27.9 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Η ποιότητα ήχου συναντά την άνεση στα πρώτα ελαφριά Philips ακουστικά gaming

Τα ακουστικά είναι από τα περιφερειακά που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν και αρκετοί ενδέχεται να μην εκτιμούν το ρόλο τους: ο άνετος και καθαρός ήχος μπορεί να ενισχύσει την εργασία και την ψυχαγωγία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και μεγάλων περιόδων παιχνιδιού. Σήμερα, το gaming έχει γίνει τόσο περίπλοκο και συναρπαστικό που το gaming set-up μπορεί να αποτελεί  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το φιλτράρισμα του ήχου απευθείας στα αυτιά, και η παροχή μικροφώνου για επικοινωνία εντός παιχνιδιού προσφέρει ξεκάθαρα οφέλη στα παιχνίδια Battle Royal, Action RPG και MMORPG.

Η συνεχής εστίαση στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη τεχνική εξειδίκευση, οδήγησε στην κυκλοφορία της πρώτης σειράς ακουστικών gaming στο χαρτοφυλάκιο της Philips Gaming. Ο ελαφρύς σχεδιασμός πάνω από το αυτί, η ρυθμιζόμενη στεφάνη κεφαλής και τα μαλακά μαξιλάρια εξασφαλίζουν μια βέλτιστη εφαρμογή και μεγάλη άνεση σε δύο διαφορετικά μοντέλα: Philips TAGH301BL και Philips TAGH401BL.

Philips TAGH301BL: Συναρπαστικός ήχος και άνεση σε ένα ελαφρύ πακέτο

Τα Philips TAGH301BL είναι ένα βασικό σετ ενσύρματων ακουστικών, που χαρακτηρίζεται  από μια μοναδική κατασκευή στεφάνης η οποία παρέχει εξατομικευμένη και άνετη εφαρμογή. Εκτός από τη ρύθμιση του ύψους, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χάρη στα μαλακά εσωτερικά μαξιλάρια και στις θήκες αυτιού PU με δροσερή αίσθηση. Και με βάρος μόλις 211 γραμμάρια, είναι ευχάριστα ελαφριά!

Για εύκολη και άνετη χρήση, τα ακουστικα διαθέτουν καλώδιο 1,8 μέτρων με γενική υποδοχή 3,5 χιλ. και το εύκολα προσβάσιμο τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών (με διακόπτη σίγασης) και το καθαρό μικρόφωνο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των παικτών όσο και των επαγγελματιών, προσφέροντάς τους παραγωγικές και άνετες διαδικτυακές συνομιλίες.

Ο οδηγός ηχείου 40 μμ. από νεοδύμιο παρέχει ήχο χωρίς ακουστική παραμόρφωση, ενώ εξασφαλίζει καθαρό και πλούσιο ήχο, με έντονα μπάσα. Η κλειστή σχεδίαση προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση για να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια. Η ηχομόνωση είναι απαραίτητη εάν παίζετε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, για να συγκεντρώνεστε πλήρως σε αυτό που κάνετε παρά τους περισπασμούς.

Philips TAGH401BL: Ο ήχος 3D συναντά την άνεση και τη λειτουργικότητα

Τα ακουστικά Philips TAGH401BL είναι ένα βήμα πάνω για τους παίκτες. Η επαγγελματική και σεβαστή τεχνολογία ήχου Dirac HD / 3D παρέχει μια εντυπωσιακή αναβάθμιση της ποιότητας του ήχου με ακριβή χωρική τοποθέτηση για μια φυσική και διαφανή εμπειρία ήχου. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για χρήστες υπολογιστών με Windows, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν την τεχνολογία 3D και HD απευθείας από τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου μετά την εγκατάσταση. Αυτά τα ηχεία με ισορροπία ακριβείας, μπορούν να βοηθήσουν σε πολλά παιχνίδια, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα εκπλαγείτε ποτέ από κανέναν αντίπαλο.

Με βάρος μόλις 250 γραμμάρια, διαθέτει ρυθμιζόμενη στεφάνη κεφαλής για βέλτιστη εφαρμογή και άνεση μεγάλης διάρκειας χάρη στη ρύθμιση του ύψους, τα μαλακά μαξιλάρια και τις θήκες αυτιού αφρού μνήμης PU με δροσερή αίσθηση. Ο σχεδιασμός διαθέτει ένα λευκό φως σε κάθε πλευρά και επιτρέπει επίσης συμπαγή αναδίπλωση από όλες τις πλευρές.

Το καλώδιο 2,5 μέτρων τελειώνει με ένα βύσμα USB 2.0 για διαισθητική συνδεσιμότητα και υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο για ρύθμιση της έντασης του ηχείου και σίγαση μικροφώνου. Μέσω του ενσωματωμένου ελέγχου μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε ήχος surround μεταξύ στερεοφωνικών, τρισδιάστατων και HD. Δεν χρειάζεται πλέον να βάζετε ή να βγάζετε τη σίγαση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών καθώς θα είστε πάντα έτοιμοι να επικοινωνήσετε με τους συμπαίκτες σας. Ούτε ξαφνικές δυνατές περικοπές, αφού θα μπορείτε να ρυθμίσετε αμέσως την ένταση.

Τα Philips TAGH301BL και Philips TAGH401BL θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 37,90 και 59,90 αντίστοιχα.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Διαθέσιμη και στα αγγλικά η ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου και ιδιωτικού συμφωνητικού

Τη δυνατότητα να βεβαιώνεται ψηφιακά στα αγγλικά το γνήσιο της υπογραφής έχουν από σήμερα οι πολίτες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία διατίθεται μέσω του...

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...

Vodafone Ελλάδος: Αύξηση πελατειακής βάσης με ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων

Σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης στην κινητή και των εσόδων από υπηρεσίες, αλλά και ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κατέγραψε η Vodafone Ελλάδας το περασμένο...

Αύριο στο Ζάππειο το 5G Conference SΕ Europe 2022

Το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που αφορά στα κινητά δίκτυα 5ης γενιάς, το 5G Conference Southeastern Europe, διοργανώνεται την Τετάρτη, 18 Μαΐου στο...