Η LG Electronics κέρδισε 26 βραβεία στα iF Design Award 2026

- Advertisement -

Η LG Electronics (LG) απέσπασε 26 βραβεία στα iF Design Award 2026, ως αναγνώριση της αριστείας στον σχεδιασμό σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Τα iF Design Award, που διοργανώνονται από το iF International Forum Design GmbH, αξιολογούν τις συμμετοχές με βάση την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, τη διαφοροποίηση και τον αντίκτυπο σε εννέα τομείς: Προϊόν, Επικοινωνία, Εμπειρία Χρήστη (UX), Διεπαφή Χρήστη (UI), Συσκευασία, Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Επαγγελματική Σύλληψη/Ιδέα, Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμός Υπηρεσιών.

Μεταξύ των βραβευμένων καινοτομιών ήταν το οικιακό ρομπότ LG CLOiD™, ικανό να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα οικιακών εργασιών και σχεδιασμένο ώστε να ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον του σπιτιού, καθώς και η LG OLED evo W6, μια τηλεόραση τύπου True Wireless Wallpaper TV με πάχος κατηγορίας 9 χιλιοστών και τεχνολογία Hyper Radiant Color, που αντιπροσωπεύει ένα νέο επίπεδο απόδοσης στην ποιότητα εικόνας OLED.

Στα επιπλέον βραβευμένα προϊόντα περιλαμβάνονται το laptop LG gram Pro, που διαθέτει το υπερ-ελαφρύ υλικό «Aerominum»· η καμπυλωτή gaming οθόνη LG UltraGear OLED evo™· τρία προϊόντα ήχου LG XBOOM σχεδιασμένα για να ενισχύουν διαφορετικές εμπειρίες ακρόασης· το κλιματιστικό LG Whisen Objet Collection Cool με εκλεπτυσμένο μινιμαλιστικό σχεδιασμό· το LG PuriCare™ Bath Air System, που συμβάλλει στη βελτίωση της άνεσης στους εσωτερικούς χώρους μέσω ολοκληρωμένης διαχείρισης αέρα και υγρασίας· και το LG WallFit, μια λύση καθαρισμού αέρα σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα χώρου με λεπτό σχεδιασμό που εφαρμόζει επίπεδα στον τοίχο. Επίσης, διακρίθηκε ένα UX πράκτορα ΤΝ (AI agent UX) που αναπτύχθηκε για τους εργαζομένους.

Πέρα από τα προϊόντα, το Flagship κατάστημα D5 της LG στη Σεούλ έλαβε βραβείο στην κατηγορία Αρχιτεκτονικής, καθώς ενσαρκώνει την καινοτομία και το όραμα της μάρκας μέσω του χωρικού σχεδιασμού. Επιπλέον, ένας οδηγός «εύκολης ανάγνωσης», σχεδιασμένος για να βοηθά παιδιά με αναπτυξιακές διαφοροποιήσεις να κατανοούν τη χρήση και τις αρχές λειτουργίας των συσκευών, αναγνωρίστηκε για την προώθηση του συμπεριληπτικού και βιώσιμου σχεδιασμού.

«Θα συνεχίσουμε να προωθούμε την καινοτομία στον σχεδιασμό με επίκεντρο τον πελάτη, ενισχύοντας παράλληλα τους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και διερευνώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης», δήλωσε ο Chung Wook-jun, επικεφαλής του Corporate Design Center της LG Electronics.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ηθική και διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο επίκεντρο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ήδη την οικονομία, τη δημόσια...

Οι καταναλωτές «κλειδώνουν» την τιμή του ρεύματος

Τα νοικοκυριά έχουν πάψει εδώ και καιρό να επιλέγουν...

Η Ιαπωνία εντάσσεται στο Horizon Europe των 93,5 δισ. ευρώ

Η Ιαπωνία αποτελεί πλέον επίσημα το 23ο συνδεδεμένο κράτος...

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο πλευρό της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, σταθερός και υπερήφανος υποστηρικτής του...