Η LG εξοπλίζει την κινητή μονάδα Ithaca Laundry με δύο καινούρια στεγνωτήρια

- Advertisement -

Η εταιρεία συνεισφέρει στη βελτίωση της υγιεινής των αστέγων της Αθήνας

H LG Electronics (LG), συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το έργο της Ithaca αντικαθιστώντας τον εξοπλισμό της κινητής μονάδας Ithaca Laundry, με δύο ολοκαίνουρια στεγνωτήρια LG. Τα στεγνωτήρια που αντικαταστάθηκαν, δόθηκαν σε οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Τα νέα στεγνωτήρια με δυνατότητα στεγνώματος σε χαμηλή θερμοκρασία, ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, την υψηλή απόδοσή τους, αλλά και για την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 23%, χάρη στην  προηγμένη τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™ και το ψυκτικό μέσο R290.

Επιπλέον, με τον Συμπυκνωτή Αυτόματου Καθαρισμού που παρέχει την κατάλληλη ροή αέρα, διατηρείται υψηλή απόδοση στεγνώματος, με αποτέλεσμα τα ρούχα να επιστρέφονται στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, καθαρά και στεγνά.

Η LG με σεβασμό και ευαισθησία στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των ρούχων των αστέγων της Αθήνας, παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κινητή μονάδα της Ithaca, έχοντας επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 20.074 επισκέψεις με 100.370 κιλά καθαρών και στεγνών ρούχων, ενώ έχουν εξυπηρετηθεί 6.500 ωφελούμενοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο...

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ευρώπη «θωρακίζει» με ΑΙ και 5G τον εναέριο χώρο έναντι των drones

Η αυξανόμενη παρουσία μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον ευρωπαϊκό εναέριο...

Digital Europe: Νέες παρεμβάσεις για σχολεία, υγεία και ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της στον ψηφιακό...

Φορολογική στρατηγική: Το 70% των πολυεθνικών επενδύει σε εργαλεία ΑΙ

Η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπεται σε βασικό εργαλείο διαχείρισης φορολογικών...

Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Accenture ανακοινώνουν τη σημαντική...

Zalando: Στοίχημα σε AI, προσωποποίηση και logistics για την επόμενη ημέρα του retail

Την επόμενη φάση του ψηφιακού λιανεμπορίου επιχειρεί να «χτίσει»...