24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η TP-Link προσφέρει λύσεις online σύνδεσης των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με την ΑΑΔΕ

Η TP-Link προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους δικτύωσης της επιχείρησης, είτε μέσω 3/4G, είτε μέσω σταθερής xDSL γραμμής, για την online σύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεών με την ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τη νέα οδηγία της Αρχής, έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποσύρουν τις παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ και να τις αντικαταστήσουν με αναβαθμισμένες ταμειακές μηχανές που θα έχουν τη δυνατότητα online σύνδεσης. Σύμφωνα με την οδηγία, από την 1η Νοεμβρίου, η έκδοση στοιχείων λιανικής πώλησης από τις παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές συνιστά παράβαση.

Για τη συμμόρφωση με την οδηγία χρειάζεται όμως και καλή συνδεσιμότητα που να επιτρέπει τη χρήση νέων τηλεματικών εργαλείων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με το προσιτό κόστος που αναζητούν όλες οι επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

TP-Link 4G Router: η καλύτερη λύση για εσωτερικές εμπορικές δραστηριότητες

Ο συνδυασμός της αξιοπιστίας και της σταθερότητας της σύνδεσης στο Διαδίκτυο με χαμηλό κόστος είναι εφικτός με τα routers που βασίζονται στα δίκτυα 3G / 4G. Έτσι, ακόμη και οι επιχειρήσεις χωρίς σταθερή τηλεφωνική γραμμή θα μπορούν να συνδέουν τις ταμειακές μηχανές τους με την ΑΑΔΕ με απλό, οικονομικό και νόμιμο τρόπο, απλά βάζεις την SIM Card στο 4G Router και έχεις Data Δίκτυο στην ταμειακή σου μηχανή. Τα TP-Link routers χρησιμοποιούν το δίκτυο 4G για να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη σύνδεση με την οποία μπορούν να συνδεθούν όλες οι συσκευές που υπάρχουν σε ένα χώρο, όπως η ταμειακή μηχανή, αλλά και συσκευές όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, smartphone και tablet. Στην πραγματικότητα, έχοντας εξοπλιστεί με θύρες Ethernet, τα 4G routers της TP-Link μπορούν να παρέχουν ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η TP-Link προσφέρει μια πλήρη γκάμα 4G routers ικανών να διαχειριστούν όλες τις ανάγκες της αγοράς όπως το TL-MR6400, με διπλή ενσωματωμένη κεραία για πολύ σταθερή σύνδεση έως και 150Mbps σε δίκτυο 4G.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα όπως τα Archer MR200 και TL-MR100.

 

TP-Link Φορητό Router: η καλύτερη λύση για ταξίδια ή υπαίθριες δραστηριότητες

Η TP-Link προσφέρει επίσης μια οικονομική και ευέλικτη λύση για κινητές ή εξωτερικές δραστηριότητες, το φορητό και επαναφορτιζόμενο Router.

Με τη σύνδεση της ταμειακής μηχανής με φορητό και επαναφορτιζόμενο Router το Wi-Fi Hotspot θα είναι επίσης διαθέσιμο.

Αυτές οι συσκευές καθιστούν δυνατή τη δημιουργία θύρας Ethernet για την ενσύρματη σύνδεση της ταμειακής μηχανής με τη χρήση ενός Wi-Fi Hotspot* για αποστολή δεδομένων. Σε περίπτωση απουσίας ηλεκτρικής πρίζας ή εν κινήσει, είναι δυνατή η τροφοδοσία του φορητού Router με powerbank, για σύνδεση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα με διαφορετική ασύρματη απόδοση:

Το TLMR3020 προσφέρει ασύρματη σύνδεση έως 300Μbps, ενώ ένα κουμπί εναλλάσσει τις λειτουργίες 3G / 4G, AP και WISP, για πρόσβαση στο Διαδίκτυο παντού.

Το TL-WR902AC προσφέρει ασύρματη σύνδεση διπλής ζώνης AC750 τελευταίας γενιάς, με ταχύτητες έως 433Mbps στα 5GHz και έως 300Mbps στα 2.4GHz.

Το TL-WR802N προσφέρει ασύρματη σύνδεση που φτάνει ταχύτητες έως 300Mbps στα 2,4GHz.

* Ορισμένα smartphones ενδέχεται να αποτρέψουν τη χρήση της λειτουργικότητας Hotspot με φορητό  Router.

 

Έχετε ήδη δρομολογητή, αλλά απέχει πολύ από το ταμείο σας;

Εάν διαθέτετε ήδη ένα router, αλλά δυσκολεύεστε να τον συνδέσετε στην ταμειακή σας μηχανή καθώς είναι τοποθετημένος πολύ μακριά από αυτή, η λύση είναι ένα Range Extender με ενσωματωμένη θύρα Ethernet. Συνδέστε το extender με το router σας πατώντας απλώς το κουμπί WPS, τοποθετήστε το κοντά στο ταμείο και χρησιμοποιήστε τη θύρα Ethernet για να το συνδέσετε στο δίκτυο.

Προτεινόμενα μοντέλα TP-Link Range Extender: TL-WA850RE, TL-WA855RE και RE200.

Επιχειρησιακές Λύσεις Δικτύωσης – Πολλαπλών ταμειακών μηχανών

Οι νέες ταμειακές μηχανές, θα μπορούν να συνδέονται ακόμη και ανά λεπτό με το Taxis για να αποστέλλουν σε αυτό όλα τα δεδομένα των αποδείξεων που θα έχουν εκδοθεί. Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν περισσότερες από μία ταμειακές μηχανές, η TP-Link διαθέτει Δικτυακές Λύσεις που ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις, αλλά και την εγκατάσταση. Διαθέτει επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις μη επαγγελματικής δικτύωσης.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

HPE: Η επόμενη γενιά διαχείρισης δεδομένων με software-defined storage και automation που στηρίζεται στο ΑΙ

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε νέες λύσεις, διαθέσιμες στην πλατφόρμα HPE GreenLake cloud, που έχουν ως στόχο να απλοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο...

ΤΑΙΠΕΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στον Δήμο Φυλής

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει την έναρξη του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου, για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού...

Aναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός»

Στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων σε σύγχρονους τεχνολογικούς τομείς στοχεύει η νέα πρόσκληση του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με...

Πάνω από 1 δισ. ευρώ έσοδα για τη Vodafone Ελλάδας σε ετήσια βάση

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα αποτελέσματα της Vodafone Ελλάδας κατά το οικονομικό έτος 2023-2024 που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2024), με τα έσοδα να σημειώνουν...

Όμιλος SOFTONE και Euronet: Στρατηγική συμφωνία για την αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών

Ο Όμιλος SOFTONE, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους cloud-based λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με...