλωτές και Brio 305 για επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η σειρά διαθέτει κάμερες Full-HD 1080p με υψηλή δυναμική αντίθεση, μονό ψηφιακό μικρόφωνο με μείωση θορύβου, έτσι ώστε οι χρήστες να φαίνονται και να ακούγονται καθαρά παρά τον ενδεχόμενο κακό φωτισμό και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Μέσω μιας αξιόπιστης εμπειρίας συσκέψεων, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις νιώθοντας σίγουροι και αφιερωμένοι στην εργασία τους.

Οι κάμερες web συνδέονται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB-C, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή των χρηστών σε συσκέψεις βίντεο. Στη συνέχεια, μια γρήγορη περιστροφή του ενσωματωμένου κλείστρου απορρήτου δίνει στους χρήστες τη σιγουριά ότι η κάμερα είναι κλειστή και δεν προβάλλει πλέον το χώρο εργασίας τους.

Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός σχήματος κώνου προσθέτει προσωπικότητα σε κάθε χώρο εργασίας. Διαθέσιμες σε υπόλευκο, γραφίτη και ροζέ, οι κάμερες web της σειράς Brio 300 συνδυάζονται αρμονικά με τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια της Logitech για μια κομψή και συντονισμένη αισθητικά σύνθεση γραφείου.

Η σειρά Brio 300 είναι το νεότερο μέλος των καμερών web της Logitech οι οποίες υποστηρίζουν την «Νέα Λογική Εργασίας», όπου οι προσωπικοί χώροι εργασίας είναι εξατομικευμένοι, εύκολοι στη σύνδεση και τη χρήση και βιώσιμα σχεδιασμένοι για ένα θετικό μέλλον.

Διαχείριση IT

Για ομάδες IT που εξοπλίζουν και υποστηρίζουν σταθμούς εργασίας εργαζομένων και γραφεία στο σπίτι, οι κάμερες web Brio 300 είναι συμβατές με τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και πιστοποιημένες για χρήση με το Microsoft Teams, το Zoom και το Google Meet. Ειδικά η Brio 305, που είναι σχεδιασμένη για επιχειρήσεις, μπορεί εύκολα να είναι διαχειρίσιμη εξ αποστάσεως μέσω του Logi Sync, με αποτέλεσμα λιγότερες κλήσεις υποστήριξης από τους χρήστες.

Βιώσιμη προσέγγιση

Η Logitech έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο  και θετικό για το κλίμα κόσμο, καταβάλλοντας ενεργές προσπάθειες για τη μείωση των επιπτώσεών στις εκπομπές άνθρακα.

Τα πλαστικά μέρη τόσο στη Brio 300 όσο και στη Brio 305 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό* για να δώσουν μια δεύτερη ζωή στο πλαστικό από παλιά ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης: 62% για το χρώμα του γραφίτη και 48% για τα χρώματα υπόλευκο και ροζέ.

Η χάρτινη συσκευασία προέρχεται από δάση πιστοποιημένα με FSC™ και άλλες ελεγχόμενες πηγές. Έτσι, επιλέγοντας αυτό το προϊόν, υποστηρίζετε την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα Logitech είναι πιστοποιημένα για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπου είναι δυνατόν. Το αποτύπωμα άνθρακα όλων των προϊόντων της Logitech, συμπεριλαμβανομένων των Brio 300 για καταναλωτές και Brio 305 για επιχειρήσεις έχει μηδενιστεί με την υποστήριξη της δασοκομίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των κοινοτήτων που επηρεάζονται από τις αλλαγές στο κλίμα και μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα.

Logitech®  Brio 300 Webcam

Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας σε κάθε βιντεοκλήση

Τιμή

Brio 300 σχεδιασμένη για Καταναλωτές: 84.99 ευρώ

Brio 305 σχεδιασμένη για Επιχειρήσεις:  84.99 ευρώ

Περιγραφή προϊόντος

Καλωσορίζουμε τις καλύτερες online συναντήσεις με τις συμπαγείς κάμερες Brio 300 -μια απλή στη χρήση λύση για άτομα που δεν διαθέτουν εξωτερική κάμερα web, αλλά τελικά επιθυμούν να κάνουν τη μετάβαση. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως Full HD (1080p/30fps), αυτόματη διόρθωση φωτισμού και ένα εύχρηστο κλείστρο απορρήτου, παρουσιάστε τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε βιντεοκλήση.

