Η προσβασιμότητα συναντά τον τουρισμό: Η Evenly στην 31η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

- Advertisement -

H Evenly, ως υποστηρικτής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προσέφερε υπηρεσίες διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα και αυτόματου υποτιτλισμού, σε όλη τη διάρκεια της 31ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου.

Τόσο κατά τη διάρκεια της πρωινής κλειστής συνεδρίασης, όσο και στις ομιλίες οι οποίες έλαβαν χώρα το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής, άτομα με προβλήματα ακοής είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ισότιμη βάση. Η 31η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ σήμανε την ολοκλήρωση της εξαετούς θητείας του κ. Γιάννη Ρέτσου και την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γιάννη Παράσχη ενώ ομιλία πραγματοποίησε και η Υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού, κυρία Ιωάννα Δρέττα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδόθηκε από όλους στη σημασία της ανάδειξης του βιώσιμου τουρισμού, με μέτρα και δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν το σεβασμό στο περιβάλλον, την ηθική των επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τουρισμό αλλά και το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

«Δεν μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο με όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η Evenly έχει δημιουργηθεί για να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό της αγοράς –υπηρεσίες με κοινωνικό πρόσημο, προσβάσιμες σε όλους, συμπεριληπτικές, χωρίς εμπόδια και αποκλεισμούς. Είναι γεγονός ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με το ΣΕΤΕ, και στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την παρουσία μας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, παρείχαμε υπηρεσίες live διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα αλλά και αυτόματου υποτιτλισμού (live captioning)», επεσήμανε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Evenly, κ. Πάνος Κωνσταντινίδης.

Σε όλη τη διάρκεια των εργασιών, η βιώσιμη ανάπτυξη αποτέλεσε την ευχή αλλά και το στόχο όλων, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον του τουρισμού.

Η Evenly συνδέει επιχειρήσεις και οργανισμούς με κωφά και βαρήκοα άτομα, μέσω βιντεοκλήσης με διερμηνείς νοηματικής γλώσσας, άμεσα ή με ραντεβού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή στη Γραμμή 1 – Σε κυκλοφορία ο πρώτος πλήρως ανακατασκευασμένος συρμός

Σε κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) τέθηκε...

Η Emirates διοργανώνει roadshow προσλήψεων πιλότων στην Αθήνα

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο,...

Η έκρηξη της AI εκτοξεύει την αγορά μνημών DRAM στα 97 δισ. δολ.

Σε μια από τις πιο εκρηκτικές περιόδους ανάπτυξης της...