Η Vodafone κάνει πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις

- Advertisement -

Για την απαρέγκλιτη προσήλωση της Vodafone στην ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους, αλλά και τις πολιτικές της εταιρείας για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση, μίλησε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στο συνέδριο “The Upfront Initiative” το μέλος του Δ.Σ. και οικονομικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, Γιώργος Κουκουμέλης.

Όπως τόνισε, η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που αγκάλιασαν και κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία εξαίρεση. «Επιδιώκουμε την ισότητα των ευκαιριών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων μέσα από πολιτικές και πρακτικές απασχόλησης, με σεβασμό του ατόμου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η εταιρεία ακολουθεί την λογική του “safe harbour” για τους εργαζόμενους της και φροντίζει να παρέχει έναν ασφαλή εργασιακό χώρο, στον οποίο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο εαυτός του.

Αποδοχή και ο σεβασμός προς κάθε εργαζόμενο

Όπως δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, «με πολλή δουλειά, μέσα από εκπαιδεύσεις, διαδραστικά workshops, εσωτερικές καμπάνιες ευαισθητοποίησης και κυρίως με τη συνεπή στάση και το παράδειγμα της ηγεσίας, είμαστε πλέον σε ένα επόμενο στάδιο όπου υπάρχει μεγάλη αποδοχή και ο σεβασμός προς κάθε εργαζόμενο άτομο θεωρείται αυτονόητος».

Επιπλέον, ο Γιώργος Κουκουμέλης επισήμανε ότι η υποστήριξη της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης είναι στο DNA της Vodafone, καθώς έτσι η εταιρεία μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών της. Και πρόσθεσε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η Vodafone προσδιορίζεται ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός και εργοδότης πρώτης προτίμησης, καθώς όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι πλέον αντιλαμβάνονται τη συμπερίληψη ως μια σημαντική παράμετρο για την επιλογή της εταιρίας που θα εργαστούν.

Σεβασμός κατά την ταυτοποίηση προσώπων

Σε ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της ταυτοποίησης προσώπων με βάση την ταυτότητα, ο Γιώργος Κουκουμέλης εξήγησε: «Είναι μέρος της εκπαίδευσης των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή να ταυτοποιήσουν τον πελάτη χωρίς να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα καταστήματά μας – που επίσης έχουν εκπαιδευτεί στο πως να παρέχουν υπηρεσίες σε διεμφυλικούς πελάτες – οι πωλητές μας κάνουν εκείνοι την ταυτοποίηση που χρειάζεται να έχουμε ώστε αυτή να προχωρήσει.

Και αυτός είναι ένας τρόπος να είμαστε και εμείς εν τάξει με τις προϋποθέσεις του νόμου, αλλά και οι πελάτες μας να νιώθουν σεβασμό, αποδοχή και ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Υπάρχει μάλιστα, γνώση στην κοινότητα των διεμφυλικών για αυτό το επίπεδο υπηρεσίας και συχνά μας έχουν αναφέρει ότι έρχονται σε εμάς, λόγω αυτού του τρόπου εξυπηρέτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ηθική και διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο επίκεντρο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ήδη την οικονομία, τη δημόσια...

Οι καταναλωτές «κλειδώνουν» την τιμή του ρεύματος

Τα νοικοκυριά έχουν πάψει εδώ και καιρό να επιλέγουν...

Η Ιαπωνία εντάσσεται στο Horizon Europe των 93,5 δισ. ευρώ

Η Ιαπωνία αποτελεί πλέον επίσημα το 23ο συνδεδεμένο κράτος...

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο πλευρό της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, σταθερός και υπερήφανος υποστηρικτής του...