Ο μοναδικός  σχεδιασμός της προέρχεται από ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι επίσης πιστοποιημένη με κορυφαίες πλατφόρμες συσκέψεων για να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Full HD: Διαθέτει ανάλυση 1080p και αισθητήρα 2 megapixel, ώστε οι χρήστες της κάμερας web να φαίνονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια.
 • Αυτόματη διόρθωση φωτισμού: Αντισταθμίζει αυτόματα τις δύσκολες συνθήκες φωτισμού για να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία βίντεο.
 • Οπτικό πεδίο 70°: Παρέχει ένα πεδίο προβολής 70° για να παρουσιάσετε τον καλύτερο εαυτό σας χωρίς να εκθέσετε πολύ μεγάλο μέρος του περιβάλλοντός σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσύσκεψης.
 • Μικρόφωνο μείωσης θορύβου: Διαθέτει τεχνολογία μείωσης θορύβου που αφαιρεί ενεργά τον ήχο παρασκηνίου, ώστε ο χρήστης να μπορεί να ακούγεται πιο καθαρά από άλλους.
 • Ευκολία χρήσης: Κάμερα web plug and play με USB-C ενώ διαθέτει ενσωματωμένο κλείστρο απορρήτου που ανοίγει και κλείνει με μια γρήγορη “περιστροφή”.
 • Εύκολη τηλεδιάσκεψη: Πιστοποιημένη για χρήση με το Microsoft Teams, το Zoom και  το Google Meet.
 • Βιωσιμότητα: Σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στους στόχους βιωσιμότητας της Η κάμερα είναι κατασκευασμένη από τουλάχιστον 48% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό παλιών συσκευών: 62% για τον γραφίτη, 48% για τα χρώματα υπόλευκο και ροζέ.
 • Σχεδιασμός: Επιλογή τριών σύγχρονων χρωμάτων: γραφίτης, υπόλευκο και ροζέ. Το μοναδικό σχήμα κώνου συνδυάζεται με μια διακριτική σχεδίαση για να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας στον χώρο εργασίας σας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Κάμερα Web + Βάση

 • Ύψος: 65,63 χιλ.
 • Πλάτος: 53,1 χιλ.
 • Βάθος: 45 χιλ.
 • Βάρος: 74,6 γρ.

Απαιτήσεις συστήματος

 • Απαιτείται: Διαθέσιμη θύρα USB-C
 • Η Brio 300 είναι συμβατή με:
  • Windows 10 ή νεότερη έκδοση
  • macOS15 ή νεότερη έκδοση
  • Chrome OS
 • To Logi Tune είναι διαθέσιμο για MacOS και Windows. (Δεν διατίθεται για το Chrome OS)
 • Πιστοποιημένο για Microsoft Teams, Zoom και Google Meet, λειτουργεί με Chromebook

Εγγύηση

 • 2 χρόνια

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Siemens λανσάρει το Connect Box, μια έξυπνη λύση IoT για τη διαχείριση κτηρίων

Ο τομέας Smart Infrastructure της Siemens παρουσίασε το Connect Box, μία ανοικτή και εύχρηστη λύση Internet of Things (IoT) που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση μικρών...

ΤΑΙΠΕΔ: Οκτώ επενδυτικά σχήματα διεκδικούν το λιμάνι του Βόλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, προχώρησε στην προεπιλογή των επενδυτικών σχημάτων που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη Β’ φάση (υποβολή...

Δράση και μυστήριο στη Sunday Premiere στη NOVA: «Last Seen Alive»!

Ο Απρίλιος έρχεται με δράση και μυστήριο στη Sunday Premiere στη NOVA! Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου (22:00) οι συνδρομητές θα απολαύσουν στο Novacinema1...

5G Ventures: Το Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός επενδύει στην EdgeQ

Η 5G Ventures ανακοινώνει τη συνεπένδυση του Ταμείου Φαιστός (series B financing round), μαζί με επενδυτικά κεφάλαια κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εταιρεία...

Intrakat: Επισφραγίστηκε η συμφωνία για την εξαγορά της «ΑΚΤΩΡ»

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της εξαγοράς από την Intrakat του 100% των μετοχών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ (κατασκευαστικού βραχίονα της ΕΛΛΑΚΤΩΡ). Το τίμημα που θα καταβάλει η...