27.5 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Logitech G: Επαγγελματικού επιπέδου τιμονιέρα και πεντάλ PRO Racing

Η τιμονιέρα και τα πεντάλ PRO Racing της Logitech G προσφέρουν επαγγελματικoύ επιπέδου σύνδεση για το αυτοκίνητο, το δρόμο αλλά και τον αγώνα

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε την τιμονιέρα PRO Racing Wheel και τα πεντάλ PRO Racing Pedals, έναν μοναδικό εξοπλισμό racing επαγγελματικού επιπέδου, που σχεδιάστηκε από και για επαγγελματίες οδηγούς προσομοίωσης.

Σχεδιασμένη για όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική και καθηλωτική racing εμπειρία, η τιμονιέρα PRO Racing διαθέτει έναν νέο κινητήρα Direct Drive υψηλής απόδοσης, μαζί με τεχνολογία ανάδρασης TRUEFORCE, για να προσφέρει την πιο ακριβή και καθαρή «σύνδεση» του παίκτη με τους αγώνες ταχύτητας.

Κάνει την εμπειρία αγώνων προσομοίωσης απίστευτα ρεαλιστική

«Η τιμονιέρα PRO Racing της Logitech κάνει την εμπειρία αγώνων προσομοίωσης απίστευτα ρεαλιστική. Είμαι σε θέση να νιώσω τις συνθήκες της πίστας και πώς ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Όταν χρησιμοποιώ αυτή τη τιμονιέρα στο σπίτι, νιώθω ότι βρίσκομαι ακριβώς εκεί, στην πίστα», δήλωσε ο Lando Norris, πιλότος της F1 στη McLaren.

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας Direct Drive της τιμονιέρας PRO Racing αποδίδει τα εντυπωσιακά 11 newton μέτρα ροπής με απίστευτα χαμηλό χρόνο απόκρισης. Σε συνδυασμό με το TRUEFORCE— μια αποκλειστική τεχνολογία ανάδρασης δύναμης υψηλής ευκρίνειας της Logitech G — ο κινητήρας Direct Drive ξεχωρίζει για τον ασυναγώνιστο αγωνιστικό ρεαλισμό και τις υψηλότερες συχνότητες απόκρισης από ποτέ.

Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν τώρα να βιώσουν τις φυσικές δυνάμεις και τον ήχο του παιχνιδιού με πολύ υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας και σχεδόν στιγμιαία ανάδραση, από τις συνθήκες του δρόμου έως τις δονήσεις της μηχανής.

Σοβαρή αναβάθμιση στον ρεαλισμό

«Οι λάτρεις των αγωνιστικών τιμονιών και πεντάλ μας μπορούν να αναμένουν μια σοβαρή αναβάθμιση στον ρεαλισμό, την απόδοση και τον έλεγχο, καθώς και στη σχεδίαση και την ανθεκτικότητα», δήλωσε ο Richard Neville, επικεφαλής προσομοίωσης και χειριστηρίων της Logitech Gaming. «Αναλύσαμε τα πάντα- από πόσες αλλαγές ταχυτήτων, στροφές και δυνάμεις μπορεί να δεχτεί μια τιμονιέρα επιπέδου 11 nmwi, μέχρι τα υλικά και εξαρτήματα που θα αντέξουν ακόμη και στις πιο εξαντλητικές αγωνιστικές συνθήκες».

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα τιμονιέρας – πεντάλ PRO Racing που προσφέρει απαράμιλλο ρεαλισμό, πληροφορίες οδήγησης και σύνδεση με το αυτοκίνητο χωρίς καμία καθυστέρηση ή απόσπαση προσοχής που απαιτούν οι επαγγελματίες sim racers.

Η τιμονιέρα PRO Racing διαθέτει

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, η τιμονιέρα PRO Racing διαθέτει:

  • Διαισθητικό σχεδιασμό τροχού – Τα κουμπιά και τα καντράν βρίσκονται ακριβώς σε ένα νεύμα του αντίχειρα και οι οδηγοί δεν χρειάζεται ποτέ να πάρουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή τα μάτια τους από το δρόμο.
  • Μαγνητικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων – Σχεδιασμένα με ένα εξελιγμένο μαγνητικό σύστημα που χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες χωρίς επαφή και πρόσθετους απτικούς μαγνήτες, με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική, μηχανική αίσθηση που προσομοιώνει με ακρίβεια ένα επαγγελματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, ιδανικά «δεμένο» με την ανθεκτικότητα για εκατομμύρια αλλαγές ταχυτήτων.
  • Χειριστήρια διπλού συμπλέκτη – Τα αναλογικά χειριστήρια προσφέρουν τέλεια απτική απόκριση για μια ποικιλία αγωνιστικών λειτουργιών. Όταν επιλέγεται η ρύθμιση διπλού συμπλέκτη, προσφέρει το τέλειο πλεονέκτημα κατά την εκκίνηση. Οι εναλλακτικές διαμορφώσεις περιλαμβάνουν χειρόφρενο και δύο επιπλέον λειτουργίες, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να προγραμματίσουν τα χειριστήρια ως γκάζι και φρένο, παρέχοντας αναλογικό έλεγχο για διαφορετικούς παίκτες.
  • Προσαρμόσιμη οθόνη ρυθμίσεων – Είτε αν οι οδηγοί χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις για διαφορετικά παιχνίδια είτε για διαφορετικά αυτοκίνητα στο ίδιο παιχνίδι, μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν σημαντικές επιλογές της τιμονιέρας μέσα από πέντε διαφορετικά προφίλ αγώνων άμεσα.
  • Γρήγορη αφαίρεση – Το επανασχεδιασμένο σύστημα σύσφιξης επιτρέπει στους οδηγούς αγώνων σε γραφείο να τοποθετούν και να αφαιρούν εύκολα την τιμονιέρα τους, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα σύνδεσης για όσους χρησιμοποιούν αγωνιστικό κάθισμα.

