10 C
Athens
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Η Suzuki Marine λανσάρει νέα αξεσουάρ σκαφών στο Φεστιβάλ Γιοτ των Καννών

Στο φετινό Φεστιβάλ Γιοτ των Καννών, η Suzuki Marine ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου Suzuki Precision Control, ενός ανανεωμένου ηλεκτρονικού συστήματος γκαζιού και αλλαγής ταχυτήτων, καθώς  και του νέου συστήματος εκκίνησης χωρίς κλειδί,  που θέτει τους κινητήρες σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Suzuki ανακοίνωσε επίσης μια αναβάθμιση για το λογισμικό του LCD έγχρωμου Πίνακα Οργάνων  Πολλαπλών Λειτουργιών. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στις Κάννες, στη νοτιοανατολική Γαλλία από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Νέο Suzuki Precision Control

・Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του Suzuki Precision Control, το οποίο ελέγχει ηλεκτρονικά το άνοιγμα του γκαζιού, τη θέση αλλαγής (εμπρός, πίσω, κ.λπ.), έχουν ανανεωθεί πλήρως.

・Για το χειριστήριο  2 μοχλών που εδράζεται στην διπλή επάνω βάση (για πολλαπλές εξωλέμβιες), ο μέγιστος αριθμός εξωλέμβιων κινητήρων που μπορούν να λειτουργήσουν με ένα μόνο χειριστήριο αυξήθηκε από 4 σε 6, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των αγοραστών πελατών που τοποθετούν πολλαπλούς  εξωλέμβιους κινητήρες στο σκάφος τους. Επιπλέον, προστέθηκε η πρώτη λειτουργία “1 μοχλού” της Suzuki, η οποία επιτρέπει σε όλους τους εξωλέμβιους κινητήρες να ελέγχονται μόνο με το μοχλό της αριστερής πλευράς,  για καλύτερη χρηστικότητα.

・Το πρώτο αυτόματο σύστημα trim της Suzuki, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την κλίση του εξωλέμβιου κινητήρα στην κατάλληλη γωνία κατά την πλοήγηση, υιοθετήθηκε για μια πιο άνετη πλεύση και καλύτερη οικονομία καυσίμου, ανεξάρτητα από τις δεξιότητες του χειριστή.

– Τα χειριστήρια και οι διακόπτες του πίνακα έχουν σχεδιαστεί με μαύρο κεντρικό υπόβαθρο, δίνοντάς του μια ενιαία και κομψή εμφάνιση.

Νέο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί

・Ο πρώτος*1 εξωλέμβιος κινητήρας που υιοθέτησε ένα σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, επιτρέποντας  στους χειριστές με το έξυπνο κλειδί να ξεκινούν πολλούς κινητήρες με το πάτημα ενός κουμπιού, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

・Νέος σχεδιασμός με απόκρυψη των βιδών  στερέωσης . Ο διακόπτης είναι διαθέσιμος σε 3 σχέδια (κάθετα, οριζόντια και ξεχωριστά), επιτρέποντας την εγκατάστασή τους σε πολλά διαφορετικά σκάφη, με διαφορετική διάταξη κονσόλας.

Μετρητής πολλαπλών λειτουργιών Suzuki

・Το λογισμικό για τον  έγχρωμο LCD Πίνακα  Οργάνων Πολλαπλών Λειτουργιών της Suzuki, που απεικονίζει  σημαντικές πληροφορίες για την πλοήγηση του σκάφους, όπως στροφές κινητήρα και θέση αλλαγής, έχει αναβαθμιστεί  προκειμένου να είναι συμβατό με το αυτόματο σύστημα trim και το νέο σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

・Οι επιλογές  γλώσσας για την οθόνη του μενού έχουν αναβαθμιστεί  και φτάνουν τις  14.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Nissan αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο σεληνιακό ρόβερ, που αναπτύχθηκε από κοινού με την Ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής & Εξερεύνησης του Διαστήματος

Η τεχνολογία τετρακίνητου ελέγχου ακριβείας EV της Nissan, ενισχύει τις οδηγικές επιδόσεις του rover, πάνω στην επιφάνεια του πλανήτηΗ Nissan Motor Co., Ltd. αποκάλυψε...

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μαθήματα προγραμματισμού drones σε μαθητές 9-12 ετών

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα ο οποίος προετοιμάζει τους μικρούς μαθητές για το μέλλον, οργανώνοντας μαθήματα χειρισμού και προγραμματισμού drones.Ο...

COSMOTE e-Value: Αναπτυξιακή πορεία και δύο ευρωπαϊκές διακρίσεις

Tις ανάγκες εξυπηρέτησης συνολικά άνω των 70 εταιρειών από διάφορους κλάδους της οικονομίας (τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ασφάλειες κ.λπ.), κάλυψε πέρσι η CΟSMOTE e-Value, με...

Σύστημα Regate Effective – SFA επιλέγει η ER-LAC

Παραμένοντας πιστή στους στόχους και τη δέσμευση ικανοποίησης των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση πόρων και ενέργειας, η...

Honda: Προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας για τη μείωση των θανάτων από τροχαία

Η Honda Motor Co., Ltd. πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα των προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας του μέλλοντος, τις οποίες η Honda εξελίσσει αυτή τη στιγμή, με...