9 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Η Rakuten Viber και ο ΠΟΥ συνεργάζονται για να βελτιώσουν τη Γυναικεία Υγεία

Με την αφορμή του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παρουσίασε το Chatbot Γυναικείας Υγείας στο Viber. Η παγκόσμια καμπάνια θα ενισχύσει το ενδιαφέρον για θέματα όπως ο καρκίνος, η εμμηνόρροια και η ενδοοικογενειακή βία.

Η Rakuten Viber, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και φωνής, συνεργάστηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για το Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού και παρουσιάζουν το chatbot Γυναικείας Υγείας.

Οι γυναίκες και τα κορίτσια έχουν παγκοσμίως μικρότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αφού πέφτουν θύματα διακρίσεων λόγω κοινωνικοπολιτισμικών παραγόντων. Αναγνωρίζοντας αυτήν την κατάσταση, το Chatbot Γυναικείας Υγείας θα προσφέρει πολύτιμη πληροφορία και συμβουλές σε πληθώρα θεμάτων υγείας, ξεκινώντας με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Mήνυμα καλωσορίσματος με links σε πληροφορίες για τον Καρκίνο του Μαστού

Όταν μια χρήστης του Viber γίνεται μέλος του Chatbot Γυναικείας Υγείας του ΠΟΥ, θα λάβουν ένα μήνυμα καλωσορίσματος με links σε πληροφορίες για τον Καρκίνο του Μαστού. Μια χρήστης μπορεί να πατήσεις στα κουμπιά για συμβουλές σχετικά με τους κινδύνους, τα συμπτώματα, τη θεραπεία και την πρόληψη της ασθένειας. Μπορούν επίσης να πατήσουν σε ένα κουμπί που τους οδηγεί σε έναν οδηγό που εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να κάνουν αυτοεξέταση μαστού.

Η συνεργασία επίσης θα φέρει μια πληθώρα καινούργιων αυτοκόλλητων στο Viber, με δυναμικά σλόγκαν που αφορούν τις γυναίκες.

Ορίστε μια περίληψη του τι φέρνει η πρωτοβουλία του Viber και του ΠΟΥ:

  • Πληροφορίες υγείας στο πάτημα ενός κουμπιού: Το chatbot απαντά με πρόσθετες πληροφορίες
  • Επιλογές γλώσσας: Διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ρωσικά, Ουκρανικά, Ουγγρικά και Ελληνικά, ενώ θα προστεθούν κι άλλες γλώσσες.
    ● Πολύχρωμα αυτοκόλλητα με σλόγκαν που εμπνέουν: Ζωηρά αυτοκόλλητα με θετικά μηνύματα ευαισθητοποιούν τους χρήστες για γυναικεία ζητήματα.

Πολύ σημαντικό σχέδιο για την υποστήριξη της γυναικείας υγείας

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον ΠΟΥ σε αυτό το πολύ σημαντικό σχέδιο για την υποστήριξη της γυναικείας υγείας» λέει η Anna Znamenskaya, Chief Growth Officer της Rakuten Viber. «Υπάρχουν μέρη του κόσμου όπου οι γυναίκες και τα κορίτσια αποτρέπονται από το να μιλήσουν ανοικτά για θέματα υγείας όπως ο καρκίνος του μαστού, η εμμηνόρροια και η εγκυμοσύνη. Είμαστε ευτυχείς που θα βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες να βρουν την πληροφορία που χρειάζονται και να τις στηρίξουμε με θετικά μηνύματα».

«Η δημόσια εκπαίδευση είναι μια από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματα γυναικείας υγείας, όπως ο καρκίνος του μαστού» λέει ο δρ. Bente Mikkelsen, Διευθυντής του τμήματος Μη Μεταδοτικών Ασθενειών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. “Η γνώση σώζει ζωές.”

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Σε λειτουργία η νέα Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου

Απλούστερη η διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα ξεκινά η λειτουργία της νέας Αρχής Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου...

Sony Group Corporation: Δοκιμές οδήγησης με 5G και ένα πρωτότυπο όχημα

Στην CES 2020, η Sony Group Corporation ("Sony") ανακοίνωσε το "VISION-S", μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να συμβάλλει στην εξέλιξη των μεταφορών, και εξέθεσε...

Οι προτεραιότητες της LG για το 2022

Στόχος της εταιρείας να εισάγει κορυφαίες καινοτομίες στον τρόπο ζωής και να παρέχει λύσεις εν μέσω αβέβαιων καιρών Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της LG...

Οι προβλέψεις της TeamViewer για το 2022

Τα trends του 2021 συνεχίζονται στο 2022 → Η φύση της δουλειάς: ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η δουλειά από το σπίτι ήρθε για να μείνει. Αυτό θα...

Το νέο ελαστικό ADVAN Sport V107 της YOKOHAMA εγκρίθηκε για τα BRABUS 700, 800 και 900 Off Roader  

Η Yokohama Rubber Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι το ADVAN Sport V107, το παγκόσμιο εμβληματικό ελαστικό της εταιρείας,  έχει εγκριθεί από την BRABUS GmbH της...