16.3 C
Athens
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η United Media φέρνει το Forbes στην περιοχή της Αδριατικής

Η United Media, η εταιρεία ΜΜΕ της United Group, κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova και το Forbes υπέγραψαν συμφωνία για την κυκλοφορία εκδόσεων Forbes στη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη σε διάφορα μέσα, καθώς και των ψηφιακών και οπτικοακουστικών υπηρεσιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων.
Ως επέκταση μιας από τις πιο επιδραστικές επωνυμίες επιχειρηματικών μέσων ενημέρωσης, οι νέοι ιστότοποι του Forbes θα πρωταγωνιστήσουν στη πυροδότηση συζητήσεων γύρω από μερικούς από τους πιο σημαντικούς ηγέτες, managers, επενδυτές και επιχειρηματίες από την περιοχή της Αδριατικής, που οδηγούν την αλλαγή, μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις και έχουν σημαντικό αντίκτυπο παγκοσμίως.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την United Media για την κυκλοφορία των εκδόσεων του Forbes στην περιοχή της Αδριατικής», δήλωσε ο Peter Hung του Forbes. «Είμαστε δεσμευμένοι να υπερασπιστούμε την επιχειρηματικότητα σε όλο τον κόσμο και η προσθήκη εκδόσεων στη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα αυξήσει περαιτέρω την παρουσία μας στην Ευρώπη».

Aποκλειστική συμφωνία

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για την United Media να συνεργάζεται με μια τόσο μεγάλη και διεθνούς φήμης εταιρεία όπως το Forbes. Αυτή η αποκλειστική συμφωνία ακολουθεί το στρατηγικό σχεδιασμό μας για την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας και την ανάπτυξη νέων μέσων και περιεχομένου για τους χρήστες μας.
Η κυκλοφορία των ψηφιακών εκδόσεων του Forbes στην περιοχή μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς στην αποστολή μας να παρέχουμε στους αναγνώστες μας τα τελευταία νέα και πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και πολλά ακόμα σημαντικά θέματα.
Με αυτή τη συνεργασία, θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε πρόσβαση στο απαράμιλλο περιεχόμενο και τις γνώσεις του Forbes και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα αλλάξει ραγδαία στο τοπίο των ψηφιακών μέσων στη ΝΑ Ευρώπη», δήλωσε η Aleksandra Subotic, Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Media.

Πέντε νέες ιστοσελίδες

Σχετικά με την κυκλοφορία, πέντε νέες ιστοσελίδες του Forbes Adria σχεδιάζεται να κυκλοφορήσουν έως το τέλος του έτους. Θα προσφέρουν πρόσβαση στο παγκόσμιο περιεχόμενο του Forbes, ενώ θα περιέχουν και πλούσιο τοπικό περιεχόμενο. Οι εκδόσεις του Forbes στη Σερβία, την Κροατία, τη Β&Ε, το Μαυροβούνιο και τη Σλοβενία θα διευθύνονται από έμπειρους συντάκτες και δημοσιογράφους που θα διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο είναι μοναδικό, δημιουργημένο σε τοπικό επίπεδο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κοινού.
Καθώς η οικονομία στην περιοχή της Αδριατικής συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, οι νέες εκδόσεις του Forbes θα είναι εκεί για να παρέχουν τα τελευταία νέα, αναλύσεις και πληροφορίες για τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Ο πάροχος που κάνει «άλμα» και αλλάζει τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας

Ποια είναι μία από τις σημαντικότερες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, όσον αφορά τη χρήση του smartphone; Τι είναι αυτό για το οποίο διαρκώς αγωνιούν...

Intrakat: Σύμβαση €9,75 εκατ. με την Κοινωνία της Πληροφορίας για την ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

Σε συνέχεια διεθνούς διαγωνισμού, η Intrakat υπέγραψε εκτελεστική σύμβαση συμφωνίας – πλαισίου, διάρκειας 3 ετών, με την δημόσια εταιρεία «Κοινωνία της Πληροφορίας», προϋπολογισμού ύψους...

Mastercard Fintech Forum: Μεγάλος νικητής η καινοτομία – Coriunder και Moveo.ai είναι οι δύο fintech που ξεχώρισαν

Η Mastercard στέκεται αρωγός στην ανάδειξη των νεοφυών επιχειρήσεων στον χρηματοοικονομικό κλάδο, υλοποιώντας για ακόμα μία φορά την επιτυχημένη εκδήλωση για το οικοσύστημα του...

Η Salesforce λανσάρει τεχνητή νοημοσύνη νέας γενιάς για το Slack

Η Salesforce ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Slack AI, μιας εύκολης και αξιόπιστης δημιουργικής ΤΝ (AI) που διατίθεται εγγενώς στο Slack, ως «απάντηση» στις ανάγκες...

Η Nova επιστρέφει στην πόλη, επενδύοντας σε βιώσιμα κτίρια

Η νέα Nova, συμπληρώνοντας ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, μετεγκαθίσταται στη Λεωφόρο Αθηνών, η οποία είναι πλέον η νέα έδρα της εταιρείας, και σε τρεις...