28.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Η Suzuki Marine λανσάρει νέα αξεσουάρ σκαφών στο Φεστιβάλ Γιοτ των Καννών

Στο φετινό Φεστιβάλ Γιοτ των Καννών, η Suzuki Marine ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου Suzuki Precision Control, ενός ανανεωμένου ηλεκτρονικού συστήματος γκαζιού και αλλαγής ταχυτήτων, καθώς  και του νέου συστήματος εκκίνησης χωρίς κλειδί,  που θέτει τους κινητήρες σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Suzuki ανακοίνωσε επίσης μια αναβάθμιση για το λογισμικό του LCD έγχρωμου Πίνακα Οργάνων  Πολλαπλών Λειτουργιών. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στις Κάννες, στη νοτιοανατολική Γαλλία από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Νέο Suzuki Precision Control

・Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του Suzuki Precision Control, το οποίο ελέγχει ηλεκτρονικά το άνοιγμα του γκαζιού, τη θέση αλλαγής (εμπρός, πίσω, κ.λπ.), έχουν ανανεωθεί πλήρως.

・Για το χειριστήριο  2 μοχλών που εδράζεται στην διπλή επάνω βάση (για πολλαπλές εξωλέμβιες), ο μέγιστος αριθμός εξωλέμβιων κινητήρων που μπορούν να λειτουργήσουν με ένα μόνο χειριστήριο αυξήθηκε από 4 σε 6, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των αγοραστών πελατών που τοποθετούν πολλαπλούς  εξωλέμβιους κινητήρες στο σκάφος τους. Επιπλέον, προστέθηκε η πρώτη λειτουργία “1 μοχλού” της Suzuki, η οποία επιτρέπει σε όλους τους εξωλέμβιους κινητήρες να ελέγχονται μόνο με το μοχλό της αριστερής πλευράς,  για καλύτερη χρηστικότητα.

・Το πρώτο αυτόματο σύστημα trim της Suzuki, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την κλίση του εξωλέμβιου κινητήρα στην κατάλληλη γωνία κατά την πλοήγηση, υιοθετήθηκε για μια πιο άνετη πλεύση και καλύτερη οικονομία καυσίμου, ανεξάρτητα από τις δεξιότητες του χειριστή.

– Τα χειριστήρια και οι διακόπτες του πίνακα έχουν σχεδιαστεί με μαύρο κεντρικό υπόβαθρο, δίνοντάς του μια ενιαία και κομψή εμφάνιση.

Νέο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί

・Ο πρώτος*1 εξωλέμβιος κινητήρας που υιοθέτησε ένα σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, επιτρέποντας  στους χειριστές με το έξυπνο κλειδί να ξεκινούν πολλούς κινητήρες με το πάτημα ενός κουμπιού, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

・Νέος σχεδιασμός με απόκρυψη των βιδών  στερέωσης . Ο διακόπτης είναι διαθέσιμος σε 3 σχέδια (κάθετα, οριζόντια και ξεχωριστά), επιτρέποντας την εγκατάστασή τους σε πολλά διαφορετικά σκάφη, με διαφορετική διάταξη κονσόλας.

Μετρητής πολλαπλών λειτουργιών Suzuki

・Το λογισμικό για τον  έγχρωμο LCD Πίνακα  Οργάνων Πολλαπλών Λειτουργιών της Suzuki, που απεικονίζει  σημαντικές πληροφορίες για την πλοήγηση του σκάφους, όπως στροφές κινητήρα και θέση αλλαγής, έχει αναβαθμιστεί  προκειμένου να είναι συμβατό με το αυτόματο σύστημα trim και το νέο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

・Οι επιλογές  γλώσσας για την οθόνη του μενού έχουν αναβαθμιστεί  και φτάνουν τις  14.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Νέες συμφωνίες συνεργασίας του ΣΕΒ με τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Ιωαννίνων

Στο επίκεντρο η ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης με άξονες τη γνώση και την καινοτομία Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας με...

Σε λειτουργία το mySynigoroslive για τον προγραμματισμό ραντεβού με τον Συνήγορο του Πολίτη

Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη η πλατφόρμα mySynigoroslive, μέσω της οποίας οι πολίτες – φυσικά πρόσωπα και νόμιμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων – μπορούν...

Cyclopt: Η ελληνική startup μας συστήνει τον καθημερινό βοηθό συντήρησης λογισμικού

Λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στο πεδίο της ανάπτυξης λογισμικού, η Cyclopt πρωτοπορεί προσφέροντας νέες υπηρεσίες στους πελάτες της. Με στόχο πάντα...

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Βράβευση 5 καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών από την Κρήτη

Πέντε πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες αναδείχθηκαν σε διαγωνισμό των Διαδικτυακών Εργαστήριων Πράσινης Επιχειρηματικότητας, που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία...

Σχέδιο με 4 + 4 κινήσεις για λύση στο κυκλοφοριακό της Αθήνας 

Το σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στο Λεκανοπέδιο της Αττικής παρουσίασε o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, στην...