17 C
Athens
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η Randstad Hellas επιλέγει το ScanHRMS της Epsilon HR

Η Randstad Hellas επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ScanHRMS της Epsilon HR για να καλύψει τις ανάγκες της στην Μισθοδοσία και εν γένει την Διαχείριση Προσωπικού.

Μεταξύ του συνόλου των υπηρεσιών HR που προσφέρει η Randstad συγκαταλέγονται οι εξής:

  • Είναι αδειοδοτημένη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης (ΕΠΑ). Η προσωρινή απασχόληση εφαρμόζεται κυρίως σε περιπτώσεις κάλυψης εποχικών αναγκών, σε έργα ορισμένης διάρκειας και προσωρινή αντικατάσταση εργαζομένων. Η Randstad αναλαμβάνει την Αναζήτηση, Επιλογή, Πρόσληψη και Διαχείριση Μισθοδοσίας του Προσωπικού.
  • Αναλαμβάνει τις συμβάσεις και τη μισθοδοσία υπαρχόντων ή μελλοντικών υπαλλήλων, με ορισμένου ή αορίστου χρόνου συμβάσεις.

Τις υπηρεσίες αυτές αφορά η χρήση και αξιοποίηση της εφαρμογής ScanHRMS που επέλεξε η Randstad.

Η υλοποίηση του έργου ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς η Randstad πλέον του δικού της προσωπικού διαχειρίζεται έναν πολύ μεγάλο αριθμό εργαζομένων για λογαριασμό των πελατών της με τη χρήση του ScanHRMS. Η κατανομή του πλήθους αυτού καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα εταιρειών με συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από τη φύση εργασίας και το αντικείμενό τους. Η Randstad παρακολουθεί και διαχειρίζεται τους εργαζόμενους με τη βοήθεια της εφαρμογής, τόσο ως άμεσος, όσο και ως έμμεσος εργοδότης.

Ένα σημαντικό όφελος που προέκυψε μέσω του συστήματος, είναι η αυτοματοποίηση των χρόνων απασχόλησης που ουσιαστικά προέρχονται από διαχείριση εργαζομένων από άλλο εργοδότη. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκαν ειδικά reports για επιμερισμό και χρέωση του εργοδοτικού κόστους στους πελάτες και επετεύχθη αυτόματος και ακριβής επιμερισμός του κόστους των ειδικών μισθοδοσιών (ΔΠ, ΕΑ, ΔΧ, κλπ.) για λόγους τιμολόγησης των πελατών.

Σημαντική είναι και η δυνατότητα εναλλαγής πελατών ακόμη και ενδιαμέσως του μήνα. Επιπλέον των ανωτέρω αναπτύχθηκε πληθώρα διεπαφών (interface) μεταξύ του ScanHRMS και υφιστάμενων συστημάτων που εκ των πραγμάτων ήταν αναγκαία λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου εργασίας, δημιουργώντας έτσι ένα συνολικό και αρμονικό οικοσύστημα υποστήριξης των business αναγκών της Randstad με τον αποδοτικότερο δυνατό τρόπο.

Το ScanHRMS αποτελεί το εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού της Epsilon HR  για επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο εργαζομένων, ιδιαίτερες απαιτήσεις και σύνθετες ανάγκες σε υποσυστήματα διαχείρισης προσωπικού, επιλογής, εξέλιξης και διαχείριση αμοιβών, υπολογισμού μισθοδοσίας και ωρομέτρησης.

Έχοντας πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια και περισσότερα από 20 χρόνια στην τοπική αγορά, η Randstad στην Ελλάδα κατέχει την 1η θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Revolut κυκλοφορεί τα RevPoints στην Ελλάδα, το πρώτο της πανευρωπαϊκό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Η Revolut, η διεθνής υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία των «RevPoints», ένα πρόγραμμα επιβράβευσης σε πόντους....

33η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT & χριστουγεννιάτικο παζάρι για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

H ΟΚΤΑΒΙΤ για ακόμα μια χρονιά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα διοργανώνει 2 δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της...

Βραβεία για 27 καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρείες στον Μεγάλο Τελικό του EIT Jumpstarter

Με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες με καινοτόμες ιδέες πραγματοποιήθηκε ο φετινός Μεγάλος Τελικός του EIT Jumpstarter στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν περισσότερες από 50...

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη έρμαιο των χάκερ λόγω έλλειψης προϋπολογισμού

Το 14% των εταιρειών στην Ευρώπη έχει βιώσει περιστατικά στον κυβερνοχώρο λόγω ανεπαρκών επενδύσεων στον τομέα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κατασκευαστικός κλάδος ήρθε...

The Best TV: H τηλεόραση που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV

Ιστορίες που άλλαξαν τους κανόνες της τηλεόρασης από τα μεγαλύτερα στούντιο, βραβευμένες σειρές που μένουν σταθερές μέσα στα χρόνια, βρίσκονται διαθέσιμες με όλους τους...