Η Nissan –  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και η BrainBox Α.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσφορά υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων

- Advertisement -

Με την  ένταξη του  δημοφιλούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου LEAF της Nissan, η  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε  αγκαλιάζει την πρωτοποριακή υπηρεσία του eCarSharing της Brainbox

Για να έχει o ενδιαφερόμενος χρήστης  της υπηρεσίας NISSAN eCarSharing πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF, θα πρέπει να “κατεβάσει” στο smartphone του την ειδική εφαρμογή  (app) προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή NISSAN eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος
  • On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
  • Παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη
  • Ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα
  • Ηλεκτρονική δήλωση βλαβών ζημιών στο όχημα
  • Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS
  • Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία)

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχειρησιακή λειτουργία του NISSAN ecarsharing πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphones, διευκολύνοντας τη διαχείριση του αυτοκινήτου, προσφέροντας  παράλληλα μεγάλη ευελιξία χρόνου και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

H Nissan εργάζεται για τη μείωση των εκπομπών CO2

Ως πρωτοπόρος στα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων, η Nissan εργάζεται για τη μείωση των εκπομπών CO2 και τη δημιουργία περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξίας, μέσω της εμπορικής διάθεσης έξυπνων  λύσεων ηλεκτροκίνησης, όπως  και  αυτόνομων τεχνολογιών οδήγησης. Έχοντας μεγάλη και πολύτιμη εμπειρία στις  καινοτόμες υπηρεσίες κοινής χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ολόκληρη την Υφήλιο,  η Nissan προσανατολίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με βάση τις ανάγκες των χρηστών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αειφόρο ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας .

Η εταιρία BrainBox Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και την  νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο  σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

H Nissan συνεχίζει να επενδύει στην βιώσιμη κινητικότητα

Για την Nissan, η ηλεκτροκίνηση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών. Από το 2010, με την πρώτη γενιά του Nissan LEAF, του αμιγούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, η Nissan συνεχίζει να επενδύει στην βιώσιμη κινητικότητα, τόσο με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου αλλά και με τα επαγγελματικά οχήματα e-NV200 & e-Evalia, όσο και με οχήματα υψηλότερων επιδόσεων, όπως το προσφάτως αποκαλυφθέν ηλεκτρικό coupe crossover Nissan Ariya.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα και την εφαρμογή NISSAN eCarSharing της Brainbox, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στο Google PlayStore, όσο και στο  App Store, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  https://nissan.ecarsharing.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον GR.EC.A

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) ανακοινώνει την εκλογή...

Την ανιούσα παίρνουν οι τιμές των smartphones στην Ευρώπη

Με ακριβότερα smartphones, περιορισμένη διαθεσιμότητα φθηνών μοντέλων και ολοένα...

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...