16.6 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ήρθαν τα προσιτά Alcatel tablet

Στο τέλος κάθε έτους, είναι σημαντικό να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε και να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα κάτι που θα εκτιμήσουν και που θα τους φανεί χρήσιμο. Η σειρά των Alcatel tablet ποικίλλει και περιλαμβάνει από συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά, όπως είναι το Alcatel TKEE tablet,  το Alcatel 1T 10, που προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία ψυχαγωγίας, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια του χρήστη, και φυσικά το απίστευτα ελαφρύ Alcatel 3T 8 tablet που μπορείτε να έχετε πάντοτε μαζί σας.

Εάν θέλετε να κάνετε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα tablet για μάθηση, για εργασία ή ψυχαγωγία, τα tablet της Alcatel είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες οικογενειακές απαιτήσεις.

 

Alcatel 110 WIFI– Αυτόν τον χειμώνα απολαύστε πιο «έξυπνη» ψυχαγωγία

Χαλαρώστε μπροστά από το τζάκι παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες και υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, όπου κι αν είστε, με το Alcatel 1T 10WIFI. Μια εκτεταμένη οθόνη 10 ιντσών σάς προσφέρει τη δυνατότητα άνετης παρακολούθησης, ενώ δυο ισχυρά ηχεία με δυναμικό ήχο Class K σας περιβάλλουν με πλούσιο ήχο σαν να βρίσκεστε στον κινηματογράφο.

Εάν τα παιδιά σας χρειάζονται μια στιγμή ανεμελιάς, δώστε τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν με το Kids Mode του Alcatel 1T 10. Η ενασχόληση των παιδιών με το tablet γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, με χρήση λίστας συγκεκριμένων ιστοσελίδων που μπορούν να έχουν πρόσβαση, με γονικούς κωδικούς πρόσβασης και με ρυθμίσεις για πλοήγηση δίχως προβλήματα.

Αυτό το φιλικό προς τα παιδιά περιβάλλον εργασίας, τα διευκολύνει να μάθουν και να παίξουν, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα φροντίδας των ματιών φιλτράρει το blue light και ανακουφίζει την κόπωση των ματιών. Το Alcatel 1T 10 WIFI σάς παρέχει πολλές δυνατότητες, προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας πιο «έξυπνη» και πιο βολική.

Κάντε ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες και παραμένετε οργανωμένοι με τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant και την DSP φωνητική αναγνώριση από απόσταση που λειτουργεί έως και 3 μέτρα μακριά*, επιτρέποντάς σας να αφιερώσετε χρόνο στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, όπως είναι το Κυριακάτικο τραπέζι!

Το Alcatel 1T 10 WIFI SMART κυκλοφορεί με μνήμη ROM 32G και RAM 2GB στην τιμή των €129,99. Το Alcatel 1T 10 WIFI κυκλοφορεί με μνήμη ROM 16GB και RAM στην τιμή των € 109,99. Και οι δυο παραλλαγές διατίθενται σε Premium Black.

*Παραλλαγή: Alcatel 1Τ 10 χωρίς την αναγνώριση φωνής από απόσταση (στα 3 μέτρα)

 

Alcatel TKEEMID 4G

 

Το Alcatel TKEEMID είναι το τέλειο πρώτο tablet για το παιδί σας, αν σκέφτεστε πρακτικές ιδέες για δώρα. Το TKEEMID  4G διαθέτει  οθόνη 8 ιντσών HD IPS, η οποία προστατεύει την όραση των παιδιών και μειώνει την έκθεσή τους στο blue light, ενώ έχει διεθνή πιστοποίηση από το TÜV® Rheinland. Το Alcatel TKEEMID συνοδεύεται από υψηλής ποιότητας πολύχρωμη, προστατευτική θήκη, η οποία θα αντέξει και στην πιο σκληρή χρήση. Οι γονικοί έλεγχοι σας δίνουν τη δυνατότητα να θέσετε όρια χρήσης και να δείτε το ιστορικό του παιδιού σας, μαζί με διάφορες εκπαιδευτικές εφαρμογές που θα βοηθήσουν το παιδί σας να μάθει μέσω του παιχνιδιού.

Το Alcatel TKEEMID 4G είναι το τέλειο δώρο για τα παιδιά σας και είναι διαθέσιμο στην τιμή των €149,99.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...