Τα πεντάλ PRO Racing έχουν ένα ρεαλιστικό φρένο υψηλής απόκρισης και μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως για να ταιριάζουν στις αγωνιστικές ρυθμίσεις και στυλ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Ανίχνευση πίεσης – Τα πεντάλ καταγράφουν την ισχύ που εφαρμόζουν οι οδηγοί επιτρέποντας τη βελτιωμένη μυϊκή μνήμη ενώ η τέλεια ποσότητα ισχύος φρεναρίσματος βελτιώνει την αίσθηση του οδηγού και προσφέρει μια πιο συνεπή αγωνιστική απόδοση.
  • Προσαρμόσιμα πεντάλ – Εύκολα προσβάσιμα επιτρέπουν στους οδηγούς αγώνων να προσαρμόζουν την αίσθηση και των τριών πεντάλ γρήγορα. Τα πεντάλ συμπλέκτη και γκαζιού μπορούν να ρυθμιστούν πιο σταθερά ή πιο μαλακά χρησιμοποιώντας ένα σύνολο εναλλάξιμων ελατηρίων και το πεντάλ φρένου μέσω χρήσης ειδικών ελαστομερών. Τόσο το πεντάλ γκαζιού όσο και το πεντάλ συμπλέκτη χρησιμοποιούν, επίσης, αισθητήρες χωρίς επαφή, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία τους.
  • Αρθρωτός σχεδιασμός – Κάθε πεντάλ μπορεί να μετακινηθεί οριζόντια για να δημιουργήσει την τέλεια απόσταση για κάθε οδηγό ενώ οι αφαιρούμενες μονάδες πεντάλ κάνουν την προσαρμογή παιχνιδάκι.

Η τιμονιέρα Logitech G PRO Racing διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία που είναι συμβατή με PC, Κονσόλες PlayStation®5 και PlayStation®4 και μία συμβατή με PC, Xbox Series X|S® και Xbox One®.

Τα πεντάλ Logitech G PRO Racing είναι συμβατά με υπολογιστές με Windows® 10/11 μέσω θύρας USB και, αν είναι συνδεδεμένα στη τιμονιέρα PRO Racing, με: κονσόλες Xbox Series X|S®, Xbox One®, PlayStation®5 ή PlayStation®4.

Η τιμονιέρα και τα πεντάλ Logitech G PRO παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του Logi Play της Logitech, μια εκδήλωση ορόσημο για την προώθηση της κουλτούρας του gaming και του streaming.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

H τιμονιέρα και τα πεντάλ Logitech G PRO αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com και σε καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 1.129 € (η Τιμονιέρα) και 399 € (τα Πεντάλ). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, το blog μας ή συνδεθείτε μαζί μας @LogitechG.

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Το realme c51 έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους χρήστες

Το στοίχημα που έχει βάλει να επαναπροσδιορίζει τα standard της entry-level κατηγορίας smartphones, φαίνεται ότι κερδίζει, για άλλη μια φορά, η realme με το...

Μπαράζ προσλήψεων στην ελληνική αγορά Πληροφορικής

Τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων έναντι όλων των άλλων κλάδων της εγχώριας οικονομίας καταγράφει για το 4ο τρίμηνο του 2023 ο τομέας της Πληροφορικής. Παρά...

Η United Media ορίζει τον George Makris ως Programming Director

Η United Media, η εταιρεία MME της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova,...

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις… καλύτεροι πελάτες για τους κυβερνοεγκληματίες

Αυξανόμενος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) στο σημερινό τοπίο ψηφιακών απειλών. Καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν ένα αξιοσημείωτο...

Στο κόκκινο το 2023 η αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων

Σε στενωπό βρίσκεται η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, καθώς η πίεση που ασκεί ο πληθωρισμός και η οικονομική αβεβαιότητα περιορίζουν το διαθέσιμο εισόδημα...