20.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η WIND αναζητά νέους με πάθος για την τεχνολογία

Ξεκινάει σήμερα ο 4ος κύκλος του προγράμματος WIND Young Talents – Graduate Trainee Program, που προσκαλεί νέους έως 28 ετών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και ελάχιστη εργασιακή εμπειρία (λιγότερο από 1 χρόνο) να συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό επαγγελματικό ταξίδι. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε αποφοίτους που αγαπούν την τεχνολογία και διαθέτουν ψηφιακές δεξιότητες να ξεκινήσουν την καριέρα τους στις τηλεπικοινωνίες και να γίνουν μέλη της δυναμικής ομάδας της WIND, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Για το 2021-22 το πρόγραμμα WIND Young Talents θα αναδείξει την επόμενη γενιά ταλέντων, εντάσσοντας στην ομάδα 10 νέους ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν το δυναμικό της εταιρείας σε διαφορετικά τμήματα. Η WIND, δίνοντας σταθερά έμφαση στο digital mindset, εξελίσσει τη διαδικασία ανάπτυξης των Graduate Trainees, ώστε να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία διάρκειας 18 μηνών αξιοποιώντας τις ψηφιακές δυνατότητες, τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και εργαλεία που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και τα ταλέντα των υποψηφίων. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και έχοντας αποκτήσει μια πολύπλευρη κατανόηση της εταιρείας, καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Ανάπτυξη νέων ταλέντων

Όπως αναφέρει ο Γεράσιμος Καρμίρης, Ανώτερος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς: «Το WIND Young Talents είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ένταξης και ανάπτυξης νέων ταλέντων στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για έναν θεσμό άρρηκτα δεμένο με τις αξίες της WIND, μία έμπρακτη και συνεπής δέσμευση των ανθρώπων της εταιρείας για σύμπραξη με τη νέα γενιά που έχει πάθος με τις νέες τεχνολογίες. Προσκαλούμε όλους τους νέους που θέλουν να ζήσουν τον συναρπαστικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών και οραματίζονται να γίνουν συμμέτοχοι στο ψηφιακό άλμα της χώρας, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον 4ο κύκλο του WIND Young Talents. Θα είναι χαρά και τιμή μας να μας δώσουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να μας καταπλήξουν με το πάθος, τις γνώσεις και τη δυναμική τους».

Διαδικασία Συμμετοχής στον 4ο κύκλο WIND Young Talents

  • Η συμμετοχή στον 4ο κύκλο του προγράμματος ξεκινάει με την αίτηση που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά, στο windyoungtalents.gr.
  • Στη σελίδα windyoungtalents.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα στάδια επιλογής που ακολουθεί η εταιρεία.
  • Η διαχείριση και αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND και σε κάθε στάδιο θα υπάρχει επικοινωνία της εταιρείας με τους υποψηφίους.
  • Η διαδικασία επιλογής των 10 νέων Young Talents αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο 2022.
  • Οι υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν, θα προσληφθούν στην WIND με σύμβαση αορίστου χρόνου και θα ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους «ταξίδι», ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές ομάδες και λειτουργίες της εταιρείας και τον συναρπαστικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών.

WIND Young Talents – Graduate Trainee Program

Το WIND Young Talents – Graduate Trainee Program αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέους απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών, που δεν έχουν πρότερη εργασιακή εμπειρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, τη δημιουργικότητα τους και τις ικανότητές τους και να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2015, πραγματοποιείται σε διετή βάση και επιλέγει 10 νέους Young Talents να ενταχθούν στο δυναμικό της  WIND και να ξεκινήσουν την εργασιακή τους σταδιοδρομία.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Προσφορές για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών σε Cosmote και Γερμανό

Mε προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας γιορτάζουν και φέτος η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17/5). Έως και τις 21 Μαΐου, οι...

Emirates: Nέα εμπειρία πτήσης με την Premium Οικονομική Θέση

  Η Premium Οικονομική Θέση της Emirates θα είναι διαθέσιμη σε πτήσεις υψηλής ζήτησης με αεροσκάφη A380 προς τα διεθνή αεροδρόμια Χίθροου στο Λονδίνο,...

Διαθέσιμη και στα αγγλικά η ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου και ιδιωτικού συμφωνητικού

Τη δυνατότητα να βεβαιώνεται ψηφιακά στα αγγλικά το γνήσιο της υπογραφής έχουν από σήμερα οι πολίτες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία διατίθεται μέσω του...

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...